Най-странните и смешни имена 9

• 120 509
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
А аз имах учителка с фамилия Пръвчева.Беше кръстила дъщеря си Първолета Пръвчева

# 121
Пра баба ми се е казвала Вота.Съответно на баба ми и викаха Милка Вотката,който не я познаваше би могъл да си помисли ,че обича чашката Laughing

# 122
Пра баба ми се е казвала Вота.Съответно на баба ми и викаха Милка Вотката,който не я познаваше би могъл да си помисли ,че обича чашката Laughing
Мда, наистина Шери1 Laughing
Прабаба ми се е казвала Кераца, викали са й Кина, един познат е Цвеклозар, а наскоро кръстиха една бебка Илена (очакава се Имил  Laughing)

# 123
Аз научих съвсем скоро едно много интересно име НАТАНАИЛ и предполагам че на галено ще му викат НАТИ!

# 124
Натанаил е библейско име. Познавах преди 20 години човек с това име.

# 125
Съседката ми се казва Трънка а на баща ми едната му баба се казвала Цимка а другата Генка.

# 126
Аз научих съвсем скоро едно много интересно име НАТАНАИЛ и предполагам че на галено ще му викат НАТИ!
Не е по-малко разпространено от ИВАН. Еврейско име. Има го и като НАТАН. Впрочем и ДАНАИЛ е най-вероятно производно от него. И НАТАЛИЯ. НАТАША.

# 127
Нотариус Чайка Бележкова - табелата виси в района на НДК.
А тук има цяло съкровище: http://names.demolution.net/

# 128
  • някъде под слънцето...
Не е по-малко разпространено от ИВАН. Еврейско име. Има го и като НАТАН. Впрочем и ДАНАИЛ е най-вероятно производно от него. И НАТАЛИЯ. НАТАША.
права си само за това че са от еврейски произход Натнаил, Натан,(подарък от  Бог Божи дар) Наталия, (родена по Коледа и името е латинско), Даниел(божи съд)

# 129
АРМАНИ-на малко момче....явно родителите са големи фенове на марката

# 130
  • София
аз имам съседка, която се казва Убавка. предполагам това спада в категорията най-странни имена.

# 131
  • София
аз имам съседка, която се казва Убавка. предполагам това спада в категорията най-странни имена.
Звучи, все едно родителите й не знаят как точно се пише хубава  Joy

# 132
Анания Рашков
Лев Левев
Жоржиен Дзезов
Яни Пулев
Щериона

# 133
Не знам дали е име или така му казват, но се сещам за един Гъшо  newsm78

# 134
Аз имах клиент, който се казва Фитко Фитков.

Общи условия

Активация на акаунт