МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 672
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Мерси на всички, които са се загрижили за моя цикъл, много сте мили Simple Smile Оказа се, че ситуацията е повече от перфектна. Ако могат да се нарекат болки (нали след контракции и други такива Mr. Green), бяха просто все едно "абе май ще ми идва", за няколко часа и това е. Никак не е обилен, абе просто перфе! Дано се задържи така, но най-вече дано си остане точен като преди.

Дариянчо и аз се чудя как да го забавлявам вече вкъщи. Играчките ги признава, но само ги разхвърля насам-натам, трябва да му висят отнякъде, за да са му все в ръцете, а в същото време като стои под грифа повече от 20 минути се изнервя. Обича да гледа от високо, както не исках да купуваме столче за хранене, все повече се замислям. Иначе каква ни е схемата - след сън, докато е весел си се забавлява сам - пее, гука, после като му писне - под играчките, после по корем, после пообикаляме малко на ръце насам натам, после го лигавя, за да не му избяга съвсем настроението. Все още чакам да си намери нещо да му е достатъчно интересно, че да му се радва повече време, ама още няма.

# 106
 newsm78 да нима някой го знае  всъщност там съм омъжена

# 107
за колажа така допада ли ви,като замажа фона на заден план

# 108
Здравейте и от нас с Радост, честити месечинки на всички днес, ние се завърнахме от морето и мама и тати вече са съпруг и съпруга, както мъжо вика ей най- после ме излъгал  Twisted Evil , ама то не се знае кой кого така че  Twisted EvilРадост вече се пробва да пълзи,но все още не е хванала че и ръцете трябва да се мърдат, а не само дупето и краката.Иначе с пюретата напредваме и то доста обедното ни хранене е заместено изцяло със зеленчуково пюре а следобед един ден давам оризова каша с пюре от круши или ябълки,а другия ден дава 120 мл АМ плюс половин бурканче плодова пюре, така ми каза моята педиатъра,не тази на Радост,а  тази дето ме е гледала мен.Иначе вчера бяхме на консултация станали сме 7.500 кг и 66 см, абе пораства детето и това е!За запека питаше Добро настроение, ами май на гербер сините сливи са сушени ама да не те излъжа, иначе и ние се борихме с него и ние като вас сме на фризовом и като опитахме пюретата отказахме да ядем мляко абе с две думи все едно аз съм писала твоя пост, между другото много е сладък Марти   love001 .Мили момичета май аз съм единствената дето така и не е качила снимки на детето си ама все не намирам време,та и за друго де, ми нямам паролата и ако може някоя да ми я прати  и за колажа как трябваше да ги снимаме дребните, а и още нещо ако някоя мама  от В.Търново иска нещо от София  да се обади че другата седмица ще пътувам за Търново и мога да и го занеса.Изпращаме ви целувки и ви пожелаваме един прекрасен и усмихнат ден!!!

# 109
newsm78 да нима някой го знае  всъщност там съм омъжена
Родата ми по бащина линия е оттам, толкова ваканции съм изкарала там, само че преди 10тина години баба ми продаде къщата и от тогава не съм ходила Peace

# 110
надявам се все хубави спомен да пазиш сега не е мн весело тук всеки бяга към големите градове и все повече опустява на мен малко ми е скучно но за сега ме устроива спокойно място за отглеждане на дете за по нататък ще му мислим  Grinning

# 111
  • София
Привет!
Отново поздрав Heart Eyes от мен, за добър ден  Simple Smile
Да похваля Генгигел  Peace , не знам дали заради него, но Алекс се буди само два пъти, което си е постижение  Crazy Simple Smile
Аз определено имах проблеми с Ариата, и то точно след ползване на Маг. И дума не може да става за сравнение между гумите им и проходимостта, според мен.  Rolling Eyes А може пък Люлин да е по-зле от Младост по отношение на терен  Laughing

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 10:33 от Elwing

# 112
за колажа така допада ли ви,като замажа фона на заден план

Страхотно е!  Grinning  Peace
Аз вече имам една фотосесия с подходящи снимки за колажа  Party Ще видя дали ще хвна и днес някой хубав момент. Че вчерашната ни рокля беше по-бледо розово и на снимките излиза почти бяло  Rolling Eyes

Елвинг, мерси за поздрава  Hug

Да се отчетем и ние след днешната консултация. Още нямаме 7кг  Laughing Качила е само 400гр и е 6740гр и 65см. Аз се притеснявах да не качи много от кашата този месец, но явно няма такава опастност  Laughing Определено трябваше да чакам поне до 7мес за захранване, ако трябваше да си удвоява теглото преди това  Laughing И то тези постижения са със зел.пюре и каша по 180гр на ядене  Crazy
Ще трябва да ходим пак другата седмица за хепатитна ваксина и да ни пуснат първите изследвания.

Ние излизаме на разходка. Хубав ден от нас  Hug

# 113
  • София
Здравейте и от нас. Продължавам да събирам мнения за по-лека количка (в момента сме с "трактора" - Принцес Ролл на Мак Инглънд - тя ни е назаем). Благодаря на всички, които се изказаха  Hug и специално чакам Айрис да ми припомни каква беше нейната супер лека количка.
До тук конкретни преложения: Чиполино Омниа, Бертони - Пикадили, Пег Перего Ария, Бъгстър, peg perego pliko p3

Д. маймуна, значи викам да го праснем пикник на Витоша. Ти май предпочиташе през седмицата, 14.09.2009 г. как ти идва?

Бейби_мони, предпочитания за количката са най-първо да е лека (иначе нямаше да търся друга, тракторът ни е супер във всички останали отношения). Трябва да е по-големичка, че Калин едър върви (например на Кикоимери в количката не знам дали ще се събере) - в смисъл "широка". За колелетата, не мога да преценя май. Тракторът е с 4, в момента задните са единични, а предните са двойни (въртящи се) и спокойно ползвам всякакви релси, като надигам предните във въздуха и по релсите минават само задните. Предполагам, че с триколките е аналогично. Ако обаче и задните са двойни, как се ползват релси - те двойните са много нестабилни за релси... Май по-добре задните да са единични, а предната или предните - каквито има. Забелязвам обаче, че много летни колички са с 4 двойни колелета... Трябва да е и проходима за разкошно декорираните Софийски и не само тротоари....

Моля мамите от срещата в Банкя да ме дирят на Скайп за снимки.
Който няма Скайп, аз имам и някакво icq, но за по мейл не знам дали ще стане, защото са 280 МВ снимки и 162 МВ клипчета   Whistling

ТРИНАДЕСЕТА
  Twisted Evil Софийска среща Западен парк 11 ч. тази неделя 30.08.2009 г. Моля, записвайте се: зелено човече, Тони_ст, кикоимери
Ако вали, на ОМВ-то срещу централния вход (Сливница)
Относно срещите, май ще вземат да "вържат" метрото на 07.09.2009 г. и ще започнем да редуваме срещите Западен парк - Борисова градина 1:1   Mr. Green

# 114
Почерпете се, вече станахме на 6 месеца Laughing

Честито и на останалите месечинковци!

bouquet

# 115
vily_st : Вашия тати да не е от Плевен? Ние живеем в Дружба, ама чак към Враня. Ако имаш желание и време, дай да се видиме. Че ние само тука въртим и като дойде тати вечерта сме по парковете в центъра и не съм виждала никоя от вас.. Един-два пъти съм слизала с 404 до Заимов и тва е. Ама гледам да не го влача по автобусите, че много хора, а е и жежко. А ние не понасяме жегата, ама хич.

За татито питах, щото и нашия е от там. Simple Smile

Много благодаря за съвета за пликчетата за кърма, които препоръчахте! Вчеюра ги пробвах - чуднички са!
Ох, ще пиша после, че ми се е премрежил погледа нещо, май съм вдигнала кръвно..  newsm78

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 11:45 от анастасия22

# 116
vily_st : Вашия тати да не е от Плевен? Ние живеем в Дружба, ама чак към Враня. Ако имаш желание и време, дай да се видиме. Че ние само тука въртим и като дойде тати вечерта сме по парковете в центъра и не съм виждала никоя от вас.. Един-два пъти съм слизала с 404 до Заимов и тва е. Ама гледам да не го влача по автобусите, че много хора, а е и жежко. А ние не понасяме жегата, ама хич.

За татито питах, щото и нашия е от там. Simple Smile

Ами аз съм съгласна да се видим, че и аз тук седя сама по градинките Peace Пиши на лични да си разменим телефони. Аз съм в началото на Дружба, съвсем близо до параклиса Rolling Eyes И да, мъж ми е от Плевен yes

# 117
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
в подготовка за снимката за колажа  hahaha http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14473530
и самата снимка  Sunglasses http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14473453
Честито на сладките месечинковци  baloni  Hug
зелено човече, да уточня, че pliko p3 е 8кг.
Белла, уффф ми така съм те запомнила  ooooh!  Blush та като се има предвид, че немога да ви помогна ни в пускане на нова тема, ни за колаж, барем снимки да правя  hahaha зеленкото разпитай за албумите, щото Викито мрънкаше и не можах в подробности да се задълбочавам Simple Smile
dessiss, ще направят и нашите госпоици дупета, като почнат да папкат пюрета  feeding
baby_moni, за младежа, мама да го стяга, че иначе някоя госпожица без много борба ще го възсяда Wink Извинявай,но така ми дойде в рима Simple Smile За колажа, таман се замаскира циганийката newsm10
Хайде лек и усмихнат ден  Hug

# 118
Здравейте, мамчета!
Влизам да честитя на всички с повод за празнуване.
Честито на всички месечинки.
И сега да се почерпите днес нашя тати има рожден ден.

Чакам Габриел да заспи и се заемам с тортата.

# 119
baby_moni, хареса ми идеята ти за колажа. Peace
И аз сложих една снимка... сетих се, че мога да използвам възглавниците на дивана за фон. Wink Не се вижда много розовото, ама по-наситено розово нямаме...то всъщност това ни е единственото розово боди. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт