Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 429
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 905
И хората които са писали тези злобни коментари най-верочтно са родители ShockedИзвинявайте-аз съм директна и сега наистина съм потресена.Не съм майка все още и всяка минута и всяка новина са ми пълнили очите,а вие сега след като постигнахме целта не ви е достатачно-стига сте си правили панаир на душата!Замислете се и потърсете в тълковния речник думата "съпричастност"Погледнете децата си и се замислете как да раздавате повече любов и положителни емоции,а не да си задоволявате любопитството си!
   Поли бъдете живи и здрави миличка,усмихвайте се на двете прекрасни същества,знай че въпреки всичко което ти се случва Вие сте едни много щастливи родители и притежавате най-ценното Hug

# 1 906
  • София
Не смятам за редно темата да се заключва при положение, че толкова много хора са съпричастни, притесняват се и се интересуват как са Поли и Паола.

а интерсуват ли се от тяхното спокойствие ,май не много ,защото те ще са спокойни ако си продължат живота нормално .Как могат да са спокойни при толкова вперени погледи в тях,как ще са спокойни,като всяка тяхна публикация ще бъде четена - аз на това спойствие не му казвам.
Как няма да разрешат този линк,като ако не го направят ,са "надменни " и т.н.
Хора вие не разбирате ли ,че ежедневието на това семейство в момента се заключва в ежедневно стояне в болницата при малката Паола,с непрекъснати мисли за нея и батко Иван ,който също така преживява новите събития и никак не е леко за всички им.Защо мислите,че имат такова време да висят по форумите и да дават отчет за ежедневието си,което и без това е едно и също всеки ден от месец на сам.
Благотворителността е личен акт,това че някои е дарил парички,не значи че вече е господар на живота на другите .
Ежедневно има дарителски кампании  за много деца ,нима после пишем теми и искаме отчети от родителите им.Защо толкова държите тази тема тук да продължи,какво повече може да се каже по нея.
Направо съм изумена от поведението на някои хора тук.
Делян и Поли имат нужда от малко спокойствие,тепърва ще подреждат живота си наново и няма нужда да им дишаме във врата!

Поли , честита първа месечинка на прекрасната Паола ,нека е здрава и все така борбена!Прегръщам те и се надявам скоро да сте у дома 4-та! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 14:39 от angels_zg

# 1 907
  • София
Честит първи месец на Паола, тя е едно малко борбено детенце!!!

Замислете се и че с непрекъснати дразги и шумене из форумите НЗОК може да откаже да поеме разноските по лечението на Поли и Паола и сумата, която те да трябва да платят да е значително по-висока от тази която е събрана до момента. Нека малко се успокоят страстите, Поли влиза винаги когато има време и казва как се развива Паола. Нека спрем с дразгите МОЛЯ ВИ това допълнително натоварва и Поли и Делян  Peace

# 1 908
С поговорката...направи добро, пък го хвърли зад гърба си... имах точно предвид това, че когато човек помага, то той не търси нищо в замяна. Не виждам защо думите ми се преиначават и се пишат такива глупости.
Не искам да знам нищо свързано с личният живот на тези хора, освен дали детето е добре. Самата аз съм родена с тегло малко над килограм и затова и взех историята така присърце.
Желая всичко добро на семейството, а на пишещите тук повече доброта и търпение.

# 1 909
  • Canada - Montreal
Celuvka, mamma , niiiiia, не се хебете, няма да ви разберат!Сигурна съм обаче, че има много хора, които ви разбират.Аз също ви разбирам, но просто досега нямах куража да го напиша.Сигурна съм, че и Поли чудесно разбира всичко.Няма да влизам в общия дух и да сипя суперлативи колко е смела, борбена, чудесна майка и т.н...само тя си знае през какво мина и през какво все още минава.Но със сигурност си мисля, че е доста интелигента жена и направи точно това, което трябваше...
Животът ми не рядко ме е поставял пред редица изпитания, през които не веднъж са ми протягали ръка хора, които не познавам и от които най-малко съм очаквала това.Твърде горда съм и понякога ми се иска да мога винаги да управлявам живота си, но за съжаление не винаги се получава.Няма нищо лошо в това да приемеш протегната ръка, когато си в нужда.Вярно, има хора всякакви.Има хора завистливи, нетактични, прояващи нездраво любопитвство зад маската на загрижеността, лицемери и т.н.Но има хора истински загрижени, за които е важно да знаят че всичко в крайна сметка е добре.
Не виждам наистина нищо лошо в това хората да питат и да се интересуват.Всички са наясно, че бебнцето се роди недоносено и тепърва предстоят още много битки.Всички са наясно, че семйството си има достатъчно грижи и не им е до ежедневни отчети.Но и никой не иска това.
Просто ми се искаше когато майка ми или съпругът ми ме попитат следващия път как са Поли и бебето да им кажа - добре са, не се тревожете.Но явно ние сме от тия, не толкова възвишените...

# 1 910
  • София
mimolin,как да я разбера Целувка,кое да и разбера,че е много загрижена уж ,а обижда Поли(сега виждам,че си е редактирала ден по-късно поста ,та не мога да дам точен цитат,но беше грозно,много грозно!) - чудно с какво го заслужи.

# 1 911
Честита първа месечинка на Паола.Нека расте здрава, щастлива и дано лошото подминава цялото семейство за напред.
Поли, моля се всичко лошо да е зад гърба ви и само сълзи от щастие да има в очите ви.

# 1 912
Честита първа месечинка на Паола.Нека расте здрава, щастлива и дано лошото подминава цялото семейство за напред.
Поли, моля се всичко лошо да е зад гърба ви и само сълзи от щастие да има в очите ви.

Елица, ужасно се радвам че се сети за това, че днес Паола става на един месец. Следих това, но ми убягна че днес е 7ми. Поздравления!

Поли, да и е честита първата месечинка на Паола. Да сте живи и здрави всички, нека малката принцеса е винаги толкова борбена, колкото и до сега. Бъдете силни!!!

Hug

# 1 913
  • Canada - Montreal
Всъщност за мен celuvka и  mamma са казали едно и също нещо, просто mamma е подходила по-дипломатично.Разбира се, че никой не заслужава да бъде обиждан, но за съжаление много от постовете тук са точно в такъв дух.
Надявам се, че Поли въпреки всичко ще пише от време на време как са с малката Паола Hug

# 1 914
Всъщност angels_zg писа за месечинката, но няма значение.За мен е важно да са добре и щастливи.Другото е просто вятър и мъгла  Hug

# 1 915
Имах съвсем друго предвид като написах впечатленията си, но неразбирането на някои хора, както и неправилният ми изказ - доведоха до много нежелан резултат!
За последно ще се опитам да уточня, нещата които усетих като емоция от последните събития: Дарила съм пари от сърце и с огромно желание!
Радвам се, че майката и бебето са добре, че нещата се развиват сравнително нормално! Чувствах се съпричастна с историята на тези хора по лични причини - мои!!! Едно изречение на МАММА, много точно описва нещата видяни през моите очи, а именно:
Цитат
Хората, които са съпреживявали и продължават да мислят как са Поли и бебето, търсят информация за тях, а когато попитат срещнаха студен отговор "Кампанията приключи. Не ги занимавайте повече. Оставете ги на мира. Ще ви отчетем финансите."
Не желая Поли или Делян да влизат през час и да се отчитат, не ме интересуват финансите, благодарностите, нито личният им живот! Не държа сметка на никого за нищо, нито си
Цитат
чеша егото
Желая им щастие, Но тази кауза преди всичко си е тяхната кауза, а не наша! От това не зависи животът ми, или живота на който и да е тук. Също така никой не е длъжен на мен да ми се отчита или да се отчита пред когото и да било за каквото и да било!
Но би могло да бъде по топло отношението!
Това е което се опитах да кажа, че ме е разочаровало!
Последно: Честитя най-искрено първият месец на Паола и желая здраве и благополучие за цялото семейство!      
Престанете да търсите под вола теле и бъдете по-толерантни с нещата и хората, които не можете да разберете!!!
ПС: Извинявам се за думата надменна, по-точната дума трябваше да е хладна!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:05 от celuvka

# 1 916
Здравейте отново Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията за нашия мини рожден ден  Hug
   Паола е добре, днес правихме отчаяни опити да й направим снимка с ОТВОРЕНИ очи Whistling Изискване на посолството , за да можем да си я приберем в БГ с временен паспорт - Пасаван. Мисля че има 1-2 снимки, на които е с очи - полумесеци, дано ги одобрят, защото се измъчихме и ние, и тя ooooh!
  Сега ще се опитам отново да обясня, ако се налага - няма да е за последно, че помолих Либи да прекратим шума около историята в web пространството, но не и във форума. Някак много смущаващо е когато знаеш, че си споделяш тук защото чувстваш всички близки и съпричастни, пък те четат и на другия край на Земята. Разбира се, когато целта е набиране на средства, преглътнах (доколото можах) "известността си"Simple Smile Помните, че не исках да се шуми от самолото начало до края, просто не съм такъв човек, който да приеме това без свян и притеснеия. Момичетата от тук буквално за един ден ме убедиха да отваряме сметка в банка, да се съглася да имам уеб сайт и страница във фейсбук, за да има прозрачност и достоверност. Съгласих се, бяхме уплашени и притиснати от времето, не съм се и замисляла колко гол се чувства човек, когато знаят какво става с него по цял свят. Тук, за да не бъда разбрана погрешно или наречена надменна искам да кажа, че именно на тези мили момичета и всички вас, дължа много благодарности. Защото парите дойдоха от много компании, фирми и частни лица като вас, но куража ми вдъхнахте ВИЕ.
   Отклоних се. Трудно се оказа за мен да имам едновременно загуба и печалба. Искаш да мислиш и да се радваш само на печалбата - дара ,който получих - детето. Но неизменно ме налегнаха и мрачни мисли вследствие загубата на органи. Затова имах нужда време да се преборя. По тази причина помолих Либи да сложим край на кампанията. За вас историята завърши с Хепи енд и така исках да си остане. Вече беше толкова публично всичко, че не можеше да споделя тук, както в самото начало на темата си. За тези неща има семейство, много близки хора и доверени приятели.
   Затова тук пиша за всяка малка победа на Паола, защото тя е най-важното нещо от цялата история, тя е това, което интересува вас. Другото....са бели кахъри , както казва Маймунката (голям човек - от рядката порода, които те разбират и без думи). Ох, дано стана ясно - БЛАГОДАРНА СЪМ ВИ БЕЗКРАЙНО, един ден Паола ще знае колко е специална, как хиляди истински майки са ме подкрепяли всячески в борбата си да я имам.Малка принцеса, с безброй орисници Simple Smile  Бъдете здрави, направихте много - добро, нека темата продължи да бъде добра!

# 1 917
Честита месечинка на Паола!  bouquet
Другото оставям без коментар  Sick

# 1 918
  • В сърцето на живота!
Честита месечинка на Паола.  love001

# 1 919
Поли, невероятен човек си  Hug

Честита ви месечика на Паола. Да расте все така борбена като теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт