Израел -> 46

• 32 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Съничка, много порочно практика. Трябва да ги бойкотираш и да купуваш от суперите.
Тук това не се случва, защо дори на пазара си има закачени от страни пликчета и клиента сам си избира каквото иска и се мери пред него на ел. кантар. Може и да удрят някъде в грамовете, но поне сами си избираме стоката. Аз обаче не обичам пазарите. Пазарувам от хипермаркетите всичко необходимо веднъж седмично. А ако има нужда скачам през седмицата в квартала.

# 361
Тали ето това ми беше интересно дали може да си избирате на пазара тук ако искаш да си избереш става скандал. Аз ги бойкотирам и също пазарувам предимно в хипермаркетите, около нас ги има всякакви наблизо, но така ми се ядяха сини сливи и грозде без семки а във въпросните хипер и супермаркети около нас няма.

# 362
  • Някъде там...
Суничка, във Варна също си избираш зарзавата, който искаш да си купиш.Единственото, което може да се случи е да те ударят в грамажа.
Талинда, специално за Варна в големите вериги магазини зеленчуците (доматите специално) са като тук-зелени  Tired
Почти винаги сме си пазарили от пазара,имало е места където не ни позволяват да си изберем, но си избирахме друга сергия.Единствено ги разбирам за гроздето защото от много подмятане пада от чепката особенно стафидното грозде.Тук забелязах, че гроздето е в пластмасови кутийки и това улеснява продавача, но купувача пък не знае какво купува  newsm78 Общо взето затворен кръг...От пазар тук все още не съм пазарила,никога не съм била на шук  Embarassed

# 363
  • На дивана, под юргана
suni4ka, и аз си избирам на пазара... просто трябва да си по-настойчива и да се държиш малко по-самоуверено... иначе ще ти се качат на главата продавачите.  Laughing

# 364
  bouquet Здравейте мами от Израел, аз съм мама в Германия и влизам само да ви поздравя с празника утре. Честита ви нова година - Рош Ашана!
Бъдете съзидателни, креативни и пълни с радост.Весело празнуване за тези, които празнуват.  Hug

# 365
  • Някъде там...
Колко приятна честитка  Grinning Благодаря TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN   bouquet

# 366
  • На дивана, под юргана
Да започна и аз... Весела и Сладка Нова 5770 Година!

# 367
А аз да продължа, защото утре незнам дали ще успея да се разпиша:

Да посрещнем празника с усмивка, в приятна компания, на хубаво място!

Тортуна, много мило от твоя страна. Тиги мерси, вдигнете и вие наздравица и топнете ябълки с мед. На Валерката ще му е интересно сигурно  Grinning!

Ментуш, лек път и весело изкарване (пази се).

# 368
  • София
Аз пък искам да пожелая на всичките си приятели в Израел много мир и любов.

Бъдете щастливи !

Утре с бабата ще тропнем по една копаница да посрещнем и ние еврейската нова година.

Тууу па кога дойде 5770 година бе.

# 369
  • Някъде там...

# 370
  • T"A
Охоо, от рано сте започнали  Grinning
Тортуна пиле жоапан, благодаря, че си помислила за нас   bouquet
И на всички останали редовно пишещи тук  Hug

И аз преди да отпраша минавам да се разпиша с пожелания  Simple Smile

Да е плодородна и сладка като ябълка с мед, и добрите дела да са многобройни като зрънцата на нара, и всеки да получи прошка, за да започне на чисто, да е мирна новата година и всички да сме здрави... И все напред - както  е главата на рибата, да не сме като опашката  Wink Шана това уметока  Hug Весел празник!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 07:26 от Mentha

# 371
Здравейте ,аз съм Анди и се отбивам да ви честитя празника   bouquet Wink
Нека Новата Година бъде за Израел благословена

Сладка
   и плодородна

Шана това уметока  

(Само да попитам , името на този празник  как се превежда - извинете ако е споменато ...)

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 09:20 от *All I need is LoVe*

# 372
  • София
Шана това уметока! Гмар хатима това!

Отивам да готвя, че довечара чакаме гости   chef

# 373
  • София-България, Израел - където си поискам
Шана това уметока!

Да е мирна и плодородна и да е  изпълнена само с щастливи моменти!
Бъдете здрави!

# 374

Общи условия

Активация на акаунт