МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 739
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
kuku_ mama, защо, наистина, не пишеш  newsm78 Някакъв бойкот ли е или? Предният пост някаква икона само, сега само снимка  newsm78...ни дума, ни вопъл, ни стон  Grinning

# 76
Ехо  Hug

Ние му ударихме една разходка из центъра с тати и бебка. Та да ви се оплача от нахални и нагли хора. Качваме се на метрото и слизаме на стадиона. Запътваме се към асансьора и какво да видя? Shocked една групичка от мързелани се подредили там, защото е много трудно да извървиш още 10на метра и да се качиш на ескалатор. Та аз нали съм си тра ла ла, а и вече за 2ри път ми се случва това, та си паркирам количката 1см пред обувките на една лелка и обяснявам, че асансьора е за колички и инвалиди, а ние сме и двете (тати е с бастунче). Ама съм една надъхана и готова да се скарам, но те решиха, че е правилно да ни пуснат.
Егати и наглостта, нямаше да ме е яд ако там имаше бабки, а то младо и право, ама нали мързел.

Слънце и аз питах какво ще правим с тези мами, за да няма после пак хър мър. Ама да вземем да си сложим тези, които изпратят снимки и това е.

Хайде   bouquet

# 77
  • Стара Загора
За лигавниците - пишете на лични кой какви иска и ще ви ги изпратя по пощата.
Еля аз предлагам колажа и облика на новите теми да бъде с тези деца и мами, които са качили снимка. Ако после някоя се появи изневиделицата пак може да се добави и нейното дете.
А и те колажите ще са временно явление. След време няма да ги има.

# 78
vily_st : моя нали се отби като стана на 4м и оттогава сме на плодови повече, отколкото на зеленчукови. Заради запека. Почти цял месец бяхме на плодови, май всичките изредихме, позволените де. Simple Smile

Сега педито ни каза да включа зеленчуковото на обяд. Преди и следобед м/у млечните хранения - ако остане време - да му давам по малко плодово пюре и да редувам с каша. Взела съм оризова на ХИПП. Безмлечна и безглутенова. Давам я смесена с круша или друго пюре, за да не го запича много-много. Хапва си я с голямо удоволствие. Общо взето понякога, както днес (имаше голяяяям апетит следобед) замествам още едно ядене с пюре, но не смятам да е редовно.. Още ми се вижда рано. Мислех, ако така си хапва кашата, да я приготвям с мляко. Има такава опция. Така хем ще хапва каша, хем няма да му отнемам млякото като хранителни в-ва.

Имай предвид обаче, че нашия на ръст е ОК, но иначе наддава около и под средното. Не е обезпокоително, защото е  много активен, но това е може би причината да ми дава такива насоки за хранене. Това го казвам само като инфо.  Hug

Успех!

Ние отскоро сме по-активни, ама се надявам да ни сложите снимката на малкия звяр...  Peace

За капките Био Гаиа: питах нашата доки: както прочетох в сайта им - и тя така каза. А именно: те се изписват при разтройствоо и при колики, а не при запек.  Stop

# 79
Слънце, лигавниците са супер готини, но не ми се иска да те ангажирам...

Утре ще опитам да снимам Рая с розово /хич не го харесвам, ама ще се прежаля/ и ще сложа снимка в албумчето. Peace

Зеленко, следя и аз твоята одисея с количката - нали и на нас ще ни предстои да купуваме нова...та дано да ми се изясни какво да купя като му дойде вмерето. Peace

Отивам да си лягам, че се чувствам адски скапана, а причина като че ли няма...

# 80
  • Стара Загора
но не ми се иска да те ангажирам...
На теб пък специално имам да си връщам жеста, така че казвай колко искаш  Laughing
Ако искате Софийските мами да се разберем която от вас иска ще ги поръчам и ще ви ги пратя на едно. т.е наведнъж ще ги пратя на някоя от вас а тя ще ги раздаде на останалите. Съгласни ли сте така!

# 81
Нинче, Слънце, страхотни са ви новите придобивки за бебоците Simple Smile
Ние днес сложихме хепатитната ваксина и нямаше странични реакции. Обаче не можах да повярвам колко е наддала - 780гр за месец (като се има впредвид, че в началото наддаваше по 200-400гр) и вече е 7кг и 65см. Хранене още не съм заместила. От няколко дни хапва по едно малко зеленчуково пюре 125гр на обяд. Въвеждам плодови от понеделник. Днес педи каза да почвам с месните - пиле, пуйка и заек. Това, което ме втрещи беше, че ми каза да давам всеки ден месно. Вика ми, кво толкова, то нали е със зеленчуци месото. Както и да е, мисля поне още 10 дни да въвежам плодови. Моля, тези които са захранили с месо да споделят как го въвеждат, всеки ден ли го дават, в какво количество и колко дни след пилето въвеждат следващото? Каши и кисел ми каза засега да не давам.
Зеленко, дано скоро свършат тия мъки с ръцете. Аз съм с Ария от месец и съм доволна. Избрах я основно заради кг. Не мисля да вземам друга, иначе казано ще си я карам всички сезони:)

# 82
но не ми се иска да те ангажирам...
На теб пък специално имам да си връщам жеста, така че казвай колко искаш  Laughing
Ако искате Софийските мами да се разберем която от вас иска ще ги поръчам и ще ви ги пратя на едно. т.е наведнъж ще ги пратя на някоя от вас а тя ще ги раздаде на останалите. Съгласни ли сте така!

Идеята е много добра - ще си организираме среща и ще си ги вземем. Peace

Ми искам и от двата вида. Прати на лични как да става плащането, естествено като включиш и пощенските разходи. Hug

# 83
зеленко, имах в предвид двуколка,триколка...с големи задни гуми,двойни или единични,неща от този род,а както и Калинчо е по-едричък определно ще искаш и по-широка,понеже се ровя доста из нета за колички,а и все оглеждам тук-там  Rolling Eyes

и да се похвалим и ние Mr. Green вече втори ден сме със обедно ядине-пюренце,еми на детето му допада да яде от лъжичката,в началото се мръщеше,но сега му е много по-лесно,имайки в предивид,че моето чадо е от мързеливите ooooh! сега като ме види с бурканчето и започва да ръмжи hahaha

хубава и спокойна нощ на всички  bouquet

# 84

За капките Био Гаиа: питах нашата доки: както прочетох в сайта им - и тя така каза. А именно: те се изписват при разтройствоо и при колики, а не при запек.  Stop

Аз по принцип не пиша често, ама сега се размислих пак за тези капки Био Гаиа ето една тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419664.0

Имам страх вече и аз от запек и ми се иска да имам резервен вариант различен от Дуфалак в случай, че тикви, сливи и т.н. не подейства.

# 85
Зеленко, що не погледнеш за някой Бъгстър в Продавалника?

# 86
Зеленко, що не погледнеш за някой Бъгстър в Продавалника?

Бъгстъра е малко по-тежък от Ариата. С о/о 1-1,5кг, но е по-тежък  Peace Освен това Ариата е доста по-компактна. Доколкото знам и това е важно с ограниченото място при Зеленкото  Simple Smile
Аз изкарах една седмица с Ариата, докато се чудех какво да я правя. Доста добра количка е  Peace

# 87
На мен нещо на външен вид не ми допада много Ариата...не знам какво точно, но нещо в дизайна.Ама всеки си има различен вкус  Peace

# 88
Е, Бъгстъра си е по-готин, няма спор  Laughing Но зависи какви са ти приоритетите  Peace

# 89
  • София
Зеленко, за срещата мисля стана ясно, че желаещите клонят към мен и теб Grinning Grinning, та Рибарицата абсолютно се отлага, а за Витоша аз не се наемам да организирам, защото нямам телефони, нито представа къде става за почивка. Там става и на пикник да отидем.
 Като капак аз утре си изпращам момчето за Германия, а веднага след това заминавам на море за 5 дни, та ще липсвам тези дни, че ми е лудница.

Общи условия

Активация на акаунт