МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 639
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Рим и обратно
За количките, да се похваля с лекичката си Hauck Condor летния вариант , дето си взех от БГ заради пътуването, че ако трябваше да мъкна Skate-а, трябваше ние на стоп да пътуваме  Tired Ето я :
http://4.bp.blogspot.com/_t5Xtje18BLM/Sg7a55OMxSI/AAAAAAAAAKg/gj … 00-h/IMG_0004.jpg
Много е удобна и практична.

# 136
'Кафе с мед' : тази количка има ли я в зимен вариант и колко струва проблизително? Аз уж не търся, ама вие все за това говорите, та и аз прихванах!  Hug

Да ви споделя нещо.. Мойто звяр преди малко яде АМ и както съм го гушнала... отвори едни очи  Shocked и гледА ВТРЕНчЕНО В ЦИЦАТА. Взе да пипа, дърпа.. Викам си, чакай да те сложа пък. То няма никой, ама да му задоволя любопитството. Засмука 2-3 пъти, ама като нищо не потече - намръщи се и се избута.
Случвало ли се е на вече отбитите ви бебчета? Знам, че има вариант за релактация, ама много труден. Не знам дали ще има толкова желание да пробваме пак..  newsm78

Ние направихме снимките, ама къде да ги кача? Някаква парола искаше някой скоро.. каква е? newsm78

# 137
  • София - Рим и обратно
анастасия22 , летния кош има и зимно чувалче, (както и найлон за дъжд). Така че става и за зимата. Аз я взех за 319 лв от Пигис. МАй като за такова качество и на такава цена, не видях друга количка, която да ми хареса. А от опит знам, че Хаук си е качество. Айде сега да ми преведат един хонорар за бърза реклама  Mr. Green

# 138
Хаук и аз знам, че са добри за парите си  Peace Тъкмо скоро гледах какви симпатични варианти има за новородено на съвсем достъпна цена  Grinning Ей тези са много симпатични:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8485
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8886
Лекички са, с единични задни колела за релсите, с по-голями колела и съвсем прилични, като цена.

Ели, браво на вас колко сте пораснали  Hug Но ди ти кажа вашата педка съвсем го дава джаста-праста това захранване  Rolling Eyes Как на бебе на 6мес глутен и риба  Shocked И то двете наведнъж  ooooh! А вие сте предразположени към алергии  Naughty
Според мен, както не я послуша за жълтъка, така не я слушай и за тези двете  Peace То на самите пюрета с риба си пише над 10мес  Peace Айде дори и да не се спазва кой знае какво захранване за плодовете и зеленчуците, за тези трите трябва да се внимава много. Алергичните реакции са силни и опасни. Да не говорим, че са алергии, които не се израстват, а могат да си останат за цял живот. Така, че трябва да се внимава кога и как се дават  Peace
Аз попринцип вече нищо не казвам, като съвети, освен ако някой не ме пита. Но на теб мога да си кажа  Hug Знам, че ще ме разбереш какво имам предвид, а няма да го възприемеш, като налагане на мнение  Wink

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 19:53 от veselina_s_p

# 139
А Веси, ти пък да не мислиш, че тя ми е казала "ама почвай веднага". Казах и, че жълтък няма да дам скоро и не мисля да е захранвам и с попара. Искам да ни пусне изследванията, ще изчакам и да стане на 7м. и ще видим. Тя само дава предложения пък то е с уговорката "ако аз реша".
А и на мен ми се струва още доста раничко за тези неща. Пък и се движим добре с тези пюрета.
Иначе и ние реално не сме качили много - 450гр. (предния път беше 6950гр), и на дължина 3см.

Ние вече сме изчипкана и седим и гледаме ТВ. Та в тази връзка да ви се похваля, че днес сменихме доставчика и сега сме с кабелна и нет на едно. Хващаме и Бейби ТВ и ще се забавляваме с дребното.

Хайде от нас лека и мека Hug

# 140
Честити мечечинки!   bouquet
mp3lp3 първо честито, много семейно щастие ти пожелавам  newsm51, да аз пратих мъжа ми вчера в Билла за Семпер, но нямало суха синя слива та случайно видял суха слива на Гербер та се снабдихме с три бурканчета и то на промоция, но на нас и прясната слива на Хип ни подейства... На Гербер още не съм дала, вие давали ли сте суха слива и подейства ли ви?
Ами много се тормозят дечицата, дано скоро стомахчетата привикнат към новата храна...
Благодаря за комплиментите за Марти, хайде качвай снимка за да видим и товя бебок!
Лека вечер!

