Ето я : http://4.bp.blogspot.com/_t5Xtje18BLM/Sg7a55OMxSI/AAAAAAAAAKg/gj … 00-h/IMG_0004.jpg
Много е удобна и практична.
Ето я : 

Тъкмо скоро гледах какви симпатични варианти има за новородено на съвсем достъпна цена
Ей тези са много симпатични:
Но ди ти кажа вашата педка съвсем го дава джаста-праста това захранване
А вие сте предразположени към алергии
То на самите пюрета с риба си пише над 10мес
Айде дори и да не се спазва кой знае какво захранване за плодовете и зеленчуците, за тези трите трябва да се внимава много. Алергичните реакции са силни и опасни. Да не говорим, че са алергии, които не се израстват, а могат да си останат за цял живот. Така, че трябва да се внимава кога и как се дават 
Знам, че ще ме разбереш какво имам предвид, а няма да го възприемеш, като налагане на мнение

, да аз пратих мъжа ми вчера в Билла за Семпер, но нямало суха синя слива та случайно видял суха слива на Гербер та се снабдихме с три бурканчета и то на промоция, но на нас и прясната слива на Хип ни подейства... На Гербер още не съм дала, вие давали ли сте суха слива и подейства ли ви?
а аз, толкова се надявах да яде овесени ядки, нали са много полезни.

Питам,защото тъкмо днес се чудих каква нова следобедна закуска да му измисля,че много еднообразно хапва от няколко дни.
).Та вчера някаква си и казала,че е на лошо и да измислела друго и т.н. я наплашила.
Вие как мислите?
,както ти е казала Нинчето,не е хубаво на починал човек да се кръщава дете,иначе май масово се кръщават децата на бащите си 

или не знам какво искам,или имам големи претенции,ама май е първото 
Не само,че ми даде идея за закуска,ами и за въвеждане на глутена!Златна си! 
Приятно изкарване!Благодаря ти за пожеланията към племенника!Дано да оправдае поне малко мъжете и откъм слушане,щото ако е такъв като мая ревльо,отказвам се от мъжко! 
Препоръчани теми