107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 105
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
 Party Да е здрав, усмихнат, весел! Ще чакаме снимки и подробности!

newsm51

# 166
Бубка, честито   bouquet

Да е здрав, усмихнат и много да ви радва Борис  Heart Eyes

# 167
Честито на Бубка! Искаме снимки!

# 168
Ай, ай, честито Бубка!   bouquet Да е здрав, усмихнат и успешен Борис.  Grinning Много хубаво име.  Heart Eyes
Благодарности на вестоноската.  Hug

# 169
ето я и новината, на последната страница чак  Laughing

честито на бубка и на семейството и! борис да расте здрав, умен и послушен, а на бубс бързо възстановяване!  bouquet

джу, това терсел ли е? аз карам такава въшка, но е червена и с 4 врати  Mr. Green

аз не бях карала в бг, а тук на кормуването паркирах паралелно зад 1 кола  Grinning. така и не намерихме две коли спрени подходящо за това упражнение в резиденшъл ерията, където ме изпитваха  Laughing

поти трейнинга преди 2,5 г. си иска постоянство и търпение, които на мен ми липсват, признавам си. голямата дъщеря я научи държавата, както обичам да казвам, на 2г. я дадох на ясла и там я научиха за седмица. за малката се похвалих вече...  Grinning

в наш'то село е ок да простираш навън. аз го правя, комшиите тоже., освен това много хора си гледат зеленчуци в двора, перат си чергите навън и ги просват на оградите, мият си колите на драйвуейа, поздравяваме се задължително при разминаване, децата си играят заедно по цял ден на улицата, изобщо селска идилия.  Simple Smile

# 170
Най-хубавите новини!  Бубка, да ви е здрав и много да ви радва малкият Борис!

# 171
Еее дочакахме го Морко, пардон Борко  Heart Eyes . Да е жив и здрав новия човек, да се обичат и подкрепят с батко Дани  babydust7
Бубка на теб бързо възстановяване   bouquet

Ники, ти си наред, чакаме добрата новина !!!

# 172
в наш'то село е ок да простираш навън. аз го правя, комшиите тоже., освен това много хора си гледат зеленчуци в двора,

Ваш`то село като наш`то - на нас даже наскоро ни разрешиха да гледаме петли в задните дворове - досега само кокошки, прасета и кози можеше.   Mr. Green

Може би трябват още една-две разгорещени дискусии, да свършим тази тема и да успеем да пуснем нова за на Ники момиченцето...  Wink

# 173

Ваш`то село като наш`то - на нас даже наскоро ни разрешиха да гледаме петли в задните дворове - досега само кокошки, прасета и кози можеше.   Mr. Green

знаех си, че нещо ми липсва, но не се сещах какво е. при нас я няма тази мода с животните, тук- там по някое куче разхождат    Grinning

# 174
Бубка да ти е жив и здарв БОРИС. Ах, какво хубаво име!!! Бързо възстановяване натеб и те чакаме!

# 175
Бубка ,да ви е жив и здрав Борис!!!!

# 176
Еха, да е жив и здрав Борис  newsm51

стела, терсел е, да Laughing

# 177
Едната добра новина се появи! Честито Бубка, да ви е жив и здрав! Grinning

# 178
Честито на Бубка! Бързо възстановяване и пожелавам и здраво и спокойно бебе Борис! Simple Smile

Дааа тандур,аз си спомням че бях една от 1вите в темата ,мисля даже че с Бубка я отворихме за 1ви път  bowuu,та там някъде 2005та ще да е било.

Възможно е Вики, спомням си, че се подвизавахме в общата, после народа се отдели и ние казахме хайде юруш на маслините и така Simple Smile) Аз си спомням, че една тема отворих за пръв път, ама дали беше американската или на бременните чужбински мами..не си спомням. Било е в средата на 2005 обаче, защото аз тогава се чудех дали да имам второ и даже бях пускала тема за майките с повече от едно дете, помниш ли Wink Ти тогава коментира също Wink Та, аз декември забременях с Ели, било е преди това със сигурност Simple Smile)

# 179
Добре дошъл на Борис! Светкавично възстановяване на Бубка!
  Чакаме Ники1...
 ---------------------------

Теорията няма нищо общо с практиката.

Да се изхожда човек е чисто физиологична нужда и да ви кажа, като чета за майките дето започват без памперс, си ми е едно естествено някакво, ама...  Който има време и нерви-евала! Разлигавили сме се много, ей, а?  Mr. Green 

У Чикаго е като през октомри...аман се каза. Е па може ли да ми замирисва от толкова отрано на есен, а кажете ми?! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт