Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от спермограмата след операция на варикоцеле?
Какви са преживяванията на други жени със стерилитет и как са се справили?
Какви са шансовете за забременяване след операция на варикоцеле?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от спермограмата след операция на варикоцеле?
След операция на варикоцеле, резултатите от спермограмата се подобриха значително. Общата концентрация на сперматозоидите се удвои, като нормокинетичните сперматозоиди са 30%, бързите са 15%, бавните са 15%, хипокинетичните са 13%, а акинетичнитe са 57%. Това показва значително подобрение след операцията.
-
Какви са преживяванията на други жени със стерилитет и как са се справили?
-
Какви са шансовете за забременяване след операция на варикоцеле?
-
Какви са разходите за диагностични тестове и лечение на безплодие?
. Колкото и време да отнеме,важното,че съществува като вариант и нищо не е загубено.Още повече,ако сте затруднени финансово,вече с пълна сила работи и Фондът и нещата стават реални и възможни. Представата ти за едно,две,дори и три деца е напълно осъществима, според мен.Е,ще участват повече хора,освен вас двамата, но да са живи и здрави,че ги има

В месеците,когато правихме и инсеминации, а се налагаше да пускаме и допълнителни изследвания на мъжа ми+ лекарствата след това, сме стигали до 1300 лв. Но пък,за последната вече имахме всичко,което ни трябва...засега, и се разминахме "само" с около 500 лв. За ин-витрото,което започваме следващия месец няма да правим повече изследвания-така че,за нас остава да си платим лекарствата и процедурата,което,иначе поема Фонда,ако подадеш документи. Мисля,че най-тежка финансово е именно, първата стъпка,докато събереш основата. Може би, има нещо,което поема ЗК,но аз нямах нерви да коментирам с личния ми лекар-дано се включат други момичета, ако са ползвали услугите й.