Оказа се, че ситуацията е повече от перфектна. Ако могат да се нарекат болки (нали след контракции и други такива Дариянчо и аз се чудя как да го забавлявам вече вкъщи. Играчките ги признава, но само ги разхвърля насам-натам, трябва да му висят отнякъде, за да са му все в ръцете, а в същото време като стои под грифа повече от 20 минути се изнервя. Обича да гледа от високо, както не исках да купуваме столче за хранене, все повече се замислям. Иначе каква ни е схемата - след сън, докато е весел си се забавлява сам - пее, гука, после като му писне - под играчките, после по корем, после пообикаляме малко на ръце насам натам, после го лигавя, за да не му избяга съвсем настроението. Все още чакам да си намери нещо да му е достатъчно интересно, че да му се радва повече време, ама още няма.
да нима някой го знае всъщност там съм омъжена
.Мили момичета май аз съм единствената дето така и не е качила снимки на детето си ама все не намирам време,та и за друго де, ми нямам паролата и ако може някоя да ми я прати и за колажа как трябваше да ги снимаме дребните, а и още нещо ако някоя мама от В.Търново иска нещо от София да се обади че другата седмица ще пътувам за Търново и мога да и го занеса.Изпращаме ви целувки и ви пожелаваме един прекрасен и усмихнат ден!!!
от мен, за добър ден
Ще видя дали ще хвна и днес някой хубав момент. Че вчерашната ни рокля беше по-бледо розово и на снимките излиза почти бяло 

та като се има предвид, че немога да ви помогна ни в пускане на нова тема, ни за колаж, барем снимки да правя 
Извинявай,но така ми дойде в рима