Отзиви за ЖАР ПТИЦА и АЛИСА в кв.Хаджи Димитър

• 599
  • 3
  •   1
Отговори
Много моля, Praynigмами имащи вече впечатления от въпросните градини,да ги споделят,защото съм твърде неосведомена. newsm78Интересувам се най-вече от положението в АЛИСА,защото при срещата ми с директорицата,бях меко казано #ShockedПодочух,а и впечатлението ми макар и първо е за сериозни психо отклонения BangheadДано да греша ooooh!Не ми се иска макар обстановката да ми хареса и слуховете да са положителни,да вкарам детето си в някаква лудница ръководена най-вече от такава afwitchМоля да споделите. Peace

# 1
  • София
Добре де, какво направи или каза, че си  #Shocked Чувала съм и от други майки подобни отзиви. Аз също я видях и говорих с нея, когато записах сина ми и не ми се видя да е куку.  newsm78
Иначе за учителките чувам много хубави неща.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 14:59 от elen@

# 2
Когато отидох сутринта да запиша сина ми,в двора срещнах 2 жени,към които се обърнах за ориентир newsm78.Оказа се ,че едната е въпросната директорка.Попита ме дали нося всички документи и в частност изтегления от мрежата.Да поясня,че синът ми е в по-голяма група и въпросния документ се попълва на място.При този отговор последва дъжд от викове,  ruporuuче едва ли не съм напълно некомпетентна,да се върна след 14 часа и т.н.Най-накрая успях да се вмъкна и да дообясня,защото явно тя не слуша какво и се говори а започва да ругае машинално-по директорски.Каза ми да отида при еди коя си с жест на досада smile3513 и се фръцна.Госпожата при,която отидох беше изключително точна,конкретна и приключихме за 10 минути Peace.При констатацията от моя страна,че директорката е меко казано странна newsm11 и не знам как малки деца биха се чуствали при подобно поведение,нейните думи бяха,че не всички работещи там са такива.Което утвърди първите ме впечатления.Явно е,че дори и колегите и имат подобни мисли.Единственото,което донякъде ме успокоявя е,че децата нямат директен контакт с директора.Дано! Praynig

# 3
  • София
Дано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт