Аси / Гордата Аси - НТВ

• 76 564
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
  • В тъмната гора.
Мишел би ли сложила линковете с музиката за сваляне и тези от целия албум, които сложих на 3 и 4 страница, както и линковете къде могат да се гледат и свалят сериите в първия пост на следващата тема за по-голямо удобство Peace

В следващата тема, защото имаме право да редактираме само до 24 часа от публикацията.

# 376
  • В тъмната гора.
Едно поздравче от мен

http://vbox7.com/play:179ffc29

# 377
Много са силни в погледите - няма нужда да говорят....

# 378
с нетърпение чакам информация за изтегляне на музиката - страхотна е.

# 379
Клипчето е много хубаво.
Наситина много силни погледи, особено този на Демир е много завладяващ, и усмивките които пуска от време на време.... Flutter

# 380
BGpapa, благодаря ти много за труда да ни информираш и организираш  Hug! Надявам се обидата да попремине и пак да се разписваш...

# 381
Две неща ме впечатлиха силно дотук. Едното са цветовете, както беше споменато. Не, че разбирам, но са едни такива меки, жълто-кафяви, все едно се редуват живописни пейзажи пред очите ни, а не тв кадри. Второто - колко фина е сестрата на Аси. Много е специфична, не може да не задържиш погледа си.
Допълвам се, и тези кадри- единият в лице, другият в гръб.
И музиката.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 18:07 от Лавиния

# 382
Страхотен,страхотен филм   Peace Миналата седмица не можах да го гледам и през уикенда изгледах сериите.

# 383

Мишел,   newsm10  love001 за клипа, а песента е направо страхотна!

Ето линк с превод на песента-Gururu yenemedi: /извинявам се ако е пускан/
      http://vbox7.com/play:6de49ad6

# 384
с нетърпение очаквам да качат следващият епизод Peace
много неудобно време са му сложили Rolling Eyes

# 385
Вече взеха да се усещат,че се харесват...
За друг филм не съм се вживявала толкова.
Серията свърши много интимно

# 386
  • Варна
в коя серия е сватбата на Демир и Аси

# 387
С тази серия съвсем се убедих, че Аслан не е добре, държи се и изглежда като луд, а Демир и леля му не ги разбирам какво са виновни Ихсан и семейството му за действията на бащата му, странно ми се вижда и майката на Демир да тръгне да се самоубива при положение, че има 2 малки деца защото са я обвинили в кражба можело е да отиде да работи другаде newsm78, но с всеки изминал епизод става по-интересно Peace

# 388
Започва да ме впечатлява филма.Сега и лелята ще ходи в Исконсе(ох, ooooh! така ли се казваше градчето?)
Но не можаха ли за погребението поне да сменят стайлинга на Аси?И на сватба и на погребение все е с гумените ботуши и пеноара ooooh!

# 389
имам едно питане: през целия филм ли Аси ще е така обле4ена ?  Sick

Общи условия

Активация на акаунт