Перла-една изстрадана любов-13

• 28 929
  • 436
  •   1
Отговори
# 300
Мехмед има чувства към Нихан, но по-скоро са носталгия по миналото. Все пак с нея никога не са имали скандали и неразбирателство, били са много близки духовно, личи си в начина им на общуване. Смятам, че тя е доста по-интелигентна от Инджи, защото може да чете мислите му по погледа, по начина по който се държи, усеща вътрешното му състояние без думи...докато Инджи се държи много първобитно. Това не ми допада в сценария, Инджи трябваше да превъзхожда Нихан и в интелектуално отношение, засега обаче тц!
   Според мен проблемът не е в интелигентността, а в характерите и ценностната система. Инджи е с по-консервативни възгледи, израстнала е в провинцията. Предполага се, че Нихан е по-разкрепостена, какъвто е и Мехмет. Все пак е била актриса и е живяла на съпружески начала с Мехмет.    Всъщност Инджи винаги усеща какво става с Мехмет, друг е въпросът, че не иска да отстъпва от позицията, която е заела и от възгледите си. Тя иска той да се промени и според мен постепенно успява. Иначе и двете жени искат едно и също - всяка го иска само за себе си. Нормално е Нихан на тоя етап да е по - сдържана и да няма големи претенции. Все пак тя е в положението на бившата... А Инджи, когато я поискаха за Мехмет, никой не я уведоми, че той е в положението едва ли не на вдовец, пропил се от мъка по бившата си жена и неродено дете... Които изникнаха изневиделица. Все пак нормално когато някой се свързва с разведен или вдовец с дете научава тия факти предварително.

# 301
Мехмед има чувства към Нихан, но по-скоро са носталгия по миналото. Все пак с нея никога не са имали скандали и неразбирателство, били са много близки духовно, личи си в начина им на общуване. Смятам, че тя е доста по-интелигентна от Инджи, защото може да чете мислите му по погледа, по начина по който се държи, усеща вътрешното му състояние без думи...докато Инджи се държи много първобитно. Това не ми допада в сценария, Инджи трябваше да превъзхожда Нихан и в интелектуално отношение, засега обаче тц!

Много точно казано, и аз мисля че образа и е някак смотан в сценария..

А и като гледам на турски, тя направо има истеричен глас, много дразни!  Crossing Arms

# 302
На мен от самото начало на филма Инджи не ми хареса. Опитвам се, насилвам се да ми хареса, но не би !
В началото като харектер по- биваше, но кожата й, носа й... ужас!
Сега като визия по- бива, макар че  лицето й в близък план пак не ми харесва.
И вечно е наборсучена, нацупена... Един път не съм я видяла да ухажва  Мехмед, да му се гали, умилква, като нормална влюбена  жена. 20 години и кусур живяла на село с баба си, в мизерия и бедност, цъфна при богаташите и взе да се прави на бизнес дама, много е заета, много работи.... И общуване с Мехмед няма, диалог няма, желание за такъв няма.... Не може да обичаш някой и да не се замислиш за неговата гледна точка, за неговите желания. 

# 303
На мен от самото начало на филма Инджи не ми хареса. Опитвам се, насилвам се да ми хареса, но не би !
И вечно е наборсучена, нацупена... Един път не съм я видяла да ухажва  Мехмед, да му се гали, умилква, като нормална влюбена  жена. 20 години и кусур живяла на село с баба си, в мизерия и бедност, цъфна при богаташите и взе да се прави на бизнес дама, много е заета, много работи.... И общуване с Мехмед няма, диалог няма, желание за такъв няма.... Не може да обичаш някой и да не се замислиш за неговата гледна точка, за неговите желания. 

А защо да не работи, това е начинът да се докажеш и да не зависиш цял живот от мъжа си. Не го била ухажвала - не е вярно, имаше такива сцени. Но Инджи по принцип е от типа жени, които предпочитат мъжът да поеме инициативата в това отношение. Както вече писах по-горе, тя е по-консервативна.

# 304
Да и аз това исках да кажа,  как пък хич не се постара да приласкае ТЯ Мехмед, така ли се се печели мъж?  Whistling

# 305

Абсолютно съм съгласна, Ted_cat !  Peace Peace И аз досега не я виждам като влюбена жена, все очаква той да действа, или рипва да му се противопоставя и да реве за нищо..

А защо да не работи, това е начинът да се докажеш и да не зависиш цял живот от мъжа си. Не го била ухажвала - не е вярно, имаше такива сцени. Но Инджи по принцип е от типа жени, които предпочитат мъжът да поеме инициативата в това отношение. Както вече писах по-горе, тя е по-консервативна.

