Перла-една изстрадана любов-13

• 28 913
  • 436
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Може да си е консервативна, но не изразява кой знае каква любов към мъжа си, освен това дори да чака той да направи първата крачка, подходът й към него е изцяло сбъркан.

Даже тя го обича много повече, отколкото той нея. Но любовта й е тиха, силна, не я изразява толкова, колкото достойнството си.

А и дори да има трески за дялане, кой казва, че главната героиня трябва да е идеална, точно затова ми харесва образът й- че има си минуси, които й пречат, както всеки жив човек, а не е идеалната принцеса от латино сериал- и небесно красиво, и прекалено добра.

# 316
А защо тогава се нацупи когато го видя без халката. Хем иска да се разделят, хем се сърди после. Това нейното е от инат, реално не иска да го загуби, а се държи неадекватно. Трябва да има граници във всичко, така като продължава наистина го тласка към другата.

Напълно съм съгласна с теб! Тя и тя незнае вече какво иска, но според мен всичко това го върши защото е много наранена и общо взето незнае какво да направи, за да свърши всичката тази объркана история, но определено това и сближаване с Енгин не го разбирам, трябва да си сляп, за да не забележиш. че те ухажва...ама и не бива да съдим само нея, нека не забравяме сериите от миналата седмица, когато Мехмет се държа като пълен идиот спрямо нея, никоя не би издържала и досега да си е тръгнала 100 пъти, пък да не говорим за прошка.
Нека незабравяме и първите серии. Точно така трябва да се държи с него. Защо ходи да споделя с Нихан, а не седне да поговори със съпругата си. Ще поживеем и ще видим кой е крив и кой е прав. Както и да се държи все такъв ще си остане до края на филма.  Сърби го боли го драгому е.

# 317
  • Пловдив
Един път обадила ли се е на Мехмед да го покани да се видят на обяд...

Не стига, че никаква инициатива не поема  да разнообрази връзката им, ами и все с Енгин се мъкне, на него споделя, с него отива да си избира кола...

За първото съм съгласна, тя не се опитва да поддържа връзката с нещо по-интересно.

Иначе в Енгин намира утеха, понеже е загубила в Мехмет човекът, с когото може да споделя. Мехмет самият не споделя с Инджи. Защо не й каже: това ме мъчи, ами си мълчи и тя като разбере последна, започва сръднята и разводът.

# 318
  • у дома...
И двамата си имат трески за дялане. Мехмед - иска, ама незнае как. Инджи - иска нещо, ама незнае какво точно.

Много се кефя на Орхан и Рукие - е няма такива образи!

# 319
  • във вкъщи
запис

# 320
Като чета коментарите и ние станахме
Цитат
Сърби го боли го драгому е.

Аз в един момент осъждам някой, после като върна лентата назад и току ми светне защо точно така е станало и взема, че го разбера #Crazy
Има една приказка - "свят като цвят", 100% съвпадение няма, пък и нашите герои както се казва не са манекени, че да се харесат на всички.
Да дерзаем, в спора се ражда истината!!!

ПП Ама тя Инджито доколкото имам спомен го канеше чат-пат на обяд, на някакъв остров го заведе когато искаше да му каже, че е бременна, срещата с Нихан му "организира", сигурно има и други примери, ама не се сещам, че трудно се помни все от 80 серии

# 321
Инджи много пъти го е канила на обяд - даже последния път искаше да го изненада за обяд, когато той я излъга, че е в офиса, от който тя се връщаше, а той беше отново при Нихан и киното, което той пропусна пак заради Нихан...нека да не го разнообразява, а той какво прави за нея, освен да виси при Нихан друго не виждам!

# 322
Мислех си от всичко, кжето казахте, мъжът ми ако беше в подобна ситуация, какво би направил. Разбира се, че щеше да е раздвоен и объркан, особено ако се появеше детето, което е смятал за мъртво и жената, заради която е бил готов да сложи край на живота си. Аз обаче по никакъв начин нямаше да се втурна да му се цуля и да го напускамЩях да се боря за него и да му докажа че има достойна съпруга в къщи, за да направи избора си, а не да му правя сцени на ревност поради ситуация, в която той няма вина. Просто трябва да изясни чувствата си, за което трябва време.

# 323
Само 1 нещо да напомня - нашите "колежки" девойки и съпруги от арабския свят смятат, че това поведение на Инджи си е направо революция, всички  я боготворят и искат да са като нея , да могат по този начин да се противопоставят и да отстояват позициите си, така свободно да изразяват мнението си и да се борят за любовта си;
след серията с падането й по стълбите, Мехмет беше 100% наричан детеубиец и какво ли не още.
Нямам време сега да се ровя из коментарите, но са все в този дух, да не забравяме за каква аудитория е сценарият

# 324
  • Бургас
пак съм изпуснала   bouquet

# 325
Да, с това съм съгласна. Имайки предвид, че е правен за арабска аудитория, по- приемливо е главната героиня да е феминистки настроена. Но за нашето общество чак от такова доказване няма нужда.
Иска ми се в следвашите серии да я видя Инджито малко по- нежна и любвеобилна.

# 326
И двамата си имат трески за дялане. Мехмед - иска, ама незнае как. Инджи - иска нещо, ама незнае какво точно.

Много се кефя на Орхан и Рукие - е няма такива образи!

Добре , че са те ! Peace Искрено ме разсмиват и внасят свеж полъх в "натежалата " от кофликти , тайни и недомлъвки , атмосфера на сарая !

# 327
Ей момичета малко остана,тази вечер ще има и смях.Айде приятно гледане.На мен обаче БТВ лайв много ми насича и незнам как ще го гледам,пак ще хабя нерви  #Cussing out ама нямам друг избор  Cry

# 328
Филма почна, а мъжа ми зяпа мач  smile3515 smile3515

Отивам в сайта на БТВ да гледам  #2gunfire #2gunfire

Приятно гледане на всички !!! Blush

# 329
Момичета, тази Нилюфер ме дразни отвсякъде. Как ще я изтрая, не знам. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт