Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е йонният детоксикатор и какво представлява процедурата?
Какви са цените на йонната детоксикация и къде мога да я получа в София?
Какви са ефектите и противопоказанията на йонообменната детоксикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е йонният детоксикатор и какво представлява процедурата?
Йонният детоксикатор е устройство, използвано за детоксикация на тялото чрез потапяне на краката във вода с електроди. Процедурата се извършва в спа центрове и включва потапяне на краката във вода с добавена морска сол за електролиза. В зависимост от цвета на водата може да се види кои органи се пречистват. Процедурата е безболезнена и обикновено се препоръчва да правите 8-10 процедури.
-
Какви са цените на йонната детоксикация и къде мога да я получа в София?
-
Какви са ефектите и противопоказанията на йонообменната детоксикация?
Йонната детоксикация помага за премахване на токсините от тялото, като тежки метали, мазнини и отпадъчни продукти от метаболизма. Той подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт, регулира телесното тегло, понижава кръвното налягане и кръвната захар. Някои хора съобщават за по-добър сън, по-добро настроение и повишена производителност. Противопоказанията за йонодетоксикация могат да бъдат намерени в уебсайтовете на студиата и включват бременност, епилепсия, отворени рани, тежки сърдечни заболявания, тежки инфекции и други. Преди да се подложите на процедурата е важно да се консултирате с професионалист и да внимавате, ако приемате животоспасяващи лекарства.
-
Какво е лазерна детоксикация и какви са нейните ефекти?
-
Къде мога да получа лазерна детоксикация в София?

, и което до скоро изобщо не ми минаваше през главата. Не знам дали ще продължа да свалям килограми, ако не предприема други мерки, но тези 2 кг. са си солидна мотивация.
Ако се мислиш за нормален човек, който не би повярвал на това позаинтересувай се за действието. Поздравявам АзСъмСи за постигнатия успех и макар да нямам проблеми с теглото имам желанието да си направя и аз детоксикация. Би ли споделила цените и в кой град си направила процедурите.
. Надявам се да се справя и с този проблем.