МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 618
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Мерси на всички за отговорите за имената! Hug
Аз като една плагиаторка,ще пробвам днес или киселчето или попарката с бисквитки и АМ на Нинчето. Mr. Green Хората какви идеи имат,а мойта тиква нищо не ражда. Blush
Слънце,браво на Симонка!Колко е напред с материала!Да ти е жива и здрава! Grinning

# 166
И аз на Маги й правих много различни закуски. Кус-кус и до сега ни е една от любимите  Grinning
А, като ес въведе глутен, може да се дава всичко с него, няма проблем. То, където бисквитите, там и кус-куса  Peace
Аз мног често й правих и млечна закуска с овесени ядки  Peace Става много вкусна. Но, за да станат по-бързо меки, гинакисвах във вода от предната вечер  Peace
И на мен ми е чудко как се справя Симона с парченцата. Аз на Маги й въведох тези неща към 7,5 мес.

Елвинг, според мен са на едно ниво горе-долу. Едното е немско, другото италианско. Аз имах една лятна Джордани Чинкуи. Не беше лоша. Сега новия модел има доста подобрения. Но определено бих погледнала и Хаука  Peace
Мисля, че в Хиполенд ги продаваха и двете марки  Rolling Eyes

Зеленко, в този Мол доста хора казват, че са високи цените. Та не знам колко е удачно да ходите точно там.
А някои от количките в "списъка" ти ги няма в Бг. Така, че няма как да ги видиш в някой магазин  Peace
Други пък ги има само в определени магазини. Доста ще трябва да си пообиколите, ако искаш да видиш всичките  Wink

Мами, я дайте идея какво АМ да купя  newsm78 Взех един син Хипп. Но малката явно не го харесва. Пък и става на огромни топчета  Tired Ще го ползвам да слагам в безмлечната каша от него, защото мога да разтворя топчетата с лъжица.
Но да пробвам някакво друго за пиене  Rolling Eyes Вчера успях да й пробутам към 15мл АМ след кърменето  Laughing Но минахме на чаша с накрайник. Въобще не иска биберон. Добре, че не избързах да купя шишета, а я пробвах първо с едно малко. Да ви кажа стъклените шишета се почистват мнооого по-лесно и по-добре от пластмасовите. Аз в началото си взех едно малко стъклено шише на НУК за вода. И сега пробвах с него. АМ въобще не остава по стените дори с едно изплакване  Peace А по чашата вчера си остана мляко. Осовено по повърхността.
Та в тази връзка, някой ад е мяркал стъклени чаши с накрайник  newsm78 Мисля, чи и Медела имаха стъклени шишета, но не знам дали могат да станат на чаши  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 11:28 от veselina_s_p

# 167
  • София
Здравейте мамчета, дали може да пострижа вече малко Викито, щото с тия коси и къдри е направо  ooooh!
Кажете, преди да съм ошутила детето, нали не е рано?  Thinking

# 168
kris4e, такава прекрасна косичка има твоето момиченце Heart Eyesзащо ще я подстригвате Laughing? Ти си знаеш. Моята мома вече два пъти е подстригвана, първия път беше на един месец Peace и продължава да й расте неравномерно, отгоре повече, а на тила съвсем малко Simple Smile

mp3lp3, честито  бракуване, желая ви много любов и разбирателство! А малката шаферка е прекрасна Flutter

# 169
  • Стара Загора
За закуските - всичко пасирам или го минавам през блендера.
За подстригването - и аз веднъж досега съм подстригвала Симона.

# 170
Благодаря ви майчета, задето писахте тук и на лични, за това че ви харесва как захранвам Радослав. Hug Е, и аз не съм идеалната майка, и аз допускам грешки....но в крайна сметка нека са ни живи и здрави децата, а пък другото са бели кахъри, дет' се вика! Crazy
Ние днес ядохме за сефте месце-Пилешко с картофи и зеленчуци на Гербер.Изяде си бурканчето, хареса му. Peace
Сутринта с още някои майки бяхме на заведение с детски кът-изкарахме си чудесно и сигурно пак ще го посетим! Hug Ето малко снимки
http://nincheto.multiply.com/photos/album/14/14

Ох, аз досега чистих, бърсах, сега чакам пералнята да изпере и мисля да си почивам.Ние днес и утре сме самички с Радо, да видим как ще се справим. Wink

# 171
Добър ден,

минавам набързичко и не съм изчела всичко, но следобед ще наваксвам... та се включвам само с това което попрегледах.

АлЕкС-мама, и аз ако имах син щях да го кръстя на баща му.
И аз така, ама то пък щото имаме момиче, та е одрала кожата на татко си. hahaha

mp3lp3, честито  бракуване, желая ви дълги години любов и разбирателство! Много сте красиви на снимките.  bouquet

# 172
 Hug привет и от нас
Благополучно ни мина разходката в Гърция,малкия много слушаше,пя в магазините,а по пътя спа  Crazy,трябва по-често да ходим  Mr. Green

Направо ви завиждам как си хапват децата ви,мойто зверче само мляко иска  Tired,сигурно до годинка ще се захранваме с тия темпове  ooooh!.Как ги храните вашите деця,я споделете, ако има някой трик  Wink,ние освен да се омазваме до ушите,друго не можем  Crazy

# 173
Веси,нали има стъклени шишенца (примерно Нук) и накрайници за да стават като чаша,или ти търсиш нещо по различно?

# 174
Веси,нали има стъклени шишенца (примерно Нук) и накрайници за да стават като чаша,или ти търсиш нещо по различно?

Ами аз не съм виждала накрайници за стъклените шишета на НУК  Rolling Eyes Или някакви други, които да паснат.

kikoikris, как мина разходката в Гърция  Grinning Какво си купихте  Mr. Green Не хареса ли там някоя количка  Joy

# 175
  • София
Здравейте пак от нас. Много благодаря на всички, които споделиха мнение за МНОГО ЛЕКА количка. В крайна сметка днес мъж ми беше почивка, метнахме се до Пиги'с Хаус и до Бейби Мол-а като магазини с голяма наличност, зяпахме, питахме, цъкахме с език, бутахме и се спряхме на Пег Перего Си (Si). Не е никак евтина (445 лв. - толкова си върви, попрегледах цените й в нета), но беше най-леката, която ни предложиха с единични гуми (предните са въртящи се), има 1 год. гаранция, дъждобран и зимно чувалче. Та така. ТОлкоз по темата от мен. Който дойде утре на срещата, ще ни види. Черна е, любимият ни цвят.  Mr. Green

Моля мамите от срещата в Банкя да ме дирят на Скайп за снимки.
Който няма Скайп, аз имам и някакво icq, но за по мейл не знам дали ще стане, защото са 280 МВ снимки и 162 МВ клипчета   Whistling

ТРИНАДЕСЕТА
  Twisted Evil Софийска среща Западен парк 11 ч. тази неделя 30.08.2009 г. Моля, записвайте се: зелено човече, Тони_ст, кикоимери
Ако вали, на ОМВ-то срещу централния вход (Сливница)
Относно срещите, май ще вземат да "вържат" метрото на 07.09.2009 г. и ще започнем да редуваме срещите Западен парк - Борисова градина 1:1   Mr. Green

# 176
след обед сигурно ще изляза в града и ще проверя дали накрайника става за стъклено шише Peace

# 177
след обед сигурно ще изляза в града и ще проверя дали накрайника става за стъклено шише Peace

Благодаря  Hug

Зеленко, честита ви количка. Да си я ползвате със здръве. И на мен много ми харесва  Peace Много хубаво съчетание между Ариа и Плико  Grinning Тъкмо ще кажеш дали си доволна, защото нямам познати с такава  Wink
А има ли пълно легнало или е като на Ариата  Rolling Eyes
Отговорих си вече на въпроса  Wink

kikoikris, погледни клипчето за СИ
http://www.pegperego.it/si/ENsite.html
Количката наистина си заслужава  Peace Пък нали мъжа ти дава зор да е нова. Така, че няма да има против да даде малко повече парички в този случай  Mr. Green

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 16:44 от veselina_s_p

# 178
Здравейте момичета!

Радвам се, че сте добре! Имало е много поводи за празнуване, за което честито на патерици!

Ние бяхме на море на Созопол! С деца на море си беше интересно! Петя беше много кротка и спокойна с изключение на първият ден! На плажа си спеше в количката кротко докато баткото беснееше!Започнах да захранвам по малко с месни пюрета! Днес за сефте хапна телешко с зеленчуци! Повече го харесва от пилешкото месо! Тези дни ще предложа и кисел! Кашата нещо ми я отказва! Минахме вече на 4-кратно хранене!Започна да пие и по 20-на грама вода на ден и около 50-60гр сок!

Прибрахме се с някакъв гаден вирус, болки в гърлото и яки сополи! Първо тръгна от Личката, но после ни натръшка и мен и Жорката! Петята засега минава само с капки за нос и дано и се размине на нея поне пиенето на хапове! Едни лиги точи това дете!!!!Дано скоро избие някой зъб,че да и олекне поне малко!
Днес баткото  е на село с майка ми и баща ми и ще гледам да разтоварим , че такъв палавник е станал и на моменти в чудо се виждам!
Мернах някаква информация за снимки за колажи, но не разбрах кога е крайният срок за качване на снимките! Моля само да ми пишете защото май няма да имам време за съжаление да чета старите теми!

Тези дни ще сваля снимките  да ги видите палавниците! Приятен ден ви пожелавам и дано имате възможност да се отдадете на почивка!

# 179
Здравейте мами  Hug
Гледам сте си говорили за Гърция та да се похваля и аз -в понеделник заминаваме с мъжо и с приятели за Халкидики за една седмица , но за първи път се разделям с дребуса и мноооооооого ми е мъчно бе хора  Confused ,направо незнам как ще изкарам .Ама все някой път трябва да я оставя нали .... Cry Е догодина с нас живот и здраве ,тогава пък сигурно ще се чудя на кой да я оставя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт