Перла-една изстрадана любов-13

• 28 901
  • 436
  •   1
Отговори
# 330
Ей момичета малко остана,тази вечер ще има и смях.Айде приятно гледане.На мен обаче БТВ лайв много ми насича и незнам как ще го гледам,пак ще хабя нерви  #Cussing out ама нямам друг избор  Cry

и при мен е така  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Crossing Arms

# 331
утре ББ: Епизод 81

Вместо да се помири с Нилюфер, Бахар задълбочава конфликта си с нея и дори й забранява да се навърта около Онур. Шереф решава да промени прическата си и се подмладява. Инджи иска да се сближи със сина на Мехмет. Пънар разбира, че Онур е бил на вечеря у Нилюфер и му прави голяма сцена. Йозге за пореден път излъгва Гюлсюн, че е у приятелка и отива с новото си гадже на опасно приключение. Всички започват да я търсят и я откриват в болница с тежки наранявания.

# 332
Олееее ужасно насича  #Cussing out #Cussing out Ужас

# 333
Олееее ужасно насича  #Cussing out #Cussing out Ужас

и твоя ли гледа мача   smile3511 smile3515 smile3516 smile3515

# 334
# 335

Поне не съм единствена така насича че само видях хълката на Мехмед сокато говори с Нихан  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

викам му на моя мъж че целия форум реве заради тоя мач и той вика реви и ти ауууууууууууууууу

Мача свършва след 7 мин. УРААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 20:41 от хабиби

# 336
Бе тая нормална ли е? smile3515 smile3515 smile3511

# 337
Добре, че моя не гледа мачове  Mr. Green
Седи си на компа и си гледа смешни клипчета, само със звука ме смущава.
Ама как можа да му роди акъла на Мехмед да иде да реве на рамото на НИхан и да й се обяснява колко обичал жена си....  и тя да му помогнела да си я върне. Безумно просто!!!!

# 338
Ако и сега не се върне при мъжа си ще я объявя за патка. Crossing Arms

# 339
Дано да се сдобрят по бързо и Нихан да се маха

# 340
Ах тая Инджи....ще и счупя главата #Cussing out

# 341
Олееее ужасно насича  #Cussing out #Cussing out Ужас

и твоя ли гледа мача  smile3511 smile3515 smile3516 smile3515
Не нямаме ТВ в момента  Confused Спрях си скайпа и зе да върви по-добре.Тоя път Мехмед ми хареса.Сценаристите мн.хубаво писмо са написали  hahaha Ама как я грабна мн ме изкефи и дядото дето вика "Ааа не мога да се меся във вашите отношения"  Joy

# 342
Тази наша "гъска" - Инджи прекалява вече! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То не бе инат, не бе чудо! И от това по-голямо доказателство за любовтана Мехмет - да убеди Нихан да я спре............просто нямам думи newsm78

# 343
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, но Инджи е ПАТКА, ГОЛЯМА ПАТКА. То бива инат, бива чудо. Била направила всичко за брака, дрън-дрън-дрън.

# 344
Уникалната реплика "Заприличахме на Турски филм"  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Ех страшни сценаристи

Общи условия

Активация на акаунт