Звездни компромати - 49 част

• 84 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Много е отслабнала.

Близначките Олсън като бебета:
http://vbox7.com/play:60fe2fd6&al=1&vid=532536

# 211
Ходих във vbox да търся Азис, да го видя. Много променен! Още 10 кила и е перфектен  Simple Smile
Попаднах на новия клип на Преслава - адмирирам! Можеше и по- твърдо! Много и отива. Има огромен потенциал!  Peace

# 212
Ходих във vbox да търся Азис, да го видя. Много променен! Още 10 кила и е перфектен  Simple Smile
Попаднах на новия клип на Преслава - адмирирам! Можеше и по- твърдо! Много и отива. Има огромен потенциал!  Peace

Дам, съгласна и за двете. Само дето Пресито на моменти толкова бие на Анелия по визия, че няма накъде повече. Crazy

# 213
Ами, това се дължи на бедната фантазия на гримьори, стилисти, че и клипмейкъри, май  Thinking  Иначе Преслава има мого по- различно излъчване от Анелия. 

# 214
  • София - град
Още снимки на новата певица Djordjia Тук ми харесва повече. Simple Smile

# 215
Ами, това се дължи на бедната фантазия на гримьори, стилисти, че и клипмейкъри, май  Thinking  Иначе Преслава има мого по- различно излъчване от Анелия. 

Как се казва песента, че ми стана интересно?

# 216
  • София - град
Феномен, страшна песен и Преслава е изключително красива много ме кефи.

# 217

И това го има със сигурност. Но пък докато Преслава не каже- искам косата си с такава прическа, никой няма да й я направи. Вярно, че в света няма хиляди прически и няма как да са всички различни. Но някак си и облеклото, и втората прическа в клипа, просто все едно Анелия гледам.
Иначе адмирации ио за песента, и за клиипа.И за това че е махнала удълженията и е със супер прическа,чак на мен ми се прииска да си напправя такава. Mr. Green

# 218
Още снимки на новата певица Djordjia Тук ми харесва повече. Simple Smile

Адски грозни джуки. Защо зорлен се обезобразяват тез момичета  newsm78

# 219
  • На морето!
Дайте да го видим този клип на Прлеслава- чак мен заинтригувахте с тези коментари  Whistling

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 12:58 от Menina

# 220
  • 221B Baker Street
Дайте да го видим този клип на Анелия- чак мен заинтригувахте с тези коментари  Whistling

клипа е на Преслава http://vbox7.com/play:c4bc588c

# 221
Още снимки на новата певица Djordjia
`Баси траверса.  Sick

# 222
Какво е това чучело  Shocked

# 223

Дам, съгласна и за двете. Само дето Пресито на моменти толкова бие на Анелия по визия, че няма накъде повече. Crazy

На много други места не в този клип си е жива Галена.
Иначе тази Джорджия певица ли ще е или фотомодел  newsm78 http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=237&photo_id=1773& Ужасна е  Sick

# 224
Още снимки на новата певица Djordjia
`Баси траверса.  Sick
Абсолютно съм съгласна....тарвестит,при това зле поддържан Sick

Общи условия

Активация на акаунт