Аси / Гордата Аси - НТВ

• 76 565
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте всички!
Искам и аз при вас.                
Много ми харесва стилът на филма.Направен е с много вкус.
Например,прави ли ви впечатление цветовата му гама?

# 361
Здравейте,
от къде мога да си изтегля сериите които до сега са давани?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 362
Здравейте,
от къде мога да си изтегля сериите които до сега са давани?
Благодаря ви предварително   bouquet
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=Asi+% … y=25&active=1

# 363
# 364
Здравейте да се запиша и аз при вас HugРеших да гледам филма от чисто любопитство,защото се състезавахме с него във всички класаций и останах много приятно изненадана CrazyФилма много ми хареса и Аси и Демир са ми много симпатични,а м/у тях има такава химия,че настръхвам,дори когато се карат м/у тях прехвърчат такива искри на чувства, които се страхуват да признаят дори пред себе си,но това неможе да се скрие и е въпрос на време да се поддадат на чувствата си,каквото й да ги разделя от любовта немогат да избягат и винаги ще ги свързва WhistlingМузиката страшно много ми харесва,благодаря на iguanata за линковете  bouquet и на бгпапа за инфото  bouquet и на всчки,който ни радват с ББ защото и аз съм от любопитните дето все ги чакат с нетърпение  bouquet  bouquet  bouquetНе ме притесняват нито чифлиците,нито облеклото на Аси все пак в живота го има и това и не всичко е бляскаво и модерно,важното е че чувствата са истински,завладяващи и много ясно изразени,а и има много красиви гледки,гледам всяка серия с интерес дори започнах да ги гледам напред със субтитри на английски,а където няма на турски имам опит с 1001 нощ,която е първия турски филм който гледах и завинаги ще остани в сърцето ми,но въпреки това съм покорена и от историята на Аси и тук играта с очи е потресваща,а диалога много силен с малко думи казват толкова много  Heart EyesЖелая на всички приятен ден Hug

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 10:02 от dafi_83

# 365
Нямам търпение и почнах да гледам сериите напред, може ли някой да ми отговори  ББ Защо арестуват Демир на сватбата им с Аси? Praynig Praynig Praynig

Аз съм гледала в интернет, където има качени епизоди с английски субтитри, но понеже не са целите епизоди, а само сцени между Демир и Аси, затова се надявам да не греша- ББ: Обвиняват го в убийството на дядото на Аси.
точно така.
а убиеца не е ли Аслан - много ми е подозрителен

http://video.google.com/videoplay?docid=-3187049916132052156#
Това неговата сватба ли е? Или е от филм?

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 15:50 от Мама_му

# 366
Нямам търпение и почнах да гледам сериите напред, може ли някой да ми отговори  ББ Защо арестуват Демир на сватбата им с Аси? Praynig Praynig Praynig

Аз съм гледала в интернет, където има качени епизоди с английски субтитри, но понеже не са целите епизоди, а само сцени между Демир и Аси, затова се надявам да не греша- ББ: Обвиняват го в убийството на дядото на Аси.
точно така.
а убиеца не е ли Аслан - много ми е подозрителен

http://video.google.com/videoplay?docid=-3187049916132052156#
Това неговата сватба ли е? Или е от филм?
Ами така като гледам май е кадър от сериала Буря, ако не греша.Екранната му партньорка Burçin Terzioğlu е и негова съпруга.Виж на 23 стр. в темата БГпапа е сложил тяхна снимка като семейни

# 367
Привет момичета Grinning най-накрая и аз реших да се регистрирам тук,отколко време ви чета и съм много доволна че има хора като вас,които ни поднасят инфо за любимите сериали.Благодаря Simple SmileИскам да попитам за линковете за песните от Аси защо като се изтегли не е трагва а дава грешка(да добавя че с компютрите много не се обичаме, та и аз може нещо да бъркам)

# 368
 [/quote]
ББ: а убиеца не е ли Аслан - много ми е подозрителен

[/quote]

ББ: Доколкото си спомням, Демир убива дядото, но е при самозащита.

Толкова много неща се случват още. Филмът е наистина уникален. Аз на 1001 нощи не съм се разчувствала толкова, колкото на този филм. Според мен е уникално добре направен. А от музиката направо настръхвам. В нета, в youtube май, има превод на песента. Но предупреждавам, че я има към самия епизод, т.е. ще поразберете това онова.

# 369
Събота и неделя ми липсва сериалчето  Cry
BGpapa ще ни липсваш :и ти

# 370
ББ:
Убиеца на Джемал е съвсем друг, персонаж, който се явява за малко. Не е Демир.

# 371
ББ:
ББ: Възможно е. В нета не са качени цели епизоди със субтитри, а само моментите между Демир и Аси, поне след 5 епизод са така, и затова може да се бъркам. А тогава аз имам следния въпрос? Защо Демир се разсърди на Аси, след като го вкараха в ареста? Не беше ли нещо свързано с това, че за миг се е усъмнила в него за нещо?

# 372
  • sofia
Не е верно , че малко хора ти се радват БГ папа. И аз те чета и аз ти се радвам .Къде заминавасх , никога ли нема да се върнеш. Ако си се обидил на некой недей , стой си тук . Винаги е имало сръдни и ще има . Но ние сме големи хгора и трябва умната да подхождаме . Не ни забравяй и се върни  bouquet

# 373
  • Гърция
Мишел би ли сложила линковете с музиката за сваляне и тези от целия албум, които сложих на 3 и 4 страница, както и линковете къде могат да се гледат и свалят сериите в първия пост на следващата тема за по-голямо удобство Peace

# 374
ББ:
ББ: Възможно е. В нета не са качени цели епизоди със субтитри, а само моментите между Демир и Аси, поне след 5 епизод са така, и затова може да се бъркам. А тогава аз имам следния въпрос? Защо Демир се разсърди на Аси, след като го вкараха в ареста? Не беше ли нещо свързано с това, че за миг се е усъмнила в него за нещо?
ББРазсърди и се, защото тя му предложи по съветна  адвокат той да си признае вината, а адвоката да го изкара убийство при  самозащита и да излезе по-скоро. И той и приготви молба за развод, защото си помисли, че тя се е усъмнила в него.

Общи условия

Активация на акаунт