МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 604
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Рим и обратно

Аз точно за това се чудя дали да взимам такова  Rolling Eyes От кърмата не знам как ще възприеме мазно и гъсто мляко  Rolling Eyes
Чудех се и за Хумана или Милупа  newsm78 Ох, то така или иначе млякото ще го избирам с проба и грешка. Зависи тя какво ще хареса в крайна сметка  Rolling Eyes
Казвам, че не е гъсто. А го дават уж като най-близко като състав до майчиното. Препоръча ми го педката от МД, която е бясна привърженичка на кърменето, но признава и Лактана Mr. Green

# 256
Светле, аз ползвам оризовата и кашата от елда на ХИПП. Оризовата е супер безвкусна и му я давам с плодово пюре. Тази от елда е по-хранителна и вкусна. Аз като в помирисах вчера, даже се сетих, че съм яла елда като малка при баба ми в Украйна. Simple Smile
И двете каши не стават съвсем хомогенна смес. Едно време банановата каша на Слънчо беше супер хомогенна, може би затова очакваш нещо подобно сега, ама не  Mr. Green

Общо взето аз не мисля, че на коя да е марка, ще намериш каша, която да става "гладка", като я приготвиш. Аз и не съм очаквала де, но наблюденията са ми, че приготвена с АМ като че ли набъбва повече. Може и аз да се заблуждавам де.. Нека и другите, които имат опит да кажат.  Hug

# 257

Аз точно за това се чудя дали да взимам такова  Rolling Eyes От кърмата не знам как ще възприеме мазно и гъсто мляко  Rolling Eyes
Чудех се и за Хумана или Милупа  newsm78 Ох, то така или иначе млякото ще го избирам с проба и грешка. Зависи тя какво ще хареса в крайна сметка  Rolling Eyes
Казвам, че не е гъсто. А го дават уж като най-близко като състав до майчиното. Препоръча ми го педката от МД, която е бясна привърженичка на кърменето, но признава и Лактана Mr. Green

Сега прочетох из форума мнения за него и май ще го пробвам  Grinning Дано го хареса, че е голяма опаковка само и е 24лв  Money
А аз, както до скоро само си давах зор да я отбивам, май ще се наложи и по стечение на обстоятелствата  Rolling Eyes Нещо тези дни кърмата определено не й стига. От 4-5 дни забелязвам, че вечер преди лягане й давам и от двете гърди да суче и накрая си търси още да дърпа, но няма какво. А днес забелязвам, че й следобедното хранене е така  Rolling Eyes
Утре ще взема Лактаната и дано да я хареса. Ще пробвам да се дохранваме вечер, като начало. Ако го пие, направо полека-лека ще се отбиваме. Втори път няма да се хващам на хорото с дохранваници  Naughty Достатъчно се измъчих с каката Tired

Svetleto_, аз давам каша на Блевит  Peace Много съм доволна. Много лесно ес разтваря е набъбва хубаво и бързо  Peace Става си съвсем гладка  Peace Пробвах и една на Хипп, но и кашата се разтваря също толкова гадно, както и млякото  Rolling Eyes
С Маги ползвах една на Нестле - 8 витамина. И тя е много хубава и се разтваряше много добре. Но мисля, че имаше глутен  Rolling Eyes

Зора*, лошото е, че при Маги няма нещо любимо  Laughing Тя е на настроения. Един път се прежалва да яде едно, друг път друго  ooooh!

# 258
Светле аз давам БЛЕВИТ ориз и царевица. Приготвям я като слагам в шише кърма стайна температура 90 120 гр. 3 лъжици каша. Тя става течна след 5 мин.За вечерното хранене преди сън. И го давам с шише. Иначе всичко друго си ядем от лъжица.
А и Веселина ти е отговорила.Пробвала съм и  други каши на други марки и не ги яде.

Онзи ден дадох на Никол една лъжичка пюре от картофи и го изплю като нещо много гадно. Вие как го приготвяте?

# 259
Давала съм от кашите на Милупа бананова и царевица с ориз!Добре се разтварят! Бях взела и на Хип и на Слънчо, но тях категорично отказа да ги яде иначе добре си се разтваряха!
За баткото съм купувала на Фризокрем, но като беше по-голям защото все не намерих цаката да не стават на топченца! А особенно безмлечните много трудно ги разбивах!

# 260
  • Стара Загора
Elwing честит ви троен празник.
На всички с поводи честито и на тях (макар и на патерици)
Светле аз давам каши на Хумана и Слънчо (зеленчукова). Хуманата се разтваря по добре от Слънчо-то.
Някой питаше за банан. Аз давам от време на време. Или чист банан намачкан или смесен с настъргана ябълка.
На днешният ден колкото е голяма Симона, на Митко му излезе първото зъбче!
Аз имам един въпрос. Ползвате ли възглавници в количките?

# 261
Аз Слънчо едва ли повече ще купя  ooooh! Взех една ябълка, банан и манго, не можеше хич да се разтвори, а пък и са ужасно сладки, което не е добре за тази възраст. Peace Така че ползвам основно Хип и Хумана.
В Бъгстъра сега не ползвам възглавница, както и нищо отдолу в самата количка.Така добре е направена тапицерията, че не се налага.Има и специална дишаща материя, която не позволява да се изпоти бебето и наистина е така. Peace

# 262
И аз не слагам в Бъгстъра възглавница  Peace
И в предишните ми колички не съм слагала. Според мен не е удобно  Rolling Eyes А и не виждам много каква им е целта  newsm78
Бебето, като иска да гледа, а не може да седи, го слагам на полулегналото положение на количката и готово. Когато вече е готово за сядане, го слагам на седналото  Peace
В тази връзка да се похваля, че Мира вече седи самичка без да се подпира с възглавница или на ръце  Grinning Научи ес много бързо, за няколко дни. Сега ме оставя малко на мира, защото новото положение явно й е супер интересно  Laughing
Надявам се към края на месеца да схване и пълзнето и да миряса съвсем  Sunglasses

# 263
Момичета мерси за отговорите.
За възглавницата-аз слагам,а Денис я измъква и се боричка с нея.Ползваме я за игра  Laughing По същата причина вечер спим само на матрак.

# 264
Този сайт за снимки ми лази по нервите  Close
Два пъти вече се опитвам да кача снимки и като отида да ги описвам и няма нито една  #2gunfire

# 265
Здравейте майчета.
Стискам палци болните бебенца бързо да се оправят Praynig
Честито на всички нови християнчета..
Честито на всички именици, които съм пропуснала.
Глафира защо не се появяваш за повече, пишеш много кратко, как сте. Честито ти и на теб християнче. Какво става с Марина?
Слънце на снимката си много красива Heart Eyes

Ние сме добре. Опитвам се да кача снимки от днес. Ходихме до зоологическата градина, много е красива и подържана, но в нашата има много повече големи животни. Нямаше нито мечки, нито слонове, абе не беше хич с много животни. Направо се чудя нашата как се издържа с тоя 1лв за вход, който взима. Разходихме се и малко и з града. Видях голямата търговска част. Аз до града рядко слизам ( че нали сме в едно китно отдалечено кварталче), но с всяко слизане все повече се влюбвам в това място. Много е красиво и навсякъде има цветя.
За кашите, аз на Яна и взимам на Блевита и съм много доволна.
Месата ги въвеждам едно по едно. Някой питаше за захранването през ден. Аз правя така - давам няколко лъжици, затварям и слагам в хладилника, след ден (то нали може да седи 48 часа в хладилник), топля пак давам няколко лъжици и хвърлям. След още един ден давам цяло.
Добре че сме тук, че Яна яде по 1 1/2 бурканче на ядене, а ако не е яла от 7 (понякога не ще да яде до обяд ако се е събудила в седем и е яла) или цели 2 от по 125мл., та тук мога да си ги позволя, че за 4 паунда купувам 10 бурканчета. Иначе тя хич не си пата по активните упражнения , не ще по корем, и активната гимнастика само се опитва да я изрита от кревата та да не и пречи. Ето тази и взехме за 6 месеца, че е 5 в 1.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0471615/c_1/1%7 … ys%7C14417556.htm

