Най-странните и смешни имена 9

• 120 262
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Кнежанка, Въра - скоро в едно село се загледах в некролозите, забравих останалите имена, пак бяха много странни, но тези двете запомних.

# 376
спомням си че майка ми имаше колежка или съученичка която се казва Табуретка
Имам мн добра позната която се казва Капка
и една др позната Фиданка, аз понеже ги знам от  малка и не са ми така странни имена, но все пак са по редки, така да ги наречем
Елка, познавам и аз, някаде по назад четох за това име...
дядо пък се каза БенЮ, с Ю, че когато едно време отишли да го записват, попа бил невежа и така го записал, и понеже на баща му викали Нанко, го писал Нанков, а тои се казвал Найден,и трябвало да е Беню Найденов, и ся дядо и на дядо брат му са с различни бащини имена Simple Smile
На мъжа ми баба му се казва Кера, дядо му Сяро
моята дъщеря исках да е момче и си бях намислила името дениса, но тя се роди женска и само добавих едно А най отзад
А на тати леля му се казваше Въла, отгоре имаше едно име Въра

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:15 от azals

# 377
Много забавна тема  Joy Joy Joy
Сетих се за Първан, Пръвка, Правда, Кулка, Паунка, Страшимир, Мата, Трендафилка Немска, сем. Тикварови и Кишкини

# 378
много забавни и странни имена изчетох  #Crazy и реших и аз да дам своя принос hahaha

Кочо Мучев - видях табелката на пощенска кутия в блок на приятели  rotfImbo мисля, че и поотделно щяха да са смешни , но комбинацията е...Joy Joy

# 379
да и аз съм срещала само че с н -  Кунка

# 380
  • на брега на морето
Трухка - зам.директор на техникум.

# 381
Баба ми се казва Руска, а сестрите й - Ленка и Славка. На мен са ми странни някои имена, които започват с "Ц" - Ценко, Цена, Цонка, Цанко, както и женските имена, които произлизат от мъжки и завършват на "-ка".

# 382
  • на брега на морето
Баба ми се казва Руска,

Сестрата на баба ми се казва Германа

# 383
  • Варна
много забавни и странни имена изчетох  #Crazy и реших и аз да дам своя принос hahaha

Кочо Мучев - видях табелката на пощенска кутия в блок на приятели  rotfImbo мисля, че и поотделно щяха да са смешни , но комбинацията е...Joy Joy

Тази персона си е известна във Варна.
Бях чувала за него следното: Само човек на име Мучо, може да си кръсти детето Кочо.

# 384
  • софия
Ефталпи , ако не е внуче на баба Ефросиния , хич не ми се връзва като идея за име.

# 385
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък вместо да пиша тук, досега писах в темата "най-грозните имена които сте чували". Пу да му се невиди - ама незнаех за тази тема. Нищо.

Споделям веднага - Трофан Винешки.
Странно ми е и Маньо.

# 386
  • София
Странно ми е Теофана, така се казва една продавачка до работата ми.
Имам позната- Капка
В съседния на джи-пи-то ни кабинет преглежда д-р Циана М.....
Тате има ознат- Гюро Гюров......

като се сетя за други, ще допълвам Mr. Green

# 387
  • София
Наското се наложи да обработвам информация с доста имена.
Нагледах се...
Итка, Титко, Миневер, Автономка, Гълъб...

# 388
  • на брега на морето
Цилия Лачева - българска писателка, много я обичам

# 389
  • София
Цилия Лачева - българска писателка, много я обичам
Моя колежка е кръстена на нея - Цилия. Когато се е родила, майката на Цили е лежала заедно с Цилия Лачева в болницата и решила така да кръсти дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт