Може ли мъжете наистина да са верни?

• 16 372
  • 349
  •   1
Отговори
# 60
Всъщност, ако може да се докаже това, бих предпочела да чука друга и да мисли за мен в този момент, пред това да чука мен и да си мисли за друга.

Ми що да не - се п-ка  Mr. Green

# 61
ОСТАВА САМО ДА ВЯРВАМЕ В ТОВА.а НА НЯКОИ ЖЕНИ ИМ Е ПО-УДОБНО ДА СИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ

# 62
разбира се,че има верни мъже. Peaceзащо в днешно време това се възприема като някакво чудо?!бих казала,че е съвсем нормално,когато двама човека се обичат,има страст и са удовлетворени от връзката си.
а тези,които твърдят,че всички мъже изневеряват,явно са много наранени и не са имали късмета да попаднат на верен и всеотдаен мъж.много жалко за тях и разсъжденията им.  bouquet

# 63
Аз по-скоро се учудвам на жени, които твърдят "Мъжът ми от 5 - 10 - 15 години не ми е изневерявал". Е че откъде сте сигурни какво е правил друг човек? Две приятелки имах, които се кълняха в мъжете си и верността им, и двете се разведоха заради изневяра на мъжа. Никога не бих се зарекла какво е правил или не е правил мъжа ми, мога да кажа само за себе си, другото някак не ми се струва реално. Може жената грам да не е усетила промяна и пак да е имало нещо. Никога не бих се зарекла какви ги е вършил някой друг. При това определено без в момента да съм на вълна мъже, жени, изневери и т.н.

# 64
Няма застраховка срещу изневярата. Няма и смисъл да сме изпълнени със съмнения. Нормално е питането на авторката, защото след всички пуснати теми в ДиС, човек остава с впечатлението, че няма верни и свестни мъже. Мъжът ми казва-"Когато се прибирам винаги ще се обаждам, не искам да си развалям семейството".

# 65
  • на брега на морето
Съмнявам се че верността има пол, по-скоро си е до човека. А верните останаха малко в днешно време... за съжаление наблюдавайки хората около мен 90% не пропускат възможност(говоря и за мъже и за жени). Sad

# 66
Съмнявам се че верността има пол, по-скоро си е до човека. А верните останаха малко в днешно време... за съжаление наблюдавайки хората около мен 90% не пропускат възможност(говоря и за мъже и за жени). Sad
колко различни наблюдения само може да има..
около мен пък 90%от хората са верни на половинките си.

# 67
  • Linz
Аз по-скоро се учудвам на жени, които твърдят "Мъжът ми от 5 - 10 - 15 години не ми е изневерявал". Е че откъде сте сигурни какво е правил друг човек? Две приятелки имах, които се кълняха в мъжете си и верността им, и двете се разведоха заради изневяра на мъжа. Никога не бих се зарекла какво е правил или не е правил мъжа ми, мога да кажа само за себе си, другото някак не ми се струва реално. Може жената грам да не е усетила промяна и пак да е имало нещо. Никога не бих се зарекла какви ги е вършил някой друг. При това определено без в момента да съм на вълна мъже, жени, изневери и т.н.
Така е, съгласна съм. Това обаче не променя фактът, че аз съм сигурна (да речем 99%)... без да мога да докажа правотата си. Още повече, че не държа на всяка цена на физическа вярност- дори и да е кръшнал в момент на слабот, мога да го понеса.

# 68
Ами,има.
Не мога да кажа ,че и занапред ще е все така,защото   дето се казва   "Никога не е късно човек да стане за резил."
Но ,след като не ми е давал поводи да се съмнявам /а аз съм ревнива и много не ми трябва   Mr. Green /, повечето време сме заедно,предполага се ,че ми е верен.
Но чак да се закълна,че е така....знам ли?  

# 69
Аз си извадих поука от случая с една моя приятелка. Тя винаги казваше, че на мъжа й ако ще Клаудия Шифър да му дойде без гащи, той ще я изгони  Shocked От вярност към нея. Аз за моя примерно не си представям да изгони някоя като Клаудия, пък и с гащи да е между другото. Но мъжа на моята прителка го имах някак за еталон за вярност - винаги от работата веднага вкъщи, винаги заедно, с малко детенце, абе готино семейство. И все си казвах колко са си супер. Докато човека не се захласна по някаква девойка, отдавна са разведени с жена си вече. Оттогава си обещах никога да не се кълна във верността на мъжа си и да предизвиквам съдбата.

# 70
Tess, любовта като дойде, не пита  Simple Smile

# 71
Не пита де, ама защо дойде точно в това готино семейство примерно: Много се обичаха, имаха си сладко детенце, е какво му не стигна на този мъж питам аз? Никой не знае. Затова - кълнене в мъжка вярност - може, ама друг път.

# 72
Е как може да се определи от страни кои колко се обичат?
Отстрани обикновено нещата изглеждат едни, а може и да са други. Никой не е длъжен да развява мислите и чувствата си, особено пък в периоди на колебания.

# 73
Дайте малко оптимизъм, че с тоя реализъм до никъде няма да стигнеме  Laughing

# 74
Ами аз съм си оптимист, според мен една изневяра никога не може да е края на света, има не дай Боже доста по-страшни неща

Общи условия

Активация на акаунт