МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 742
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мале, голим сте писарки  Crazy Hug
Ариата аз не я препоръчвам. Лека е наистина, но е за сметка на проходимостта. А Зеленкото много ходи насам-натам, ще й е по-трудно да бута количка с малки гуми като е свикнала на Маг-а  Simple Smile И аз се чудя какво да вземем, защото много ми се иска да е нещо ново  Blush Иначе - зимното чувалче на Ариата си е добро според мен  Rolling Eyes , ние поне сме го ползвали през студовете. Ама то тогава и не се виси с часове навън  Simple Smile
Приятно изкарване на Маймунката на морето и на Роси на сватбата!  Hug
Нинче, браво за Хб! И нашият батко беше с добър, хем също като Радо не беше ял месо и жълтък. Сега ще видим Алекс как ще е  Rolling Eyes
И честит рожден ден на Дидето! Много здраве, любов и щастливи емоции!   bouquet   bouquet

# 91
  • Варна
На Ариата най-легналото не е ли твърде вдигнато? Аз й се бях наточила, но като я видях на живо и ми се стори недостатъчно и се отказах. Макар и да са по-големи вече, нали все пак ще спят в тия колички.  newsm78

Веси, срам не срам, ще те притесня с въпроси за Ломбард  Embarassed  Ама на лични, да не спамим тук.

Мерси за всички мнения за домашни забавления Simple Smile ( На поезия ме изби  Mr. Green)  И аз вися в продавалника за някое бънджи, ама няма. Имаше едно, но закъснях, пфу.  ooooh! 

# 92
  • София
Триколката или подобни на нея с по тесни предни или задни колела не е ли трудна за преминаване през подлез? На мен всеки ден ми се налага, та понеже не ми се теглеше на задни колела си взех четириколка стандартна peg perego pliko p3. Понеже оттук знам, че зеленкото по цял ден бръмчи навън, предполагам се налага и такива препятствия да преминава, та да го има предвид, ако досега е била със стандартна.
Днес бяхме на консултация, чукнахме 6кг, 64см. Педи каза, че ще се захранваме от другия месец. Има ли други толкова финни мадами, като нашата фъстъчка?

# 93
Днес на няколко пъти се опитах да кача и наши снимки,да ни видите коолко сме порастнали и най-после стана:

http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14453549

http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14453561

# 94
Ариата аз не я препоръчвам. Лека е наистина, но е за сметка на проходимостта. А Зеленкото много ходи насам-натам, ще й е по-трудно да бута количка с малки гуми като е свикнала на Маг-а  Simple Smile И аз се чудя какво да вземем, защото много ми се иска да е нещо ново  Blush Иначе - зимното чувалче на Ариата си е добро според мен  Rolling Eyes , ние поне сме го ползвали през студовете. Ама то тогава и не се виси с часове навън  Simple Smile

Хм, аз пък не останах с такива впечатления от ползването на Ариата  Thinking И аз си мислех, че много ще забива по улиците заради малките колела, но си вървеше съвсем добре  Peace И ние доста ходим и обикаляме Младостите  Peace Минавам през всякакви терени, бордюри, трева и кал газих с нея миналата седмица, беше си ОК  Peace А за чувалчето, аз до сега винаги съм ползвала доста по-плътни зимни чувалчета и за това нейното ми се вижда тъничко  Thinking Сега съм си взела чувалче на Хане. Супер е!
Бухта, съвсем добре си е най-легналото положение на Ариата  Peace Става си съвсем добре за спане. То си е, като на шезлонг примерно  Grinning

Няма разлика дали ти е триколка или четириколка за подлезите  Peace Според мен е еднакво неудобно  Mr. Green Но и задните колела на триколкиет се събират на релсите, ако някой се навие въобще да ги ползва. На мен ми е по-бързо и лесно да си минавам стълбите на задни гуми  Peace

# 95
  • Варна
Крисче, ние Peace  Последно на 4 месеца когато ни мериха бяхме 5 350 г и 62 см. По фини от това здраве му кажи, но сме си здрави, силни и пъргави  Peace  Метнала се е на майка си  Blush

# 96
  • Стара Загора
добро утро поспаланки ставайте

# 97
Днес бяхме на консултация, чукнахме 6кг, 64см. Педи каза, че ще се захранваме от другия месец. Има ли други толкова финни мадами, като нашата фъстъчка?

имаме фин младеж,със скромното тегло от 6200 Mr. Green

# 98
Добро утро!
В момента съм с боя на главата. Моя мъж се погрижи за красотата ми и ме боядиса  Flutter . После мисля да стягам багажа.

Вчера една приятелка ми каза да взема зимни дрехи за Боровец за бебка  Shocked . Гледам прогнозата е за топло време през седмицата  Thinking . Не съм ходила там досега, но не мисля че е чак таква разликата в температурите. Някакви идеи за облеклото на бебка?

# 99
Добро утро!

Станахме и ние, макар че на мама още и се спи.

Следя аз количките и си набелязвам модели пък да видим какво ще купим...

Слънце, кафето ти изглежда супер, та ще отида и аз да си направя едно. Peace

Ето и малко седящи снимки от нас... Така като се замисля, май Рая ще е по-добре да я снимам за колажа в Банкя /там интериора по ще подхожда на розовото боди/, че тук с този оранжев диван... та в този ред на мисли, нали до 2 дни ще могат да се слагат още снимки?

Incognito, вземи и по-дебели дрехи - там си е планина. Аз от София до Банкя като ходим и взимам дебели дрешки, че вечер и през нащта си е доста хладно. То и за вас е добре да имате по нещо връхно. Peace

# 100
Добро утро,

ние след малко отиваме на консултация.

Честити месечинки на днешните бебковци!!!

Инкогнито- и аз те съветвам да вземеш няколко по-дебели дрешки. На мен ми е нещо като навик, ако излизам след обяд да си взимам и дълги панталони и блузка, пък якето ни седи в чантата.
за количките- и аз имам наблюдения с количката на Веси (Арията), че е проходима. Пък и не е кой знае каква разлика от големи на малки гуми (ние бяхме с Ултра на Чиполино).

Хайде  Hug

# 101
по скоро е мързел и липса на време боикот няма питахте как е яница и затова качих снимка да я видите каква мамина хубавица е  и голям непуслошоко Laughing нали са добрите баби и дядовци да ни научат на ръце та в чидо се виждам сега мрънкане викане реф докато не я вземеш 4акам с нетърпение паяка че да почина

# 102
  • София
 Здравейте Simple Smile
 Честито на всички месечинки    bouquet
 Дидето - Ч.Р.Д на патерици - да си винаги щастлива и много обичана!!!
 Зелено човече, прати ми скайпа си на лични, ако искаш, за да можем да направим нещо по въпроса със снимките Wink А за количката - лека е, ама за зимна - тежи 11кг, което определено не е това, което търсиш.
 Инкогнито - на 2 и 3 август бяхме на Боровец и беше много топло. Връхна дреха и панталонче - да, ама зимни дрехи newsm78
 За колажа - скоро снимка няма да мога пратя, след  седмица поне, защото както писах нямаме синя блузка, всичките имат бяло и картинки, Чак като се върнем от морето ще купя, специално, и ще го снимам.

# 103
Ха добро утро Hug
Ние днед отиваме в Дружба, а наш тати заминава за Плевен Sad Пак ще сме разделени едно известно време, много е гадно така

Инкогнико и аз мисля, че може да се наложи да се обличате по-дебело вечер. Като ходихме на Априлци през нощта там си ставаше доста хладно Peace

И аз следя с интерес какво пишете за леките колички yes Нашият Ексес е доста удобен за Алек (като ходим с преспиване не носим кошара, кошът на количката е достатъчно широк и удобен за спане)

За срещата-много искам да ви видя, та с нетърпение ще чакам да я направите в борисовата Hug

kuku_ mama ти от средец ли си (бившото Грудово) ?

# 104
Благодаря на kris4e, че ми изпрати снимки на албумите от Джъмбо!  bouquet
Искам да попитам който е запознат, с какво са по-специални албумите от 10 лв?

Общи условия

Активация на акаунт