МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 636
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мацки.
Kikoikris радвам се че така добре ви е минала разходката.
Zori искрено ти завиждам за моренцето.
Ние се каним да стигнем тия дни до там. Мислехме миналата седмица да отидем но добре че не сме. От 6 сутринта плажа е бил препълнен и не е имало къде да се мине даже. Видяхме снимка във вестника, прилича буквално все едно има митинг, въобще не личи че това е плаж Crazy

Исках всъщност на питам Нинчето, как правиш овесените ядки, вариш ли ги и колко. А и исках да питам плодовете, като ги слагате в каша например правите ли и им нещо или ги слагате сурови newsm78

Dilein няма начин да не ти е мъчно, но не си проваляй почивката с мисли, колко ти липсва и какво ли прави сега. Постарай се да си починеш максимално и да се насладиш на спокойствието, за да можеш, като се върнеш, с нови сили да посрещаш предизвикателствата които ни поставят малките ни съкровища.

Оф ама че съм  smile3538 Зеленко честита ви количка, много добре изглежда, със здраве да си я ползвате. Аз само дето хич не съм в час (нали ме нямаше 2 седмици) та защо се наложи да си купите нова?

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 17:21 от КаЯна

# 181
Каяна, дано скоро успееш и ти разпуснеш, че с това местене и търчане насам натам не знам как издържаш! Дет се вика шапка свалям! А иначе си в любимата ми държава!  Simple Smile

Дилейн, настрой се за активна почивка, детето все ще го отгледат! Весело изкарване на почивката!
 В хотелът ни имаше едно семейство с детенце на 7 месеца, което бяха оставили на бабите! С такова умиление гледаха Петя, че не мога да ви опиша! Като си тръгвахме и тя каза на мъжа си хайде да си тръгваме та по-бързо да си видим детето! Понеже и ние все щяхме да ги мислим и двамата и решихме да си ги вземем с нас, но за чужбина Петя ми се стори малка и поради тази причина отидохме на моренце в БГ!

# 182
Зеленкото, честита ви количка, със здраве и кеф да се я карате. Найстина е много хубава.

Дилейн, приятна почивка. То е ясно, че бебка ще ти липсва. На мен Елия ми липсва и за един ден.

# 183
зелено човече, количката изглежда страхотно! Да ви е честита! Тези колела са много практични, и нашата Jane ги има. Дано ти е удобна и достатъчно лека.
Всички ли бебета се захранват вече? Нали не сме единствените само на кърма?  Embarassed

# 184
Мелинда, не сте сами. smile3521

Зеленко, честита количка! Много приятни и безаварийни разходки да имате с нея!

Mp3lp3, честито! Много любов и пълна къща с деца и смях ви желая!  bouquet

Дилейн, хубаво да си починеш на морето, радвай се, че има на кого така да разчиташ.

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 19:14 от Deziderata

# 185
Нямам време да пиша,ама количката е върхааа!!! Crazy newsm10

# 186
  • Стара Загора
Нещо от този род харесва ли ви

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 22:22 от slancetoo

# 187
Добър вечер  bowuu

Та за разходката,многго хубаво мина,напазарихме хубаво,сега имат 80 % и направо  #Crazy,нали отиваме на топло,та се възползвах от лятната разпродажба-блузи,панталони,поли за по 3-4 евро,някой даже по 2,абе хората  знаят как да правят намаления  Peace.На Крис взех няколко комплектчета-панталон с блузка за 6 евро и 3 блузки с дълъг ръкав за 5 евро  Peace

Вес,мани с тая количка луднах вече  Mr. Green,иначе мъжо много знае,ама като му кажа дай 300лв за количка и една уста отваря  ooooh! Mr. Green,а той нали не иска много ползвана количка,ама днес харесах една Зиа в продавалника,нова,ама мамата я продава за супер цена с чувалче,дъждобран,раничка и т.н за 200 лв,та викам ще,не ще взимам я  Joy,та сега чакам да ми я изпрати  Crazy,отдавна и бях хвърлила око  Peace

Зеленко,количката е трепач и аз много е харесах,ама пусто толкоз пари не ми се дават,обаче си заслужава,страхотна е  Peace и на мен черното ми е любим цвят  Laughing
На всички,коиото отиват на море,приятно       grinning039  Hug

# 188

Исках всъщност на питам Нинчето, как правиш овесените ядки, вариш ли ги и колко. А и исках да питам плодовете, като ги слагате в каша например правите ли и им нещо или ги слагате сурови newsm78

Ами аз ги направих така-3 суп.лъжици овесени ядки се слагат да се варят с една чаена чаша вода.Стават готови за около 5 мин.След това се пасират и се прибавят 130 мл.АМ и 50 гр.плодово пюре.
Аз сурови плодове още не съм давала. Laughing Ама просто нямам време да ходя на пазара за да ги накупя, не за друго.Иначе предполагам че меките плодове могат да се дават настъргани(като банана), а по-твърдите първо сварени и след това пасирани. Peace
Зеленко, честита ви количка!С кеф да се бутате, най-вече ти!
На мен ми е скучно, отивам да си взема едно душче и смятам да си лягам. Tired

# 189
и аз днес гледах обявата за Зиата,много изгодно ми се видя Peace

зеленко честита ви количка,много по-добър избор от Омниата,със здраве да си я ползвате

Веси питах в Хипото за стъклени шишета на Нук,но нямаха,дръжката ще стане сигурна съм,но не продават стъклено шише с държач и ако искаш ще трябва да си купиш 2 шишета ooooh! нищо друго стъклено с дръжки не можаха да ми предложат.

за сега лека Hug

# 190
  • София
Добър вечер!
Аз тъкмо се връщам от концерта на Мадона и съм сууупер изморена, много ме болят краката:( И да ви кажа - много съм разочарована от публиката. На толкова концерти съм ходила и тук и в чужбина и даже винаги съм хвалела нашата публика колко е страхотна, как вика, вживява се... Обаче тия днес ме убиха. Нито викаха, нито пяха с Мадона, а тя накрая като каза "Довиждане" и хората просто тръгнаха да си ходят  Shocked . Даже и намек за желание за бис нямаше  Naughty

Иначе концерта не беше лош. Ама повече на националния най-отзад няма да ходя  Stop

П.П. Звяра много е слушал татко си докато ме е нямало. Браво на детето  Hug

# 191
  • София
Момичета, да ви се похваля: малката вече е християнче. И едно бързо въпросче: къде продават тоз препалат Фрош и колко струва?

# 192
Добро утро!

Зеленко, честита ви количка! Нямам търпение да я видя "на живо".

glafira, Честита ви християнка - сега да е най-доброто дете!  bouquet

jivotinche, завиждам ти за концерта, но това лято ще пропусна такъв род забавления... Sad Много исках да видя Мадона, но не ме огря...

# 193
Добро утро Hug
Почерпете се за наше здраве, мойто мишленце днес празнува първия си имен ден

Честито на всички бебешорковци, маита и татковци с името Александър, Александра, Алекс Hug

Зеленко, количката е направо супер smile3521, със здраве да си я бутате Hug
Глафира, честито в християнче  bouquet

# 194
  • София
Здравейте набързо и от нас. Благодаря за поздравленията за количката. Тествахме я вчера, мнооого е лека и маневрена, има само 1 кусур (за сега) - не е за БГ тротоари, защото като се качва и слиза леко се трие кошчето за багаж в бордюра. Сигурно в другите държави навсякъде има от тези плавни преходи (не знам как се казват), но тук са по-скоро изключение  Mr. Green И да обърна внимание, че количката е точно за моя случай - не бива да се товарят ръцете - в багажника може не повече от 5 кг., няма никакви закачали по дръжките за торбички и т.н. И да искам, няма да мога да пазарувам и т.н.

Оф ама че съм  smile3538 Зеленко честита ви количка, много добре изглежда, със здраве да си я ползвате. Аз само дето хич не съм в час (нали ме нямаше 2 седмици) та защо се наложи да си купите нова?

Ами за съжаление положението с ръцете ми се влоши и се наложи да вземем всякакви мерки, та това е една от тях  ooooh!

Глафира, Фрош купувам от където си пазарувам обичайно, разпространен е доста според мен.

Ние в 10 ч. тръгваме за Западния парк - до скоро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт