Звездни компромати - 49 част

• 84 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
  • Пловдив

Така ли се кърмят близнаци? Не разбирам от тия неща, но ми изглежда странно, да не казвам други неща  Thinking

Да, позата не е никак странна за кърмене на близнаци, разбира се има и други начини и пози - всеки си избира най-удобната  Peace

Клипът на Мадона пак не се отваря заради нарушени авторски права  Rolling Eyes

# 258
тези двамата доста си приличат в лице. човек би казал че са роднини  newsm78

Точно това ми напреви впечатление и на мен. Такава прилика, поне на тази снимка. Очи, нос, уста. newsm78

# 259
# 260
Май и дъщеричката ще поеме по стъпките на мама.

# 261
# 262
О, пак ще се пътува някъде!  Grinning

Откъде да намеря още снимки на Холи бери, с тази прическа, демек от същия период, като горната снимка?  Praynig

# 263
# 264
    Оххх , много я харесвам Сара Джесика Паркър , страхотна жена !  Crazy  А , филма чакам с нетърпение ... и мога да гредам повторенията до припадък!

# 265
# 266
Сисето, страхотни попадения има сред тези близнашки снимки!
Лиса Мари и Майкъл Локууд - невероятна снимка, такова настроение!
Бебетата на Чарли Шийн страшно приличат на него - той не беше ли женен за друга, имаше някакъв скандал около него?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 12:09 от мечтица

# 267
  • Бургас
Винаги, когато гледам снимки на Лиса Мари се чудя как олкова много прилича на Елвис, наистина му е "одрала кожата"
Присила беше хубава жена, скоро не сте качвали нейни снимки, помня,че май й дойдоха в повече пластичните операции. Confused

# 268
  • София
За Чарли Шийн знам, само, че беше женен за Дениз Ричардс, която много харесвам и се разделиха...

# 269

Общи условия

Активация на акаунт