Аси / Гордата Аси - НТВ

• 76 565
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Бях подготвена , че от началото няма да ме завладее. Но ме грабна и хубаво е , че още не съм чела и то си няма де бели букви и така съм в повече очакване.
Абе , с една дума хареса ми.

а сега са 69 гости . вярвам ,че ще са много повече нататък.

# 151
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не ме грабна. Не знам дали ще го гледам.

# 152
  • София
Хареса ми сериалчето, определено ще го гледам. На мен пък ми е удобен часът на излъчване.

# 153
Момичета аз пак да си питам дали краят е хубав (извинете ме, и за други филми питам същото), нещо ми се струва, че ще е доста тъжен филм. За момента не ми харесва много, но ще видим.

# 154
  • sofia
И аз незнам . Цялата те ма следя , но никъде няма коментирано , напред .

# 155
Жалко ,че дават само по една серия Cry

# 156
  • Варна
И на мен ми е интересно,ако някой е гледал филма,да направи кратко резюме на филма.  Обичам да знам какво да очаквам.

# 157
И аз незнам . Цялата те ма следя , но никъде няма коментирано , напред .
Някъде по-напред прочетох, че има хора, които са го гледали, дано да пишат.

# 158
  • sofia
Дано напишат . и аз чета всичко напред . Няма да мога да издържа да не прочета . Но ще се опитам , за да бъда все в напрежение.

# 159
Някой с ББ може ли да напише каква е основната линия на сериала-отмъщение за миналото ли?

# 160
Сериала е невероятен! Hug
Не бързайте да се отказвате да го гледате. Peace
Даваха го по канал Д по турската телевизия и всеки петък го чаках с нетърпение /свърши в началото на лятото/.Сега го гледам е с превод, защото не разбирам добре турски.Както и "1001 нощи", така и този сериал е много по-впечатляващ като се гледа без дублаж.Но уверявам ви-чудесен е сериала! Hug

# 161
Разбира се че няма да се отказваме Peace Имам приятелка която живее в Турция и ми каза
непременно да го гледам и края бил много хубав Peace

# 162
Мечтание,благодаря!  Hug

# 163
Айде и тук да се запиша. Чувала съм, че сериалът е мн. хубав.
За начало ми хареса. И артистите и пейзажа. Босфора ми липсва в него, но все пак се свиква.  Laughing

# 164
вече има ли я качена серията някъде момичета Praynig

Общи условия

Активация на акаунт