# 141
Привет от нас Simple Smile
Днес направих каша с овесени ядки на Радослав, ама той не щеше да яде... Tired а аз, толкова се надявах да яде овесени ядки, нали са много полезни.
Утре за закуска мисля да му спретна мляко(АМ, не кисело)с бисквити Закуска.Ще видим дали ще одобри. Laughing
Преди банята реших да го премеря с един шивашки метър и понеже и мъжа ми помагаше и гледаше та сега сме сигурни на 100%-Радослав е точно 73 см. Shocked Незнам сестрата какво е мерила. ooooh!

# 142
Нямам време да изчета, само се записвам и бягам да приспивам баткото!

Ние утре изчезваме пак за 10 дни - ще ходим на вилата да хванем края на лятото Simple Smile Дано поне попрочета утре малко да наваксам.

Лека нощ от нас.

# 143
dobro_nastroenie:  явно се потвърди тезата, че сините сливи помагат. Радвам се, че сте ОК. За сухите сини сливи - не съм забелязала такъв етикет досега, ама сигурно има, щом са ти казали.  newsm78

за колажа: аз качих 2 снимки, надписала съм ги с номера 1 и 2, името и ника ми. Нека който ги прави да прецени коя е по-подходяща. Аз нямам претенции. А този колаж ще се печата ли? Въобще какво ще правим като го завършим? Извинете за глупавия въпрос, ама примерно на шаферката ми (strachiatela) техния колаж е като календар и си виси у тях, а за нашия не съм видяла какво ще се случва после... Rolling Eyes

Хайде лека вечер от нас...

# 144
 bye
Нинче,тези бисквитки Закуска,нали не трябва с нещо специално предварително да е захранен,за да се дават? newsm78 Питам,защото тъкмо днес се чудих каква нова следобедна закуска да му измисля,че много еднообразно хапва от няколко дни.
И да изпраскам един по-различен въпрос.То не,че е много по темата,ама понеже сестра ми се притеснява,та да си питам вас.
Вярно ли е,че бебе не бива да се кръщава на баща си?Всеки момент ще се ражда племенника ми и много искаше сестра ми да си го кръсти на таткото (понеже сега имат много проблеми и са разделени Sad).Та вчера някаква си и казала,че е на лошо и да измислела друго и т.н. я наплашила. ooooh!Вие как мислите?
Мерси много на тези от вас,които ще се отзоват. Laughing Hug

# 145
АлЕкС-мама, за да даваш бисквити(обикновени)трябва да си захранила с глутен. Peace На практика, ако решиш да го въвеждаш може да направиш мляко с бисквити примерно...
Това за имената незнам....аз знам че не е хубаво да се кръщава на починал човек,например Rolling Eyes

# 146
Алекс-мама,според мен това са глупости  Peace,както ти е казала Нинчето,не е хубаво на починал човек да се кръщава дете,иначе май масово се кръщават децата на бащите си  Peace
Пожелавам всичко най-хубаво на сестра ти (да се оправя всичко с татито)  и най-вече здраво бебче  Heart Eyes Hug
И аз следя коментиарите за лятна количка,че още нищо не съм избрала  Crazy или не знам какво искам,или имам големи претенции,ама май е първото  Joy
Ние утре отиваме на разходка до Гърция с бебко,стискайте палци да се представи добре  Praynig

# 147
Нинче Hug Не само,че ми даде идея за закуска,ами и за въвеждане на глутена!Златна си! Grinning
Кикоикрис,със сигурност ще се държи добре момчето! Heart EyesПриятно изкарване!Благодаря ти за пожеланията към племенника!Дано да оправдае поне малко мъжете и откъм слушане,щото ако е такъв като мая ревльо,отказвам се от мъжко! Joy
 Hug

# 148
АлЕкС-мама, и аз ако имах син щях да го кръстя на баща му. Не съм чувала за това суеверие, но аз съм човек, който не вярва на суеверия, та и да бях чула нямаше да ме спре.
Късмет на сестра ти с раждането и дано се съберат.

# 149
kikoikris, приятно изкарване в Гърция! Hug

Общи условия

Активация на акаунт