Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 225
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 965
И аз не виждам снимки на Паола Sad Излизат ми само 5 снимки на сем. на Поли от преди. Имам регистрация и влизам с нея във фейсбук, но не става  Confused

# 1 966
И аз не виждам снимки на Паола Sad Излизат ми само 5 снимки на сем. на Поли от преди. Имам регистрация и влизам с нея във фейсбук, но не става  Confused

Не ги виждате, защото гледате на страницата във ФБ, а не тук, снимките са в личния им профил, но са публични, ето линка:

http://www.facebook.com/album.php?aid=121329&id=837627121&ref=mf  Peace

# 1 967
  • София
Пораснала малката бонбонка! Много е станала сладка! Поли, много сте хубави, да сте живи и здрави!
Аз също се нареждам при тези дето искат от време на време малко инфо. Малкият ми син няколко часа след раждането разви двустранен пневмоторакс и никой не ни даваше гаранция че ще оживее. Беше на командно дишане и целия увит и набоден с тръбички и игли. Надявахме се, молихме се и слава Богу, той оцеля. Прибрахме си го след един месец в болницата. Затова Поли ми стана много близка по съдба някак си и не само аз, но и цялото ми семейство следи историята й и се моли заедно с нея (преживяното си оставя следа в живота на хората). Преди да се роди Паола, аз всеки ден, а с мъжа ми и всяка вечер следяхме темата. Даже когато прочетох че вече е факт съществуването на малката принцеса на белия свят, му се обадих по телефона да му го съобщя, все едно че става въпрос за някой от нашето семейство. Затова се надявам и Поли да не се сърди, че искаме да знаем дали са добре тя и любимите й хора. Не става дума повече да се шуми, достатъчно е това, което тя прави - да влиза от време на време във форума и да пише по някой и друг ред как са нещата при тях!
Още веднъж - Поли, живи и здрави да сте! Да те слушат мъничетата и да растат щастливи!   Hug    Hug     Hug

# 1 968
Браво на малкото съкровище Паола, колко много е пораснала. Страхотна е   bouquet Нека продължава все така добре да наддава и да радва мама, тати и бати  Hug

# 1 969
Хайде Поли.Чакаме ви да се завърнете у дома.Надявам се и ти да успокоиш повечко и само прекрасно мигове занапред.

# 1 970

Не ги виждате, защото гледате на страницата във ФБ, а не тук, снимките са в личния им профил, но са публични, ето линка:

http://www.facebook.com/album.php?aid=121329&id=837627121&ref=mf  Peace
добре че каза  Hug Малката точица е станала стахотен бебок, изобщо не прилича на недоносена!! Полиии и ти изглеждаш перфектно за родилка!!!! Peace и аз искам обаче още инфо  Embarassed

# 1 971
Прекрасни са! Мило семейство, бъдете много, много щастливи!   bouquet

# 1 972
Хайде Поли.Чакаме ви да се завърнете у дома.Надявам се и ти да успокоиш повечко и само прекрасно мигове занапред.

# 1 973
ДРУГО СИ Е У ДОМА  Hug Hug Hug
  Като за първа нощ вкъщи Паола се представи чудесно!!! хапнахме в 1.00 и после чак в 7.30:)
Днес се навършват 40 дни Simple Smile Сутринта отец дойде вкъщи и ми прочете чистата молитва, сега съм неоскверенена, чиста като сълза Flutter Grinning И дома си осветихме, да се обитава само от добри духове и зло да ни забрави  Praynig
    Ще пиша повече след няколко дни, като влезнем в ритъм   bouquet

# 1 974
добре дошла  Hug

# 1 975
Поли, добре сте се завърнали у дома  Hug Много щастливи мигове ви пожелавам заедно! И целувки за малката сладка принцеска  Heart Eyes

# 1 976
Това е страхотна новина,добре сте си дошли у дома.
Приятни моменти от тук на татък и безгрижно детство и на двете деца.

# 1 977
  • София, Борово
Добре сте си дошли у дома!
 Hug Heart Eyes

# 1 978
Знаех си аз, че има нещо, за да не пишеш цяла седмица, а то било вълнението от предстоящото изписване и тръпката да си в къщи с НОВ човек  Hug

добре дошла у дома  Hug Hug Hug

# 1 979
  • в сърцето на един мъж...
Поли, добре дошли у дома на цялото ви семейство! Много щастие, късмет и всички лоши духове да са вече извън живота ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт