ФРЕНСКИ МАГИСТРАТ МИ ОТНЕ ДЕЦАТА

• 42 469
  • 554
  •   1
Отговори
# 420
  • На земята, която е всъщност звезда.
Детето се изслушва, но не то взима решението. Съдът може да се съобрази с желанието на детето, но може и да не се съобрази. Между казва какво е неговото желание и решава разликата е огромна. Най- вероятно така е и във Франция.

# 421
Moje li niakoi da mi obiasni kak da se svarja s moderatorite?
Predi malko pisah vav foryma, natisnah "publikyvai", no ni6to ne se poiavi, ne razbiram kakvo se e sly4ilo

# 422
Здравей! Можеш да напишеш лично съобщение на Модераторите Tatti или Дивиана. В началото на страницата, горе вляво, до заглавието на темата или долу, вляво.

# 423
Pisah vi 2 dalgi postinga, no te ne sa pyblikyvani (moderatorat mi obiasni, 4e se trie vsi4ko, koeto e na latinica). Pisha vi ot okolo 2-3 4asa, vazmojno li e da se vazstanovi napisanoto?

# 424
Опитай, ако е възможно, това, което си написала да го запомниш на текстов файл, да го копираш отново тук и преди да го публикуваш, горе в дясно с кредора да го превърнеш на кирилица.

# 425
Pisah vi 2 dalgi postinga, no te ne sa pyblikyvani (moderatorat mi obiasni, 4e se trie vsi4ko, koeto e na latinica). Pisha vi ot okolo 2-3 4asa, vazmojno li e da se vazstanovi napisanoto?

Даниела,
безброй пъти, много хора, включително и аз, Ви обясняваха как да пишете на кирилица.
Не мога да си обясня упорството ви. Все пак, ако държите хората да Ви разберат, пишете според правилата.

Успех в делата Ви.

# 426
Даниела, горе до  редицата с бутони, която започва с "бг мамма" и свършва с "изход", най-вдясно има един бутон, който е в синьо и показва EN; като кликнеш на него, ще можеш да смениш на BP или BG, фонетична или стандартна клавиатура.

Иначе, напиши си каквото пишеш в Word документ, и запази него, за да си сигурна, че няма да изгубиш написаното.

А още по-лесно ще е, ако се регистрираш във форума, защото тогава ще имаш история на написаното и лична кутия за съобщения.

Друго не се сещам, ако не искаш да се регистрираш; може би някой ще ти даде емайл, на който да пратиш писаното и той да го публикува?

# 427
Shte se nay4a da izpolzvam Kredor i ytre, ako moga da otida do bibliotekata, ste vi pisha.

Za men be6e vajno da izrazia kakvo mislia, ne znaeh 4e kirilicata e zadaljitelna (ne pisha vav bg forymi). vse pak jalko e, 4e pisah tolkova mnogo i nikoi ne moja da go pro4ete.  

# 428
Искаш ли да ти се обадя (ако има къде), да ми го продиктуваш, и да го напиша?

# 429
  • Sofia
daniela 4, обясних ви на ЛС, обяснявам ви и тук.
Нямате изтрити публикации от последните 2 дни.
Имате една публикация от вчера и 3 от днес. Какво и защо не сте успяла да публикувате, явно са въпроси, чието решение се крие локално във вашия компютър и няма общо с форума като такъв. Съжалявам за това, но нито е темата, нито начина да изясняваме тук писането на кирилица или мистериозно изчезналия текст.

# 430
Alica, blagodaria ti za predlojenieto, no predpochitam da razycha Kredor i nai-veroiatno ytre she  pisha vav foruma.
Ot sytrinta biah na art-terapia (ot 10 do 12 h), posle se otbih v bibliotekata, no mislia, 4e vsi4ko mi e iztrito. Ste triabva da go pisha otnovo, no niama nisto.

# 431
Алиса, благодаря ти, успях наи-накрая! Все пак ми е по-лесно да пиша с ФР клавиатура на латиница, но и така ще се справя.

# 432
Алиса, благодаря ти, успях наи-накрая! Все пак ми е по-лесно да пиша с ФР клавиатура на латиница, но и така ще се справя.

И при мен беше така в началото, но бързо се научих с Кредора.

# 433
Даниела, не знам  дали вече не си го разбрала, но съществува паралелна тема на нашата инициирана във форума от хора, които искрено се вълнуват за съдбата на децата ни. Адресът й е: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478370.0 (засега 12 страници). Достатъчно е да кликнеш върху линка, за да влезеш в нея. Там има едно много интересно свидетелство (на български) на жена бивша социална работничка в Щатите(?), която поради несъгласие с методите им е напуснала службата си. Но и друго е важно, че там има и участнички, които не пишат тук, но също очакват твоя коментар по повдигнатите въпроси.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 10:49 от Than

# 434
Абе, вие се виждате всеки ден в новото си жилище... точно чрез форума ли намерихте за уместно да разговаряте?
Не че е нещо важно, ама има много хора, които следят двете теми и са в течение...
А "жена бивша социална работничка в Щатите(?)," е потребителката Ксения... нищо лично, но точно тя не е достоверен източник за каквато и да е информация... с изкл. може би на пердетата...

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:43 от argun

Общи условия

Активация на акаунт