Да сте мноого щастливи и да се обичате!
Нямате ли снимки от събитието...
Честито на порастващите бебоци- да са много здрави, с прекрасни мерки и теглилки, много весели и добри!!!!
Честит Рожден ден на Дидето, със закъснение!
Честито на рожденика на Ан Ив! Ма-лии- каква торта
За количките- Зеленко, ако броиш гласовете, аз съм за Пег Перего-то! И ако ще взимаш нова- фирмения магазин на вносителя е Прима Папа на Г.М.Димитров.
Елуинг, мерси за музикалните поздрави- днешния и вчерашния.
Ти май питаше за Яница- ами аз я срещнах във форума- много добре се възползва от една тема в кърмаческия, която бях пуснала да питам нещо. Беше си много редовна там. Та останах с впечатление, че си го ползва форума..ама да не излъжа...
Веси, и аз ги чаках тез' пусти 7 кг. - ама не- пак останаха за другия път
. Сега сме 6,800 на 66см. или 67- не запомних.Крисче, Мънки, Ел-сега всеки да каже от кога до кога ще е на морето
, че се обърках нещо май! Аз съм от 2-ри-3-ти до 10-ти някъде. Може и на лични.

. Взе да ака всеки ден, за разлика от преди, но пък е твърдо и по малко. Мисля, че е заради жълтъците, вече яде по един цял, през ден. След седмица започваме и месни пюрета - пиле и пуйка, като се редуват - един ден месо, един ден жълтък. Това - по една страхотна схемичка, дето ми я написа на лист мойта педи, преди да тръгнем от БГ и съм си я лепнала на хладилника
. Общо взето, според нея, всичко се включва в разстояние от 2 седмици, тоест - първо зеленчуци, после жълтък (започваме от четвъртинка и всяка семица се увеличава с по 1/4) през ден, после каша с плод за вечеря около 18.00 ч., после месо и накрая попарата. Малко объркано го описах, но ако някой го интересува, мога да го препиша.

Така ми се ходи, умирам направо. Ако пропадне ходенето ни в Гърция в края на септември
...
Може да е от щастливките, които си хапват каквото си искат и нищо не им се лепи
Как ще се отбиваме не ми е ясно
Сега остава да си махнем и това ядене в 12ч. Днес мисля да пробвам да й дам АМа в 9ч. Да видим какво ще стане
. Ан-Ив и на реб честит ти рожденник.