Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 543
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 815
Чудесни новини, мамче Hug! Дано и занапред да са само такива Praynig! И за бебка, и за теб също Hug.

# 1 816
  • Бургас
Поли, баткото ще води малката по дискотеки, ще проявява ревност, но към момчетата, които я закачат, чакай само да видиш  Wink Пазете се  Hug

# 1 817
Поли прекрасни ноовини Simple Smile Браво на Мис Кокал, че си е изпила млякото! Само така да продължава... Усеща си момичето, че до нея е мама и е друго да чува гласа, който й е така познат още от утробата! Майчината ласка и топлина няма как да се пресъздадат та малката буба има нужда точно от тях... тя е борец също като мама и да знаеш, че ви чакаме да се върнете и да сте щастливи и спокойни Simple Smile
Баткото като почне да помага на мама и ревността му бързо бързо ще изчезне  Hug
И ако не съм много нахална дали сте снимали малката Паола? Да пуснеш една снимчица да й се порадваме колко е пораснала   bouquet

# 1 818
Браво на Паола, страхотни новини  Hug

# 1 819
  • В сърцето на живота!
Много хубави бовини,браво на вас Heart Eyes

# 1 820
  • София
Страхотни новини.
Все така и занапред да е.

# 1 821
Поли много хубави новини.  Малката принцеса е разбрала, че мама я храни и затова си я изяла всичкото мляко.
Само хубави моменти Ви пожелавам занапред на цялото семейство  Hug

# 1 822
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Браво на малката Паола,да продължава да се храни все така,друго си е мама да даде млякото.  Hug
Поли,бързо възстановяване.   bouquet

# 1 823
Полинце прекрасни новини  HugПожелавам ви всичко да върви все така добре и в най-скоро време да сте си у дома, за да радвате едни на други.
Дръж ни в течение(аз следя и другите темички де, защото ви чувствам много близки и искам да се приберете живи и здрави )

# 1 824
Поли, браво за хубавите новини, нека така бързичко да расте малката сладурана Peace Hug

# 1 825
Поли здравей,следя темата от самото начало и съпреживях всички емоции заедно с вас! Браво и на теб и на малката госпожица за борбеността и успехите във възстановяването!
И имам една молба към теб: Моля не наричай това малко създание"мис Кокал"-звучи ужасно,а и вярвам че имаш далеч по-майчини и хубави обръщения към нея!  Hug

Исках да пусна съобщението на лични,но лимита ти е изчерпан!

# 1 826
  • София
..И имам една молба към теб: Моля не наричай това малко създание"мис Кокал"-звучи ужасно,а и вярвам че имаш далеч по-майчини и хубави обръщения към нея!  Hug

Исках да пусна съобщението на лични,но лимита ти е изчерпан!

Това е много неделикатно изказване и ако толкова държеше да го направиш, наистина мястото му е на лични. Дори да не ти харесва на теб лично нямаш право да го вменяваш на Поли. Тя е преминала през цялата тази мъка и ужас, а в майчините й чувства не се и съмнявам, както и всеки друг нормален човек. Аз мисля, че страданието и притесненията й се отразяват именно в това галено обръщение и това заслужава най-малкото уважение!

# 1 827
  • ул. "Мечтание"
Хех, все така само прекрасни новини да ни споделяш, Поли! Hug

# 1 828
...
И ако не съм много нахална дали сте снимали малката Паола? Да пуснеш една снимчица да й се порадваме колко е пораснала   bouquet

И аз съм нахална, и ми се иска да видя малката красавица  Crazy

# 1 829

Общи условия

Активация на акаунт