ПЛЕВЕН - 116

• 13 319
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро. Косе как е Хрисито. Преди извистно време ми бяха казали, че от зъби не може да се вдигне повече от 37,5 температура.

# 181
Добро утро момичета!
Тити,леко и безпроблемно раждане Hug
Косе, по бързо Хрисито да се оправя,знам какво е с тези зъби....направо кошмар,Марио се разболя и 2-та пъти заради тях Confused
Гледам,че и за разходките сте говорили,аз и Марио какво да кажем ,като първата голяма разходка от 2-3 часа беше 2месеца след като се роди,до тогава само на терасата или на двора на припек за по- полвин час Mr. Greenто и времето не позволяваше де Wink

# 182
Силви,дано темепратурата е от зъбите,щото преди да поникнат предните 2 бяхме в болницата,не ми се ще пак да се повтаря. Praynig Одеве се събуди и сега си пие млякото полузаспала.Цяла нощ плаче в просъница,сега ще я видя дали има пак Т.Мился обаче пак да излезем newsm78
Ани-Дани,вие как сте?

# 183
  • Плевен
Говорите си за зъбки. Моят опит с Вики беше, че почти не разбрах кога поникнаха зъбките му. Но когато започнаха да излизат големите отзад (кътници), пищеше нощем все едно го колят и нищо не помагаше. Помня, че беше на 1.5г и бяхме в хотел на морето. Тогава пищя около два часа, бях се уплашила, не можех да го успокоя по никой начин. Сигурно сме събудили всички на етажа. След няколко дни се показа зъб.
И на мен личната ми е казвала, че висока температура не може да е от зъби.

# 184
Добро утро и от мен. Сега се прибирам от градината. Закарах Дари на първия й учебен ден и сядам да си изпия кафето най-сетне Crazy Засякоха са с 4 нейни дружки от яслата, та влязоха с бойна крачка и добро настроение, Дано да й хареса и да е така и занапред . Днес съм почивка, но от утре- баща й ще я води и предполагам ще му прави номера, но..това е положението Sunglasses И на мен не мис е ходи на работа, но - отпуската свършва Whistling

# 185
Добро утро!
Косе, ми уж сме добре-има си хрема, кисел е, но е по-див от всякога! Иначе си излизай, мисля, че е по-добре навън на въздух!
За температурата и аз знам, че до към 37,5-38 е от зъби и не давам нищо. Имаше значение обаче къде се мери и се смяташе нещо! ThinkingТрябва да погледна.

# 186
 bowuu Добро утро   Grinning
Заведохме детето на градина, да кажем,че няма да е от днес.Сякаш му хареса, аз за малко да ревна, хем няма да го оставям.Откачалка.Той никога не е имал проблем с адаптацията, даже и в яслата, само гадното боледуване....
За извеждането-Бужи беше зимно бебе, почнахме май след 15 ден на терасата и май дебютът му беше април, бе бая си постоя вкъщи.

# 187
Добро утро и от нас. )))
На вън е чудесно време, хладно, но слънчево. ))

Косе, дано бързо се покажат зъбчетата на Хриси. )
За температурата, ако има и нещо друго трудно ще се установи дали е от зъбите, или не.

# 188
чЕ се пресетих-Косе, тая Т не може да е от зъби, води я на лекар да я прегледат. Скорошно оздравяване на Дани  Peace
Аз почнах да давам на Божидар Есберитокс и едно хомеопатично за имунитет, та ха да видим дали ще има ефект тази година.
Днес било Симеоновден - честито на Симона на Ерота и ако има други...Живи и здрави   bouquet

# 189
Има и други, ето почерпете се за здравето на Кари, тя днес става на 4 годинки  Heart Eyes

# 190
Да ви е жива и здрава Кари, Тес!   bouquet

# 191
Тес, да ти е жива и здрава! Много усмихната и щастлива!

# 192
Viksun, аз просто това видях днес, че нали ни нямаше 1седмица. Със сигурност в града има още един куп такива обекти. Които си ограждат тротоарите и хич не им пука. Пък ти върви където си искаш.
Писах до общината, ама хич не се надявам на отговор. Само се чудя как на никой не му пречи и никакви мерки не се предприемат.
Ако 50човека се обадят, или пишат все ще направят нещо....но май сме научени само да псуваме и да си траем...

Напълно съм съгласна с теб    newsm10      и лошото е,че сами избираме да си мълчим  smile3505
честит празник на всички  newsm51 за именниците   hbday  за Кари,Тес

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:24 от GaBiTuu

# 193
Някой желаещ за разходка по Сторгозия, или Градската градина?

Тес, честита ти рожденничка, да е жива и здрава и много щастлива. ))

# 194
Mirama с удоволствие но сега сме на село  Banghead

P.S. Не ми се сърдете нова съм и се опитвам да се впиша в картинката  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт