Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 333
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София-в сърцата на моите деца
Поли,  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 2 026

Ние с баткото сега сме болни, та я пазим като очите си да не пренесем натам Praynig

Аааа на Паола не ѝ е разрешено да се разболява  Hug Hug Hug

Баткото сигурно ще е много грижовен, щом отсега проявява такъв интерес към малката  Heart Eyes

# 2 027
Поли Hug, дано бързо се оправите с баткото Peace Hug

# 2 028
Поли, добре дошли и бързо да оздравявате с баткото Hug

# 2 029
  • по света и у нас
Поли,бързо оздравяване на малкия! Hug
Много гушки за баткото и малката Паола! Hug Heart Eyes Hug

# 2 030
Все така с добри новини да ни радвате, мило семейство Hug!

# 2 031
Бързо оздравяване на мама и баткото!  Hug

# 2 032
  • София
Поли, Честита втора месечинка на малката ти принцеса!
Пожелавам ти спокойствие, здраве и щастие с цялото семейство. Дано имате само поводи за усмивки от тук нататък!  bouquet

# 2 033
  • Бургас
Поли, колко хубаво, вече сте си вкъщи!!! Само радостни мигове ви пожелавам.

# 2 034
  • София
Мила Поли, добре завънали се у дома Heart Eyes, желая ви бързо оздравяване на теб и баткото, а на малката Паола много целувки и да имате прекрасни празници Heart Eyes

# 2 035
  • София
Дръжте се Поли! Вие минахте през най-трудното, през невероятното чудо за да сте заедно! Следях информацията за вас със затаен дъх!
Толкова прекрасно, че сте си у дома! Бъдете здрави и растете големи! Колко килограма сте вече?
Пожелавам ви една прекрасна Коледа и Щастлива НГодина!

# 2 036
    Народе, търпение му е майката:) От Бг касата ми казаха, че преди април сметки от Берлин няма да им пристигнат, та тогава ще е разрешението на моя казус  Rolling Eyes Mr. Green Тежка кореспонденция се води:)

Та и аз да ви пожелая  мнооого хубави, топли и уютни празици! На мамите, жадуващи бебоци - по Коледа стават чудеса, затова - с вяра и постоянство, всички да имате поне по една сбъдната мечта!

На всички, които ме мислихте, подкрепяхте, зареждахте и вярвахте, докато се пекох на бавен огън - огромно благодаря   bouquet Като седнете на празничата маса, спомнете си, че  тази година ви направи по-добри, направихте едно голямо благо! Пък на мен какво  ми остава, освен  да пийна по едно за всички вас Wink Или едно за всички май е по-добре  Whistling hahaha
     Бъдете здрави!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:15 от polina13

# 2 037
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 2 038

На всички, които ме мислихте, подкрепяхте, зареждахте и вярвахте, докато се пекох на бавен огън - огромно благодаря   bouquet Като седнете на празничата маса, спомнете си, че  тази година ви направи по-добри, направихте едно голямо благо!

bouquet

Само да уточня, че ние с мъжа ми продължаваме да ви мислим и да се молим всичко при вас да е наред  Hug Hug Hug
Вярвам, не само ние...

# 2 039
    Народе, търпение му е майката:) От Бг касата ми казаха, че преди април сметки от Берлин няма да им пристигнат, та тогава ще е разрешението на моя казус  Rolling Eyes Mr. Green Тежка кореспонденция се води:)

Та и аз да ви пожелая  мнооого хубави, топли и уютни празици! На мамите, жадуващи бебоци - по Коледа стават чудеса, затова - с вяра и постоянство, всички да имате поне по една сбъдната мечта!

На всички, които ме мислихте, подкрепяхте, зареждахте и вярвахте, докато се пекох на бавен огън - огромно благодаря   bouquet Като седнете на празничата маса, спомнете си, че  тази година ви направи по-добри, направихте едно голямо благо! Пък на мен какво  ми остава да пийна по едно за всички вас Wink Или едно за всички май е по-добре  Whistling hahaha
     Бъдете здрави!

Както винаги един страшно зареждащ пост Simple Smile
Весели празници и на вас Поли, а ако удариш по едно за всички, тежък махмурлук те чака  Hug

Общи условия

Активация на акаунт