Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 355
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Здравейте. Чета темата отдавна. Следях развитието на случая, плаках, когато качиха новината за раждането и първите снимки на Паола. Писах на Поли на лични още преди два месеца. Съпреживях случая й, доколкото е възможно.  Дори се опитах да популяризирам проблема в няколко посещавани сайта. И всичко това беше продиктувано единствено от чувство на загриженост и съпричастност. Очаквам с нетърпение новини и снимки на порастналата Паола, както и на семейството. Но това Поли ще направи, когато е готова, когато си е у дома, и когато му дойде времето.

За нетърпеливите потребителки - имайте търпение, Поли ще се похвали или оплаче, рано или късно. Та нали точно тук тя намери толкова много хора, които я подкрепиха и бяха с нея?!

И още нещо - вместо да изписвате десетки страници с излишни пререкания, що не се организрате да спретнете едно подобаващо посрещане на семейството на Поли, когато моментът наближи?  newsm78

Поли, наистина всички тръпнем в очакване на някоя новина, снимчица, дума от теб. Когато си в кондиция, драсвай по някой и друг ред.   Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:01 от fifoza

# 1 936

И още нещо - вместо да изписвате десетки страници с излишни пререкания, що не се организрате да спретнете едно подобаващо посрещане на семейството на Поли, когато моментът наближи?  newsm78

Знаеш ли, фифоза, още в началото, когато разбрах историята на Поли в съзнанието ми винаги седеше една картинка.Как се прибират цялото семейство, а ние сме им организирали голямо посрещане на летището.Явно е имало защо  Hug

# 1 937
  • София
наистина ли мислите,че едно голямо посрещане на летището е най-доброто за едно малко ,недоносено бебенце,тъкмо излязло от болницата,особено в този грипозен период. ooooh!
Надявам се ,че не се приема като заяждане.Ясно ми е ,че искате да зарадвате Поли и семейството и ,но не мисля че това е най- удачният начин.

# 1 938
  • София
Може ли линк към снимките на Паола във фейсбук!  Wink

http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=121329&id=83 … 627121&ref=mf   само не знам дали са публични за всички или само за приятелите.

# 1 939
angels_zg, разбира се, че не е най-доброто.Просто писах това, което усещах през цялото време, а именно , че всичко ще се нареди.Както и стана.Мисля, че Поли би се почувствала неудобно-всички знаем мнението й за публичността и шумотевицата.
А снимките са просто страхотни-всички заедно  Hug

# 1 940
Пожелавам Ви да сте все така щастливи !Прекрасна е Паола, мъничка топчица .

# 1 941
Пожелавам от все сърце на малката госожичка да порасне голямо , хубаво и здраво момиченце . Да бъде здрава - това е най-важното / от личен опит разбрах колко е важно децата ни да са здрави , няма по - тежко за една майка от това едно детенце да е болно или да има проблем /.
Не ме изяждайте  Mr. Green може да е от хормоните , но ми стана много мъчно като я гледах на снимките как толкова мъничко телце е цялото окичено с тръбички / но тя това няма да помни /,нека да има само хубави спомени . А на Поли -колкото и да и е трудно било тя ще се оправи и нека да останат накрая само положителните емоции и чувства .   bouquet

# 1 942
Голяма красавица е станала за един месец! Пу пу!
На мама щастието!  Heart Eyes

# 1 943

Поли, наистина всички тръпнем в очакване на някоя новина, снимчица, дума от теб. Когато си в кондиция, драсвай по някой и друг ред.   Hug

От вчера Hug

Здравейте отново Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията за нашия мини рожден ден  Hug
   Паола е добре, днес правихме отчаяни опити да й направим снимка с ОТВОРЕНИ очи Whistling Изискване на посолството , за да можем да си я приберем в БГ с временен паспорт - Пасаван. Мисля че има 1-2 снимки, на които е с очи - полумесеци, дано ги одобрят, защото се измъчихме и ние, и тя ooooh!
  Сега ще се опитам отново да обясня, ако се налага - няма да е за последно, че помолих Либи да прекратим шума около историята в web пространството, но не и във форума. Някак много смущаващо е когато знаеш, че си споделяш тук защото чувстваш всички близки и съпричастни, пък те четат и на другия край на Земята. Разбира се, когато целта е набиране на средства, преглътнах (доколото можах) "известността си"Simple Smile Помните, че не исках да се шуми от самолото начало до края, просто не съм такъв човек, който да приеме това без свян и притеснеия. Момичетата от тук буквално за един ден ме убедиха да отваряме сметка в банка, да се съглася да имам уеб сайт и страница във фейсбук, за да има прозрачност и достоверност. Съгласих се, бяхме уплашени и притиснати от времето, не съм се и замисляла колко гол се чувства човек, когато знаят какво става с него по цял свят. Тук, за да не бъда разбрана погрешно или наречена надменна искам да кажа, че именно на тези мили момичета и всички вас, дължа много благодарности. Защото парите дойдоха от много компании, фирми и частни лица като вас, но куража ми вдъхнахте ВИЕ.
   Отклоних се. Трудно се оказа за мен да имам едновременно загуба и печалба. Искаш да мислиш и да се радваш само на печалбата - дара ,който получих - детето. Но неизменно ме налегнаха и мрачни мисли вследствие загубата на органи. Затова имах нужда време да се преборя. По тази причина помолих Либи да сложим край на кампанията. За вас историята завърши с Хепи енд и така исках да си остане. Вече беше толкова публично всичко, че не можеше да споделя тук, както в самото начало на темата си. За тези неща има семейство, много близки хора и доверени приятели.
   Затова тук пиша за всяка малка победа на Паола, защото тя е най-важното нещо от цялата история, тя е това, което интересува вас. Другото....са бели кахъри , както казва Маймунката (голям човек - от рядката порода, които те разбират и без думи). Ох, дано стана ясно - БЛАГОДАРНА СЪМ ВИ БЕЗКРАЙНО, един ден Паола ще знае колко е специална, как хиляди истински майки са ме подкрепяли всячески в борбата си да я имам.Малка принцеса, с безброй орисници Simple Smile  Бъдете здрави, направихте много - добро, нека темата продължи да бъде добра!

# 1 944
Паола няма ли право и на немски паспорт?

# 1 945
  • нейде там, където ....
На мама щастието!  Heart Eyes
Сладурани! Аз надничам всеки ден в темата, с надеждата да прочета, че се прибират най-после заедно у дома. Здрави да са!  Hug Heart Eyes

# 1 946
На мама щастието!  Heart Eyes

# 1 947
Паола няма ли право и на немски паспорт?

Не.

# 1 948
Разгледах снимките. Поли, страхотни сте всички! Много сладко семейство сте.
Бъдете много, много щастливи, радвайте си се и се обичайте.

Малката принцеса Паоли видимо е пораснала миличката.
Ако можеш да я цункаш и прегърнеш от всички нас.... Hug

# 1 949
Много е сладка Паола  Heart Eyes

Последните няколко дни се чувставм виновна, че и аз се бях наредила на опашката за снимки  Embarassed Не съм искала да си навирам носа в нечий живот и не съм търсила клюки или нещо подобно.
Единствената причина е, че обожавам бебенца, а Паола  е толкова специално бебче  Heart Eyes Hug Просто ми се искаше да видя колко е порастнала. Това е.
Естествено не беше трудно да се досети човек, че когато има възможност Поли и сама ще покаже снимки, но емоциите понякога играят лоша шега. Извинявам се за нетърпението си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт