Перла-една изстрадана любов-13

• 28 985
  • 436
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, колко серии е филма?

# 196
Бетоя п...тьо,иде ми да го #Sniper,защо не я награби,ами блее smile3511 smile3512 smile3514 smile3515 Banghead kiss

# 197
И аз се ядосах много ама и тя седи вместо даму се нахвърли тя седи .Хем иска хем седи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 198
Онур поне това прави-когато Пънар започне много да приказва и хоп kiss-така се оправят нещата.Тя Шереф правилно каза,че рябва да ги заключат някъде заедно и всичко ще се оправи luvbed

# 199
  • Пловдив
благодаря ви моичета златни сте! аз все пак печеля

# 200
Мехмед май беше на 27,а Инджи на 30 нещо от сорта,но тя е по-голяма.
Аз си мсиля,че малкия се разрева,защото усети Инджи колко е притеснена,а и беше неподготвена,мъчно и стана като ги видя така.Ако и беше казал по-рано и тя като го види да му каже една добра дума,да му се усмихне и щяха да се получат нещата.А за тая вещица..сестрата на Нихан,направо неискам да коментирам.Голяма е усойница,веднага ги нагласи  ooooh! А тая Нилюфер сериозно изтрещя и много лъже бе.... Outta Joint ooooh! Ужас.Пък тая Юзге....мале,ако аз бях нямаше да си подаде носа на вън,щеше да е под домашен арест  hahaha докато си дойде баща и.Ама тя и Гюлсюн...толкова ли е тъпа да не се усети.Докато и викаше по-добре,че Бог не ти е дал деца и на следващия ден я целува и и се прави на приятелка. ooooh! Абе  бегай бе,страшна работа  #Crazy

# 201
Тя Шереф правилно каза,че рябва да ги заключат някъде заедно и всичко ще се оправи luvbed
Да точно това и аз казах на майка ми ,че ако направят така ще е най-добре и за двамата

# 202
Бетоя п...тьо,иде ми да го #Sniper,защо не я награби,ами блее smile3511 smile3512 smile3514 smile3515 Banghead kiss
 Joy Joy

И аз се ядосах много ама и тя седи вместо даму се нахвърли тя седи .Хем иска хем седи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

На това му викат, хем сърби, хем боли..

Да, той е 83та, а тя е 79та.

благодаря ви моичета златни сте! аз все пак печеля

Какво?  newsm78

# 203
Сериите са 128  Peace

# 204
Втора анкета:Правилно ли постъпва Инджи като постояно говори на Мехмед,че най-доброто за детето му е да живее и с 2-мата си родители?

Да, добре ще е за детето ,ама ако се обичат двамата му родители Инджито тук се обърка нещо той й каза ,че няма място в сърцето му за Нихан.Тая вечер много ме издразни тя .За какво точно се сърди детето е направено преди тя да се появи в живота му .Незнам,но според мен тя не постъпва добре в момента ,можеше да се сърди само дето той не й каза навреме,ами тя го видя сама иначе детето .............

# 205

Да, добре ще е за детето ,ама ако се обичат двамата му родители Инджито тук се обърка нещо той й каза ,че няма място в сърцето му за Нихан.Тая вечер много ме издразни тя .За какво точно се сърди детето е направено преди тя да се появи в живота му .Незнам,но според мен тя не постъпва добре в момента ,можеше да се сърди само дето той не й каза навреме,ами тя го видя сама иначе детето .............

Чудех се кога някой ще забележи...  Rolling Eyes

# 206
И мене ме издразни Инджи тая вечер хем иска да е с него ,но пък от една страна я разбирам какво и е .

# 207
Аз пък мисля,че около детето се бяха струпали много хора,а то не е свикнало на това,плюс,че му отнеха светещата играчка,пък и го прегърна непозната жена-достатъчно е това едно малко дете да се разплаче и като никой не го утешава,а всички стоят и гледат-егати и конфузната ситуация..................

# 208
Ама май не са 128 сериите по принципа на простата математика сега гледахме 50 серия до средата по турския вариант, а те са 100 при тях значи сме точно на средата. При нас е 78 ако не се лъжа и така 78*2=156 значи там някъде ще са сериите Simple Smile

# 209
  • близо под тепетата
А случайно някоя да знае как се казва песента, която беше за фон, когато даваха Инджи и Мехмет в стаите им; Мехмет си гледаше пръстена(даже май го свали ли...не помня  Thinking ) Аз УЖ записах няколко думи, ама с моя турски и "добър" слух...  ooooh! мъка мъкаааа... Търсих в google, ама нъцки Banghead

Тези думички успях да хвана Mr. Green  değer mi, buz gibi, herşey, gül, insan, bırak.. i т.н.

Общи условия

Активация на акаунт