Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 213 986
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 180
И на мен не ми дава да преведа чрез ePay  Rolling Eyes Имам регистрирана карта и от там си плащам сметките, исках каквото остана в картата да го преведа (не е много, но от сърце) но ми изписва същата грешка като при Жабче. По късно пак ще пробвам.

# 181
При мен е невъзможно да преведа през Ипей, защото мъжът ми е регистрирал картата само за битови сметки, не знам защо така е направил. Така че банката ми е единствен вариант, но те вече са наистина на всяка крачка, така че няма проблем.

# 182
Мила Поли, молим се от все сърце за теб и малката Точица. Вярвам, че всичко ще завърши благополучно. Много кураж, изпращам ти всичката си положителна енергия. Нека Бог е с вас  Praynig

# 183
От сутринта рано-рано надничам за новини... Дано нощта е минала без проблеми и екшъни  Praynig Praynig

# 184
Здравейте:) Нощта мина добре, пу пу. Ей сега се появи мало кървене, но се надявам да спре бързо. След мъничко ще ви информирам за движенето по сметките. Само ми е малко тъжничко от вчера -  когато попитах дали ако изникне нещо спешно, ще повикат професора за операция и естествено чух това, което най-много ме плашеше,.. А именно, че и той няма как да е на разположение 24 часа в денонощието за мен.....Остава да се молим нещата да се случат по план или останалите лекари да са също подготвени.. Praynig
Прегръщам всички ви с пожелания за хубав и усмихнат ден!  bouquet Hug
21 324 евро в ОББ; 3 108 пей пал

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 12:06 от polina13

# 185
Стискам палци всичко да е наред и да не се налага да викат професора по спешност. Grinning
Молим се за теб и малкото бебче и ти изпращаме нашата любов и надежда. Heart Eyes Heart Eyes

# 186
Поли, спокойно миличка. Hug Ей сега ще се търкулнат останалите дни и ще гушнеш малката Точица. Heart Eyes
Все си мисля, че професорът би трябвало да е подготвил колегите си за реакции и ги е запознал обстойно със състоянието ти. Разбира се, ако се случи нещо, недай Боже. Но все си мисля, че няма да се стигне до там. Praynig
Радвам се, че нощта е миналата спокойно. Hug
Желая ти спокоен ден, както и всички останали да бъдат такива! Hug

# 187
Мила Поли всички сме с теб и се молим за теб.Стискам палци всичко мине добре.

# 188
Поли, миличка!    smile3525
Непрекъснато мисля за теб и Точица и се моля за вас! newsm17 newsm17 newsm17
С нетърпение чакам последни новини! Силно се надявам да са добри!!!  newsm17
Топло те прегръщам и целувам!  love001

Докато пиша,  дойдоха новини от теб, миличка!!! Много се радвам, че си сравнително добре!!! Толкова много добри хора живеят с мисълта за теб и се молят за теб! Бог е с теб! Вярвай в добрия изход!!! newsm10

# 189
Поли моля се всичко да се развие по план и Точица да е жива и здрава. Hug

Момичета мисля да пратя информация по случая на няколко фирми от Казанлък. Дано въпреки кризата се включат с някаква сума пари. Може и до президента да пишем даже. Какво са за държавата 60 хиляди.

# 190
Миличка, радвам се, че си сравнително по-добре. Продължаваме да стискаме палци и да се молим за теб. Дано няма непредвидени неща и всичко да е планирано  Hug и да не се налага да викат никой по спешност  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 191
Поли, не се притеснявай, сигурна съм, че и другите лекари там си знаят работата! Ти си в сигурни ръце!!!  Hug Hug Hug

Момичета, аз през ипей бях превела, но не стана от картата, понеже е Виза. Затова преведох първо по микросметката ми и след това от там - по сметката на Поли  Peace Пробвайте  Peace

# 192
Момичета аз съм от февруарските мами,сега ще пиша в нашата темичка за Поли,май никой от там не  е прочел за нея досега,но съм сигурна че всеки ще помогне кой с каквото може.Стискам палци за Поли и бебчето и,след такава смелост,кураж и най-вече подкрепа от толкова много хора,трябва всичко да бъде наред на финала!

# 193
момичета дайте да се организираме и да изпратим до фирмите в районите си някакво съобщение било по мейл или пощата .Искам много да помогнем на тази жена с каквото можем.Аз съм от Сандански и ще се опитам да намеря някаква връзка с по-големите фирми.

# 194
Поли,

не само проф. Хенрих е опитен. Той не оперира сам  Wink Просто той е шефа и е учил и другите лекари да се справят адекватно със ситуацията. Важното е да има подготвен екип. А такъв има. Всеки ден имат среща и обсъждат пациентите. Бъди сигурна че всички там знаят с каква диагноза си, и какво да правят "ако"... И бъди сигурна, че ако лекарите не се чувстват сигурни или че, недай боже, има усложнения и преценят че не могат да се справят, те ще се обаждат на професора, независимо в колко часа. За тях пациентите, здравето на пациентите, са на 1во място.
 Hug отпусни се, не мисли за лошото. Мисли позитивно, бебка те усеща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт