Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
писахме по- рано кой манекен, кой рекламно лице- относно актьорската игра. лично аз смятам, че тези "непрофесионалисти" са много по- добри от нашите професионалисти, които се изявяват в единствения ни сериал. не натрапвам мнението си на никого, но що се отнаса до сценарии и игра пред камера сме назад със светлинни години.

# 451
писахме по- рано кой манекен, кой рекламно лице- относно актьорската игра. лично аз смятам, че тези "непрофесионалисти" са много по- добри от нашите професионалисти, които се изявяват в единствения ни сериал. не натрапвам мнението си на никого, но що се отнаса до сценарии и игра пред камера сме назад със светлинни години.

Това е абсолютно вярно(за съжаление) Peace

# 452
  • Пловдив
подкрепям  Peace

# 453
  • 221B Baker Street
за това спор няма  Peace

# 454
Това е така -да,но аз ги сравнявам измежду тях си  Wink ,а не с нашите актьори   Peace

# 455
срам  Embarassed Confused не съм гледала поне 3 серии  ooooh!

# 456
срам  Embarassed Confused не съм гледала поне 3 серии  ooooh!
Еее ся ако ши са хвалим и аз таман изгледах 2-рата Embarassed
А хвърлям и по едно оЧо на 5-та Rolling Eyes Ма много хубав тоз Кръстоносец беее...и Али .... от къде тез' красиви мъже newsm78 Аз защо съм имала различна представа за нашите южни съседи newsm78 Embarassed

# 457
Кръстоносеца по ми аресва  Heart Eyes

# 458
  • на пистата
Кръстоносеца по ми аресва  Heart Eyes
и на мен  Blush

# 459
Момичета утре в Здравей България щяло да има дискусия За или Против турските сериали Peace
това по нова тв ли беше че вече ги обърках
да по нова е
Какво стана с дискусията, не можах да гледам - работя.

# 460
  • София
Нямаше кой знае каква дискусия и дори останах с впечатление, че никой от поканените не беше против турските сериали  Grinning Бяха по-скоро за това да се прави българска продукция!

Имам едно въпросче. Бихте ли казали (понеже детето плачеше през това време) какъв се пада онзи господин, с който Есмер си прави срещички на покрива. Дочух, че говореха за изпратените убийци... Съжалявам, ако е дискутирано, но нямам време да чета  Blush

# 461
  • Бургас
Ох, този с очилата вече започва да ме дразни - то бива тайнственост, ама аз вече ще се пръсна от любопитство. Явно е някой, който стои над всички или поне представлява друг, който е по-високо от познатите ни лица. Сигурно е наясно и за тримата приятели - кой къде е, защо и как.
А като гледам Ендер само дето не съм си заплюла телевизора - гнусна твар. Есмер като му види сметката - убедена съм, че ще стане така - направо ще изпитам душевен оргазъм.

# 462
Някой в темата беше писал че Ендер си  получава заслуженото и аз чакам с нетърпение тази сцена.Явно този с очилата знае много щото се среща и с Есмер и с Али newsm78

# 463
 newsm78 Моето скромно мнение за този с очилата е по досещане. Предполагам че е ще е някой виден корумпиран депутат, който гушка от където свари. Hug

# 464
newsm78 Моето скромно мнение за този с очилата е по досещане. Предполагам че е ще е някой виден корумпиран депутат, който гушка от където свари. Hug
Tц! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт