Много бледа чертичка на Шуър чек

• 7 281
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте мацки.. Първо да ви почерпя по случай че пораснах с още 1 година, днес навършвам 22 години... Реших да си взема един тест за бременност, тъй като опитаме... Направих го и до 2 минута не се появи нищо... Излязах от банята, и преди малко отидох до тоалетна, викам си я да го видя за последен път..... И що са видя, още една бледа Розова черта, брат ми също я видя, само дето тестовата линия и контролната бяха изместени леко в ляво, но мисля че се случват такива неща...
. Според вас дали е възможно да съм хванала,23 ден от цикъла ми е... До сега съм плакала от вълнение..

# 1
  • София
би било страхотен подарък за рожденния ти ден. купи си още един тест и следвай инструкциите. теста се отчита между петата и десетата минута! пишкаш, засичаш с часовник 6 минути и тогава гледаш! Не по-късно от десетата (или там както беше на упътванията !
успех!   bouquet

# 2
Честит рожден ден!   bouquet
Дано ти е донесъл мечтаните две чертички Simple Smile Препоръчвам ти тест Престо или най-добре утре сутринта тичай на кръвен тест.
Хубав празник!

# 3
Честит рожден ден.  bouquet Дано резултатът е положителен. Много приятна изненада би било.

# 4
Момичета, не й честитете. Това момиче периодично пуска такива теми от поне два различни профила!

# 5
malkaataa93 или Теди Не знам вече и аз как да се обръщам  ooooh!
Не че нещо  , но не мислиш  ли , че е малко нереално всеки месец да имаш положителни тестове за бременност а такава да няма?  newsm78 newsm78

# 6
Ами миналите месеци сигурно са били изпарителни черти... На скоро ми обясниха какво представляват.. Но за този тест съм сигурна че не е изпарителна...Утре сутрин ще повторя с Престо...

# 7
Според мен втора черта , макар и бледа означава + тест , все пак повтори

# 8
Теди, злоупотребяваш с доверието и добрите намерения на хората.

# 9
Наистина не лъжа, как да ви докажа не знам.... утре сутрин ще повторя теста или ще пусна кръвен и ще ви дам името и паролата дасе уверите... 

# 10
  • София
Тедиии пак ли "хвана" бе мила! Този път обаче не е момиче а момче да знаеш личи си по теста за бременност! hahaha

# 11
Явно не си чела приказката за лъжливото овчарче...

# 12
  • От Луната
То това остава да направиш ... може ЕГН и номер на ЛК да оставиш  Shocked

# 13
Теди щом не лъжеш къде е истината?
Предполагам , че някъде по средата  ooooh!

Цитат
detence1993

Re: Дайте да ви видя графиката - 11 тема!
« Отговор #863 -: Днес в 13:28:18 »

Цитат

Привет и от мене...Днес температурата се запазва отново висока 36,9 може да погледнете,взех си тест,в надеждата да получа най-хубавия си подарък за рождения ден,но уви..Една черта  :bfn:......Да ви почерпя виртуално,днес пораснах с още 1 година,навършвам 22.

# 14
  • София
Въпроса е как 7 дни след овулация сърчек ще хване бременност, като е най-ниско чувствителен  newsm78
Аз на 11 ден след О получих втора почти невидима чертичка на три пъти по-чувствителен тест.
Да не говорим, че аз черта не виждам, сори...

Общи условия

Активация на акаунт