ПЛЕВЕН - 116

• 13 326
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Спокойно може да съхраняваш "материала" Mr. Green в хладилника едно дененощие.

# 151
erota, аз си мисля че е по-добре да се занесат веднага. Все пак цяло денонощие в хладилника...

Муза, дано бързо пробият зъбките и да се успокоите.

# 152
  • Плевен
Здравейте и от нас. Бяхме малко извън Плевен,но вече се закотвяме тук.
"Материалът" все в хладилника го държа до другия ден,защото трябва да се носи рано сутрин, а не винаги е възможно. Това специално за Втора поликлиника.
Михаела вече само права иска да седи,а не е стабилна и голям зор.Постоянно я разнасям пак.И от паяка пада. Искам да прохождаа.
Атракцийке, ай раждай вече. Heart Eyes Hug
Музе, много добра на външен вид торта. Peace

# 153
Пламси,на вкус биваше Mr. Green
Хриси я сложих да спи,дано успее да дремне малко. PraynigАз хващам парцала и ще действам Laughing
Валенце,успешна учебна година и на твоите момичета Hug

# 154
Здравеите мами много отдавна не съм писала.Като гледам колко много мацки са родили през това време направо им завиждам,аз попринцип съм за утре но мисля,че няма да е утре.Вече много ми е тежи и искам и аз да се отреждам.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА

# 155
Всеки е бил необслужен някъде не както му се иска. Като цяло в плевенските големи магазини заплатите са много ниски. Нямам сравнение с друг град по големина на Плевен, но всеки случай 300-400лв. е мизата тук. Ако искаш. В Кауфланд даже почваш на 280лв. максимум, а никак не са кратки или леки смените. Бриколаж е много малък дори за веригата си и там винаги са изпитвали липса на персонал. В Практикер съм чувала коментар от пазачите, как не искат да наемат хора на средна възраст, а като дойдат разни младежи и чуят 400лв. за 24часови смени(!?!?) и предпочитат да останат безработни, щото майките им и без това им пращат поне 200 евро на месец. С Техномаркет и Технополис не съм работила отблизо, но като клиент винаги са ми досаждали даже в повече с желанието си нещо да ми обяснят. Може би Метро държи малко по-висок ценз, но пък там съкратиха половината от хората, които взеха на работа при откриването му, щото и без това мърчандайзерите им вършат доста работа, а не им плащат те. Тъй че всеки с господар с мурафетите си. Е, как искате да срещате ентусиасти навсякъде, без да имат опит и без да им се предлага възможност за развитие? Отгоре на всичко като персонал с не особено отговорна позиция ги предпочитат предимно млади и хубави.
Винаги е било по-добре като минава някой край строеж да бъде на другия тротоар. Никога тунелите под него не са будили в мен сигурност, камо ли желание да мина от там. А принципно лентите с които ги ограждат показват точно това - че има опасност от падащи предмети. Аз лично не бих си подложила детето на подобна опасност.
Музе говориш за тортата в минало време, а ме каниш на проби?  Twisted Evil Айде репетирай, че на the Кирил бърфдея наближава. Laughing
Мале Тити днес покрай Викиту точно за теб се бях присетила.  Crazy Стискаме ти палци Тити. Peace

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 16:44 от nomadka

# 156
Мерси за отговорите  Hug

# 157
Здравейте и от нас ,
ние успешно се кърмим от ...едната гърда  Crossing Arms,от другата немога да го наглася и това е -изпуска я милия и се нерви ,зърното ли е по малко незнам ,но засега и на това се кефя-едната цедя само.
Купих си силиконови накрайници на авент- е такъв боклук няма ,нито се държат ,нито пък се сучи нещо от тях ,както и да е .
Миленче ,дано минава на Бужи бързо ,че и бебето идва ,само болести ви липсват.
Аз ходих до градината на Валя и директорката ме посъветва да я пусна от октомври ,ще и пази мястото ,да станело бебето на 40 дена поне ,че гаранция ми даде ,че ще се разболее каката  #2gunfire.
И аз днес поръчах една торта ,че цял месец в болницата я сънувам и утре ще ми я направят ,домашна ,страхотна ,направо ще си я изям сама.

А дали да го извеждам вече навън малчо ,забравила съм с каката кога излизахме за първи път ,ще го показвам от утре на терасата по малко ?

# 158
Блгодаря НОМАДКА нещо ме лови шобето и незнам,много наближи ище видим какво ще става.Аз мисля че няма да е утре ,така първото го преносих с 7-8 дена и сега си мисля че пак ще пренося

# 159
Номадка,торта ще има до довечера. PeaceПък за The Kирил ще се постарая,ако изявиш желание.
Тити,имаш време до утре.И аз бях така-трябваше да родя на 11 октомври,на 10 вечерта във форума течеше една тема-имам ли аз контракции и ще раждам ли баш сега.Така и стана Peace.Успех и леко раждане ти желая Praynig
Тони,аз лично точно с тези протектори кърмих 4месеца.Но църках по малко кърма на тях,че да лепнат и почти винаги ги държах,че Хриди беше като помпа на ВЕЦ Laughing Blush

# 160
тони, и аз бих те посъветвала да ги намокриш първо. Трябва да са точния размер и като засуче бебето се получава нещо като вакуум и залепват! Аз изкарах Дани навън на 7 ден и стояхме 2 часа!

Косе, Дани е същия-хремав, кисел, ужас! Вчера проби едно зъбче. Laughing Днес ми разказа играта-не иска да си стои вкъщи,ходи до вратата реве, дере се! Crazy Излязохме в 9ч, до 12ч се разхождахме, после от 13 до сега (той още е навън, де). Откачиха ми се краката! Добре, че поспа малко, за да пия кафенце! Много е добре, когато свеки се притече на помощ! Party
Сега да изкажа възмущението си от една бабка! Уж се радва на Дани и му вика "Мале, колко си грозен, грозен!" Обръща се към мен и ми казва "Теб Господ те мрази, защото ти е дал син! Като ти доведе една снаха и нея ще трябва да гледаш!!!" Shocked Загубих ума и дума! Само успях да й кажа, че Господ не ме мрази, даже напротив, защото ме е дарил с дете! Пък те със снахата да са живи и здрави, пък ще ги гледам, няма проблем! Направо се бях разтреперила цялата! ooooh!

# 161
БЛАГОДАРЯ ТИ МУЗКЕ. ДАНО И АЗ БЪДА КАТО ТЕБ

# 162
t_i_t_i, скорошно раждане ти пожелавам и всичко да е ок. ))))

tony25, сега е хубаво времето, нито жега, нито студено и можеш да го извеждаш направо на вън. Според мен няма никакъв смисъл от тези терасни истории, за мен е много странно.

# 163
  • София
Тони,аз Мими я изведох на седмия ден ,месец октомври.Първия ден на терасата за 10минути,втория ден пак на терасата за 20минути и вече на третия ден на разходка.Температурата навън беше не повече от 15 градуса,но времето беше тихо.Общо взето на пръсти се броят дните през зимата,в които не съм я извеждала.
Мира,а ти как изведе Калина-директно за час по центъра ли?На мен лично ми беше много удобно първо на терасата,просто защото докато изляза отвън на блока минаваха 10 минути сигурно.

# 164
Валенцето, Калина я изведох на 3тият ден след като се прибрахме от болницата. Без количка, на ръце за час и половина на вън в Кайлъка, заедно с пътя 2часа.
На другият ден вече дойде количката и се разкарвахме също по около 2часа на вън. При все, че беше 1месец в кувиоз не съм я пазила и не виждам никакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт