Много бледа чертичка на Шуър чек

• 7 286
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Момичета, това да не е Тедито от темата в "Искам бебе", което забременя на 5-ти декември?

# 17
На 5-ти декември? Skeeter , че тя всеки месец си забременява  Laughing Mr. Green Най-успешната и поза е "Класическата" Simple Smile , затова така е плодовита всеки месец!!! Grinning

# 18
  • София
Зара...  Joy Joy Joy

# 19
Явно много съм изтървала   Joy
Забелязах я, че много се притеснява да не напълнее заради бебето или заради фолиевата киселина, но не бях разбрала, че е много често бременна. Освен да я махна от списъка с успелите момичета тогава. Или пък да я слагам всеки път, за да вдигнем нивото на успеваемост  Mr. Green

# 20
Въпроса е как 7 дни след овулация сърчек ще хване бременност, като е най-ниско чувствителен  newsm78

Vitaminka, номера става като сваляш снимки от интернет  Mr. Green

# 21

ПП Сега трябва да очакваме включване от нов профил! ОТНОВО  Naughty

# 22
Аз си пазя положителните тестове от предишните ми бремемнности! Ако всеки месец 3-4 дни след О си ги разглеждам , дали ще бъда като Теди93 - винаги бременна?  Joy Joy

# 23
Skeeter, тази с фолиевата не беше тя  Peace

# 24
Не, аз си задавам въпроса защо ще тръгне да си прави една жена сто ника, за да е бременна всеки месец  Laughing
Явно нещо не усещам форумските моди и течения ли, и аз не знам…  newsm78  Mr. Green

Sweety - може и така да беше, както казах нещо изтървам новостите из форума, но си спомням, че онази потребителка много подобно пишеше. Може да е било поредно алтер его на Теди, кой знае  Laughing

# 25
Офф , такава ли била работата  Twisted Evil  Laughing

# 26
Докато си направя пуканки и изгонихте момичето  red

Заради вас не разбрах и този път ли бебето ще е момиче и приятелят й много се е зарадвал Crazy

# 27
  • София
Тя е като Финикс, ще възкръсне отново! Теди чакаме те с нови приключения! Joy

# 28
В Зачатие е писала сутринта, че те лъже и отива на кръвен  Mr. Green

# 29
  • София
Аа намерих я там, сега ще я чакам там, че тук не е влизала от вчера Wink

Общи условия

Активация на акаунт