МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 671
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
mp3lp3, Госпожо , Честито!

Да сте мноого щастливи и да се обичате!
Нямате ли снимки от събитието...

Честито на порастващите бебоци- да са много здрави, с прекрасни мерки и теглилки, много весели и добри!!!!
Честит Рожден ден на Дидето, със закъснение!
Честито на рожденика на Ан Ив! Ма-лии- каква торта Embarassed
За количките- Зеленко, ако броиш гласовете, аз съм за Пег Перего-то! И ако ще взимаш нова- фирмения магазин на вносителя е Прима Папа на Г.М.Димитров.
Елуинг, мерси за музикалните поздрави- днешния и вчерашния.
Ти май питаше за Яница- ами аз я срещнах във форума- много добре се възползва от една тема в кърмаческия, която бях пуснала да питам нещо. Беше си много редовна там. Та останах с впечатление, че си го ползва форума..ама да не излъжа...
Веси, и аз ги чаках тез' пусти 7 кг. - ама не- пак останаха за другия път Grinning. Сега сме 6,800 на 66см. или 67- не запомних.

Крисче, Мънки, Ел-сега всеки да каже от кога до кога ще е на морето Wink, че се обърках нещо май! Аз съм от 2-ри-3-ти до 10-ти някъде. Може и на лични.

# 121
майчета,съгласни ли сте на снимките децата да са снимани от кръста на горе,така ще им се виждат личицата по-добре.

# 122
майчета,съгласни ли сте на снимките децата да са снимани от кръста на горе,така ще им се виждат личицата по-добре.
Peace
И аз така мислех да го снимам Алекс.

# 123
  • София - Рим и обратно
Здравейте мацки   Hug
Да драсна и аз някой ред в новата (поостаряла вече) тема. Да се присъединим към отбора на дардонковците, акащи твърди, миризливи топчета  ooooh! . Взе да ака всеки ден, за разлика от преди, но пък е твърдо и по малко. Мисля, че е заради жълтъците, вече яде по един цял, през ден. След седмица започваме и месни пюрета - пиле и пуйка, като се редуват - един ден месо, един ден жълтък. Това - по една страхотна схемичка, дето ми я написа на лист мойта педи, преди да тръгнем от БГ и съм си я лепнала на хладилника  Crazy. Общо взето, според нея, всичко се включва в разстояние от 2 седмици, тоест - първо зеленчуци, после жълтък (започваме от четвъртинка и всяка семица се увеличава с по 1/4) през ден, после каша с плод за вечеря около 18.00 ч., после месо и накрая попарата. Малко объркано го описах, но ако някой го интересува, мога да го препиша.

Искам да разбера повече за правилата във връзка с колажа, дето все нямам време да разбера, та ще взема да прочета повече назад, за да ми стане ясно. Дано само имам повечко време днес.

Честито на всички празнуващи по някакъв повод  newsm51

# 124
  • София
Ние ще сме на морето откъм 2-3 до към 10-12 ти, нещо такова - сигурно ще сме на Лозенец.
Сега се стягам за сватба, стискайте палци Стела да слушка!
Хубав следобед!

# 125
По повод колажа: ще се пробвам днес следобед, че вчера беше някакъв ужас! Изобщо не беше в настроение. Чак вечерта като излязохме се кротна..

Коя беше пуснала инфото за замразяването на зеленчуците? Имаше такива, които не може.. Дайте някакъв линк или повече инфо, че ми стана интересно. Simple Smile

Честито на Дидето със закъснение! Да си жива и здрава, дечкото много да те слуша, много щастие, любов и късмет от мен!   bouquet

Честито и на всички месечинки и половин-годинки! Да са живи и здрави и мнооооого послушни!  Mr. Green

# 126
Искам и аз на морееее smile3514 Така ми се ходи, умирам направо. Ако пропадне ходенето ни в Гърция в края на септември  Sad...

Момичета пожелавам ви много хубаво да си изкарате, много хубаво време да хванете, пък и някой друг тен Hug

Бейби Мони и аз мисля така да снимам Алек Hug

mp3lp3 честито бракуване, с много любов да е изпълнен семейният ви живот и много щастие Hug
an_iv  ЧРД на мъжлето ти - и на него много щастие му желая Rolling Eyes

# 127
  • Стара Загора
моята и без друго е такава!!!

# 128
dessiss, ще направят и нашите госпоици дупета, като почнат да папкат пюрета  feeding

Ами не е много сигурно  Wink И аз така си мислех, но ние дръпнахме повечко само първия месец на пюрета. Тогава качи "цели" 600гр  Laughing

Оки4, аз вече се чудя дали ще ги стигнем и другия месец  Laughing Но важното е, че си хпава. Пък колко-толкова на кантара  Whistling Може да е от щастливките, които си хапват каквото си искат и нищо не им се лепи  Whistling  Laughing

Леле, добре, че има кой да почерпи да се сетя, че и ние ставаме днес на половин година  Laughing На мен този път не ми е мерак и не се впечатлявам от всяка месечинка. Но половин година вече си е повод за отбелязване  Grinning
Имате по една виртуална почерпка и от нас  Grinning

Честито и на всички други празнуващи  Grinning

И на мен ми се ходи на море, ама нямаааа  Crazy

И да ви се оплача от вчерашния ми опит да й дам АМ вечерта  Crazy Пълен провал!  ooooh! Аз се чудех дали ще й хареса млякото. Ами тя въобще не стигна до него да го опита  Laughing Само, като усети бибероната, а не цицата, и като нададе един войййй  Whistling Дадох я на баща й да се пробва той. Че при мен директно си търси да суче. И той не успя да й набута биброна. И така пак си минахме на цица и мирно и коротко си заспа  Sunglasses Как ще се отбиваме не ми е ясно  Rolling Eyes Но поне успя ад изкара от 12-1ч до 6ч, пу-пу  Party Сега остава да си махнем и това ядене в 12ч. Днес мисля да пробвам да й дам АМа в 9ч. Да видим какво ще стане  Crazy

# 129
Здравейте момичета.   bouquet Честито  Диде, да си много щаслива и здрава smile3525  bigdance2. Ан-Ив и на реб честит ти рожденник.   Tada
mp3lp3 желая ти дълъг и мноооого щаслив и изпълнен с любов семеен живот. married 1dating luvbed
Честито и днес порастващите бебоци.
За колажа и аз ще се постарая тези дни да направя снимки.
Лошото е че сега Боян по цял ден си е в къщи и не ме оставя и за минута. Имаше деца, с които да играе, но се появи едно което сако го удря и рита,  като направи беля го обвинява него и му хвърля и чупи играчките, с които е излязъл Боян и сега той не иска въобще да излиза. Аз като говорих с детето се държа като ангелче, но в момента в който се обърна и затворя вратата пак почва. Та даже сега седи и ме чака с трепет да играем с пластелин.
Вчера такива скандали пак имах, та чак вдигнах кръвно и ми беше изтръпнала цялата глава. Но да си похваля мъжа, като се прибра взе нещата в свой ръце, усмири всички крещящи жени и оправи нещата. Накрая ни каза че сме 4 луди жени които крещят от всички краища на света (мама нали е в Япония) и че ще ни спре скайпа, че само глупости правим.

За кг на дечковзите, Яна изглежда доста пухкава но всъщност, преди месец беше 5800гр, така че и тя се води към финните. Сега да е станала максумум 6300гр.
Аз вече всеки ден си говоря по телефона с различни служби, фирми и общини и да се похваля че почнах да ги разбирам вече.

Момичета Боян вече почна да си играе все едно съм там говори уж на мен, та отивам да му обърна внимание.
Пускам пак снмките, че останаха на края на предишната тема.
http://kayana1.snimka.bg/family/veche-mina-mesec.414951

# 130
Здравейте,

На на ни бяха объркали часа за консултация, та се въртяхме и отидохме в 14;30ч.
Та да си кажем- 7.500гр и 67см. Доки е много доволна, че си седи сама, че е активна. Забрани ни всякакви неща като проходилки и бънжита (макар че аз си бях харесала една масичка, в която бебето сяда), каза да си вземем кошарка и там да я оставим да се развива. Аз така или иначе нямах намерение да взимам проходилка, а направо уокър.
Може да папкаме и рибка от 13.09. и попара.

mp3lp3 - Честито ти бракуване!!!  bouquet
Elwing - Люлин не е по- зле от Младост, на всякъде си е оф роуд.
за колажа- ще е хубаво както предложи Бейби мони, ама пак ще си е шарения. Нищо де, все пак ни е първи опит. Може и един Коледен да си спретнем
Ан- Ви- ЧРД на тати, да те слуша и да ти помага и много пари да носи.
Роси- весело изкарване.

за морето- нашата педи ни пусна, ама ще видим дали ще ни се отвори парашута.
А на мамитата, които заминават- лек път и приятна почивка.

# 131
kris4e, и ние се надяваме да направим дупета след захранването, но засега сме по-големи от вас на възраст и още не сме стигнали 6 кг  Sad Миналият ден ни теглиха и сме 5,885  Rolling Eyes

Зелено човече, ние имаме вече 3 колички за всяка държава. Много съм доволна от тази http://www.comparestoreprices.co.uk/push-chairs/mamas-and-papas-beat-buggy.asp  като проходимост, компактност, издържливост (аз много ходя по разходки като теб). Взехме я от Англия. Ако имаш познат, който да си идва оттам, тежи 7кг и тук я ползвам като пътувам по метрото. Иначе в бг първият път купихме зеленото пикадили на бертони и си върши много добра работа въпреки, че не е скъпа количка. Кофтито при този принцип колички е, че багажникът е малък, а и нашите бебета още са за доста полегнало положение и става така,че всеки път като искам да сложа нещо в мрежата, Алекс е заспала и не искам да я разбутвам ,за да имам достъп... но това е май принципа на повечето. Наблюдавам и макларъните и переготата, че и техните облегалки трябва да се поставят вертикално,за да натикаш нещо в багажничето   Confused Това е предимството на тежките масивни колички предполагам. Те возят и несравнимо по-гладко,но не може да имаме всичко едновременно  Simple Smile

# 132
Здравейте,мерси много за пожеланията Hug ето малко снимки та и да видите малкота шаферка.А за морето охххх и аз искам пак ама няма!!!

# 133
# 134
mp3lp3, честито   bouquet Много любов ви желая още дълги години Simple Smile Разкошни са ви снимките, а малката е бонбон сладък  Hug
Честити месечинки на всички пораснали бебоци  Heart Eyes
КаЯна, не се нерви излишно. То и аз съм вдигнала ръце от роднини и ми е добре като нямам вземане даване с тях. Дечицата са ти страхотни Simple Smile
АнИв, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша и глези   bouquet
Весело изкраване на всички, на които им предстои почивка на море или планина.
Вярно, че количките с големи гуми са по-проходими, но са по-тежки. Първия ден с Ариата след Кангарото, което беше с големи гуми, ми беше малко странно, но сега вече ми е екстра и минавам през всякакви терени. Малката няма проблеми да спи в нея, макар да няма пълно легнало положение.

Общи условия

Активация на акаунт