Оф, нищо няма да стане със снимките, за 3ти път ги качвам и Цъ
Хайде лека, или добто утро  bouquet

# 266
  • София
Пресни пюрета от плодове правя от известно време, основно банан и ябълка, но добавям фруктоза, иначе се мръщи. Зеленчуците ги варя заедно (например, картоф, морков, тиквичка), после ги пасирам. На обяд изяжда по 190 грама, за закуска едно плодово пюре, след обяд каша, сутрин и вечер по 180 АМ.

С чувала и моята се бори, но поне е завита. Стои огромен, че за деца до 3 години, но поне е на топличко.

В Младост 3, на пазарчето срещу или до общината, има страхотин детски магазин. Има огромен изобор на пюрета, млека, памперси, кърпички, каши. Пазарчето се пада зад парка на Патиланци. Много съм доволна от него. Иначе в Кауфланд има голям изобр на Хип, Бебевита, Нестле.

каша давам на Хумана ябълковата, добре се разтваря и в студена вода, малката я харесва

Каяна, не ми остава много време да чета, камо ли да пиша. Сутрин вече гледам да си доспивам, че на обяд не сколасвам. А пък съм захванала едни виртуални ферми, та докато си насадя градината, малката вече се е размрънкала. Светланка е добре, за момента (да чукна на дърво) решихме стомашните проблеми. Голям зор беше, но сега всичко е наред.  Марина е добре, не съм се чувала наскоро с нея, но доколкото знам всичко е наред.

Месо и яйца съм решила да не давам до октомври месец, пък и педито още нищо не е казал по въпроса.

Бях питала дали някой си слага бебока на бънджи, но не видях отговори. Какво мислите по въпроса?

# 267

Добро утро,ставайте поспалани! Simple Smile

Ние от снощи нямаме вода.. След репортажа на bTV в събота за наща улица,вчера най-накрая дойдоха от соф.вода и ще ни сменят водопровода!Ми то изкукахме 3 мес.баш в жегите нямаше никакво налягане през деня,само ние и комшиите(че сме на високо) имаме хидрофори и така спасявахме положението.Мъжа ми лудна всяка вечер да слиза да го спира,че през нощта да се напълни.. ooooh! Вчера нЕкакъв костюмар каза,че до края на седмицата ще се увеличи дебИта,a дано! Praynig Айде оплаках се..

Честит Симеонов ден,на всички които имат повод да празнуват! newsm51

# 268
  • Стара Загора
Добро утро. КаЯна благодаря за комплимента!  Hug И аз много се харесвам на тази снимка.
А сега да ви почерпя, че днес си имам малка именичка. Честит имен ден и на другите ни именници - Симонка на dilein, Симонка на Gery Moorе , simona stoyanova,Симеон на poli24, Мартин на Рила и добро настроение, Марта на слънчоглед и Инкогнито

# 269
Добро утро!

Честит имен ден на нашите именници и малки и големи... Мъниците да са послушни, а големите да имат много радостен ден.  bouquet

glafira, аз още не съм слагала Рая в бънджи и затова и преди не съм написала за него. Още проучвам въпроса, но предполагам, че преди 10 месеца няма да я сложа да стои в нещо такова. Peace

КаЯна, много ви е хубава гимнастиката. Дано Яна я хересва дълго време.

Аз тази нощ луднах окончателно. Рая от известно време не само че спи при нас половината нощ, но и си цокаше отвреме-навреме, а тази нощ не изпусна ц*ц*та за повече от 1 час. Как се дръпна от нея, уж е заспала и се започва едно мрънкане и реване и аз капитулирам. Направо не знам вече...зъби ли е, или навик вече не ми е ясно. Cry

Общи условия

Активация на акаунт