За Байрами и имени дни, ти при нас поспри и вкусна питка и гюллач си ‘апни- TR25

• 53 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
К'во к'во ..яде ли си ни съ Whistling, к'во ни са яде  Mr. Green ...Аз ма'ам портокали сега ...витаминизирам се, така да се каже .... hahaha Joy Mr. Green

# 736
  • Varna
БЗ-че
тъй както гледам, ще я свършим 50тата със тебЯ. ДругитИ ко ни изУставиА newsm78

# 737
  • София
Делта това кисело зеле за сърмите от буркани ли е.
Малко закъсня с тях щото се натъпках аз ама ще ги пробвам.

# 738
Ма, Делтоууу, ма, жЕноyyyyyyy Mr. Green, може ли да редактираш и да туряш сърми от кисело зеле  Naughty Crazy Laughing....това мu любимото манджаре !!! С oрехи вътре ...и черен пипер ....ох..при-я-де ми се ... мдам   chef

Hug

# 739
Здравейте на всички от мен,
От доста време ви чета с голям интерес и бих се радвала,ако ме приемете при вас.Харествам TR,мача се да уча езика самичка,интересувам се много за тази страна,все още не съм я посетила...но и това ще стане в скоро време.Приятна вечер и сладки сънища на всички.

# 740
  • Казанлък of all places
Наздраве, дръжина, и се гответе за скок в новата тема!
Открих чудно червено винце, Качивела ( така по черноморието казвали на мавруда), реколта 2002 и се лекувам, хм.
Момичета, ние само за вино не сме си говорили тук или поне от както аз съм в групата. Искате ли в новата тема да си говорим за вино? Може и турско? От Тракия?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:11 от angelina.bgk

# 741
леле ДелтИ не е ИстИна.... И на мен е любИмото мИ ядене , останаха мИ очИте  Shocked как на уцелИ само  Joy

ДИлберИм добре дошла! ПредставИ се с няколко думИ  Simple Smile

Я кажете как гИ слагате тезИ вендузИ, нИкога не са мИ правИлИ, щом толкова гИ хвалИте може И да пробвам  Laughing Бз как загряващ бурканчетата о до каква Т, а не остава лИ белег след това  Rolling Eyes

# 742
Dilberim - Добре дошла Wink ! Радвам се, че се реши да пишеш  Grinning. Весело е при нас .... ще видиш . То си личи от километри Mr. Green Whistling

По традиция за новодошлите Wink :

Sneje - Като дойда да ви видя - ша та извендузя   Mr. Green Crazy

Ange  - no problem, мацка , 3a Türk şarap  Laughing

ps: Да пускам новата тема, а  newsm78

# 743
Да пускай, аз това чакам да се разпИша първа  Joy

# 744

Общи условия

Активация на акаунт