Аси / Гордата Аси - НТВ

• 76 565
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
в 17.20ч. ще започва уж, ведната след Мелодията.
А къде ще се качва, не е ясно, защото... още не е почнал сериала и никой не е обещал , че ще го записва. Но тези, които записваха "Сълзи над Босфора" от 17.20ч, ако записват и този, защото е по същото време и технически не им пречи... най-вероятно ще го качват в същите сайтове за торенти: DMCA-removal-from-Google, bananabg, lapache.info....

# 91
Хубав сериал е ще го гледам

# 92
  • Learn to fly. Fly away.
в 17.20ч. ще започва уж, ведната след Мелодията.
А къде ще се качва, не е ясно, защото... още не е почнал сериала и никой не е обещал , че ще го записва. Но тези, които записваха "Сълзи над Босфора" от 17.20ч, ако записват и този, защото е по същото време и технически не им пречи... най-вероятно ще го качват в същите сайтове за торенти: DMCA-removal-from-Google, bananabg, lapache.info....

Мерси, BGpapa. Някакъв проблем имам с лапачето, не мога да тегля от там,предупреждава ме за някакъв коефициент,
под чийто пределен праг съм и това е. Не съм пробвала да тегля от там поне от месец. Ако ги има в замундата, ще е чудесно.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 19:04 от queen_of_spades

# 93
аа, да. Този проблем го имах и аз. Затова имам  вече 3 регистрации в ЛаПаче, защото падам под този коефициент. Тоест... само тегля, а нищо не качвам. А там така не може, хах. Всъщност, не изстривай и не преименувай файловете, които теглиш поне 2 седмици и ще ти се качи коефициента. Сега моя коефициент и почти 0.9. Тоест... не трия сериите няколко дни и други ги теглят от мене.  То това важи и за замунда и банана, между другото

# 94
  • Learn to fly. Fly away.
Хм,знаех си аз че съм сгазила лука Grinning. Как не са ме изхвърлили досега от замундата?!?

# 95
аа, да. Този проблем го имах и аз. Затова имам  вече 3 регистрации в ЛаПаче, защото падам под този коефициент. Тоест... само тегля, а нищо не качвам. А там така не може, хах. Всъщност, не изстривай и не преименувай файловете, които теглиш поне 2 седмици и ще ти се качи коефициента. Сега моя коефициент и почти 0.9. Тоест... не трия сериите няколко дни и други ги теглят от мене.  То това важи и за замунда и банана, между другото
Само да добавя,че торент клиента трябва да е включен ,иначе не става нищо  Wink

# 96
# 97
  • София
Има ли някой инфо, къде в нета ще се качват излъчените по Нова ТВ серии на АСИ?
Ето в поста на Мишел е обяснено Hug

Във вибокса вече има група на сериала.
Момичета с Дамла ще се опитаме да го качваме във вибокса, за да се гледа от всички.
Имам уверението на Гори от Лапаче-торент, че лично тя ще се заеме да качва сериала там.
Така, че няма причина да ви притеснява неудобния час.

# 98
  • 221B Baker Street
записвам се и аз,определено ще го гледам  Peace

# 99
Днес е. Премиерата.  Party

# 100
  • София
Един клип с Туба / Аси /

http://www.youtube.com/watch?v=stu_iD_y20c

# 101
# 102
  • Варна
На мен ми е удобен от 17.30, но и сутрин ще го гледам, тъй като се будя рано Wink

# 103
# 104
Само на мен ли не ми харесва много?  Rolling Eyes Да не обиждам феновете, може филмът да е страхотен, но и Шехерезада, и Бену, И Зейнеп и Инджи ми харесват повече.

Общи условия

Активация на акаунт