Може да си е консервативна, но не изразява кой знае каква любов към мъжа си, освен това дори да чака той да направи първата крачка, подходът й към него е изцяло сбъркан.
Пък и той не я е спрял да работи..  Crossing Arms

# 306

Вярно е , че е по- косервативна ! Но напоследък Мехмед се скъса от инициативност  , а ответ - никакъв ! Хората са казали , че прекаленият светец и Богу не е драг ! Пънар е права - с поведението си го тласка към Нихан!

# 307
Да и аз това исках да кажа,  как пък хич не се постара да приласкае ТЯ Мехмед, така ли се се печели мъж?  Whistling
     Тя не иска да го печели на всяка цена, особено срещу майката на детето му. Държи се така умишлено.

# 308
  • Бургас
Gumus- сребърен
 Inci - перла
Оттеглям въпроса с google видях, че сте го бистрили в 4-та тема.
Sesana би ли ми пуснала линк където е избистрена темата и аз да прочета  Praynig

# 309
А защо тогава се нацупи когато го видя без халката. Хем иска да се разделят, хем се сърди после. Това нейното е от инат, реално не иска да го загуби, а се държи неадекватно. Трябва да има граници във всичко, така като продължава наистина го тласка към другата.

# 310
Никой не я е спрял да работи. Но защо не работи във фирмата на мъжа си? Та нали са семейство? Трябва да са единни и д аси помагат един на друг.
Ама не, тя да се прави на велика,  вижте ме как мога да успея сама. И какво успя? Ако не беше Енгин, нищо нямаше да постигне, Да не говорим, че благодарение на дядото й отпускаха и кредита. Ама тя това не го знае.
Един път обадила ли се е на Мехмед да го покани да се видят на обяд...
Не стига, че никаква инициатива не поема  да разнообрази връзката им, ами и все с Енгин се мъкне, на него споделя, с него отива да си избира кола...
Ми той Мехмед биволско търпение има!

# 311
Никой не я е спрял да работи. Но защо не работи във фирмата на мъжа си? Та нали са семейство? Трябва да са единни и д аси помагат един на друг.
Ама не, тя да се прави на велика,  вижте ме как мога да успея сама. И какво успя? Ако не беше Енгин, нищо нямаше да постигне, Да не говорим, че благодарение на дядото й отпускаха и кредита. Ама тя това не го знае.
Не стига, че никаква инициатива не поема  да разнообрази връзката им, ами и все с Енгин се мъкне, на него споделя, с него отива да си избира кола...

Peace Да не говорим, че тя всичко може да си прави с Енгин, а Мехмед за същите неща му прави стойки. Че кой нормален мъж ще го търпи това, даже е прекалено търпелив Мехмед, а и де факто, с никоя не й е изневерил дотук! Всичко е на ниво, мислиш за тази, мислиш за онази!  #Cussing out

# 312
  • Бургас
Може и да не сте го бистрили и да съм намерила собственото си мнение  newsm78 Сега като се замисля рових с гугъл след като го писах  hahaha Ако е така...  bouquetизвинете.

# 313
  • Варна
подписвам се под това, по-точно не мога да го кажа
а за това, че била много консервативна не съм много съгласна
в началото може би да, но не и сега
една консервативна жена никога няма д позволи такава близост, пък било то и с бизнес партньора си, и да му позволява да я попипва и пощипва  ooooh!
много близки взеха да стават нещо, та чак да се и мъкне в къщата им да я взема и оставя
а това че даже щеше да отиде с него на снощната вечеря съм без коментар, нищо че тя почти през цялото време пак си беше с него  Tired

# 314
А защо тогава се нацупи когато го видя без халката. Хем иска да се разделят, хем се сърди после. Това нейното е от инат, реално не иска да го загуби, а се държи неадекватно. Трябва да има граници във всичко, така като продължава наистина го тласка към другата.

Напълно съм съгласна с теб! Тя и тя незнае вече какво иска, но според мен всичко това го върши защото е много наранена и общо взето незнае какво да направи, за да свърши всичката тази объркана история, но определено това и сближаване с Енгин не го разбирам, трябва да си сляп, за да не забележиш. че те ухажва...ама и не бива да съдим само нея, нека не забравяме сериите от миналата седмица, когато Мехмет се държа като пълен идиот спрямо нея, никоя не би издържала и досега да си е тръгнала 100 пъти, пък да не говорим за прошка.

Общи условия

Активация на акаунт