ЗАПЕР?

• 264 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, от 1 седмица имам апарата за БРТ "Партнер", всеки ден в продължение на 13 дни трябва да използван папката с антипаразитната програма, която ми е заложена в апарата.
TINA.K , бих искала да те попитам, от къде мога да си изтегля програмата, с която аз сама да си добавя още програми в апарата от компютъра?
Много бих се радвала да споделиш още твои впечатления от работата ти с апарата.
Аз за момента нямам кой знае какви наблюдения. Но все пак е минало много малко време...

# 226
  • София и Морето от време на време
Валя, програмата не може да се изтегли от никъде. Тя се купува допълнително. При инсталацията генерира АйДи, което се изпраща на производителите в Киев и те връщат кода за отлючване. Лиценза е за 1 компютър. След това при преинсталация на уиндоуса със същия няма проблем да се инсталира отново програмата - генерира същото АйДи. Аз преинсталирах Уиндоус ХР и Уиндоус 7 пак със същия - няма проблем. Не знам ако е бил 7 и сложиш 8 какво ще стане.

В основната си част опита ми е разказан в темата, така че просто изчети всичко назад. Нови полета засега нямам и слава Богу.
Всъщност имам - баща ми юни беше със запушен жлъчен канал - успях да подпомогна намаляването на камъка малко, както и след изваждането му за пълното изчистване на жлъчния мехур от натрупаната в него шлака - беше пълен около 1/3 с дребна шлака. 2м след интервенцията по ваденето на камъка доктора бъзикал баща ми защо още не е оперирал да извадят жлъчния мехур, защото е много пълен и зяпнал след ехографията, на която бил празен мехура, а 1м преди това е имало шлака ...  Laughing

Ей го от нощес малкият ми син заповръща и разстройство - за няколко часа повръщането спря, разстройството до обяд и после вдигна температура. Стимулирам имунната система, за да се пребори организма с вируса. Ама то това вече не ме впечатлява - вируси и разните банални болежки. Просто си им трябват към 24ч за да ги туширам.

Относно употребата на апарата би трябвало човека, който ти го е продал да поеме грижата към теб и да е наличен за въпросите ти и насоки за употребата. Ако това не е така - можеш да ми пишеш на лични и доколкото мога ще съм ти в помощ.

Каква е тази папка с антипаразитна програма - индивидуално разработена за теб ли? Пиши на лично да не превръщаме тамата в чат.

# 227
Tina.K много ти благодаря за отделеното време. Аз едва сега навлизам в тази материя и го разучавам.

# 228
  • шумен
Здравейте, днес съвсем случайно научих за Запера.Мога да кажа ,че изчетох темата и имам въпрос.Предложиха ми да си закупя Запер от гриин мастър(това не е раклама),тъй като имам псориазис и още едно ендокринно заболяване.Казаха ми че е било много ефикасно,та въпросът ми е дали този апарат наистина действа или просто си е някакво менте.Доста се рових в интернет и разбрах ,че има много такива апарати на различни цени и фирми.Благодаря предварително  Simple Smile

# 229
Здравейте, момичета,
Виждам, че имате опит в биорезонансната терапия. Бихте ли ми препоръчали надежден кабинет в София за цялостно биорезонансно изследване, както и евентуално лечение. Открих няколко кабинета, но не и мнения от първа ръка дали има доволни от диагностика и лечение. Като цяло съм се спряла на Сенситив Имаго или Оберон, но сигурно има и други добри. Естествено много е важно и кой седи зад апарата, там вече нямам идея за добри специалисти.

# 230
Да допълня само към предишния ми пост - наясно съм, че въпросът ми не е за запер, а за по-сложно устройство, но много рових из форумите и единствено тук откривам компетентни хора по въпроса. Надявам се искрено да ми дадете насока, става въпрос за сериозен здравословен проблем.

# 231
  • София
знам, че TINA K. препоръчваше човек, занимаващ се с такава диагностика и лечение, ако искаш й пиши на лични. Аз не мога да препоръчам никого.

# 232
Здравейте на всички  Simple Smile Да ви попитам - някой ползвал ли е NeoRaif

http://zepir.com/bg/2568/neorayf

и има ли конкретни впечатления Simple Smile Благодаря предварително и хубава вечер ви желая Wink

# 233
Здравейте,
ако някой е ползвам НеоКларк или НеоРайф ще се радвам да сподели мнение!
С различни апарати за биорезонансна терапия видях, че може да се лекува токсоплазмоза. Мисля си ако човек има стара токсоплазмоза, която не е активна и всъщност е и имунитет срещу ново заразяване, ако се изчисти по такъв начин с такъв апарат, възможно ли е да се загуби този имунитет и човек да се зарази отново.

# 234
Тина К. как точно се справихте с камъка в жлъчката и калта?Дъщеря ми на 10 г има такъв 10 ,8 мм и и прилагам вмомента програмата на Фрекс/прогрома за камъни в жлъчката/,това достатъчно ли е?пие много вода и смятам да и приложа зехтин с лимон,може ли да ми дадеш още препоръки,хирурзите предлагат отстраняване на мехура!

# 235
  • София и Морето от време на време
Имаш ЛС

# 236
Здравейте!
Ето ви една друга гледна точка която за съжаление е вярна:

http://pomnimvse.com/31sh.html
http://www.netall.ru/gnn/130/574/728581.html?sphrase_id=1287808
http://www.netall.ru/gnn/130/574/743774.html?sphrase_id=1287808
http://www.netall.ru/gnn/130/4888/728334.html?sphrase_id=1287808
http://www.netall.ru/gnn/130/574/797209.html?sphrase_id=1287808

Тези прибори лекуват и рак? Преди две седмици почина и великия Джо Кокър - от рак? И колко други велики и богати личности починаха от нелечими болести? Нима те не можеха да си позволят да си купят запер, партнер, дета? Няма магично хапче и магичен прибор който да лекува всичко. За съжаление.. Всичко останало е за пари.. Да ме прощават Петър и Тина и останалите ако им вредя на бизнеса.. но това е истината - изстрадана истина... за съжаление когато изгубиш много време става късно и традиционната медицина да ти помогне.. Не че гробищата не са пълни и с лекари?
Хващаме се за сламката, надяваме се.. 

# 237
От ученичка страдам от сенна хрема. През 2010 я борих с апарат БИКОМ - 10 процедури, сега ако не се завирам във висока трева по време на цъфтежа, нямам никакъв проблем! По време на процедурите 2 пъти ми се е случвало да ми изчезне главоболие, което боря цял ден (на процедури ходех след работа).
Имам обикновен Запер и постигам резултати с него, макар да не са така бързи и ясно отчетливи, както ми се иска. За щастие, нямам сериозни заболявания.
Смятам, че човек може да се излекува от всичко, стига да има време и познания. Парите само улесняват нещата, но само с пари....

# 238
Мила "mbraykova" - не сте ме разбрали. Аз нямам проблеми с парите а със здравето.
Преди години безрезервно повярвах в запера, в биореонанса.
Купих си запер, после още един по "усъвършенствана" схема, приставка за компютър, платих си и за програмката.
После бях впечатлен много от демонстрацията на детоксикатора и след няколко процедури си купих и него.
И така през годините купих и микрон и две дети и партнер- поне 2 от апаратите ми са купени от хора членове и на вашия форум.
Ходих многократно на диагностики и процедури при различни хора, на различна апаратура, спазвах каквото ми предписаха "докторите".
През цялото време четох и се образовах.. И след първите неуспехи не се предадох - продължих упорито да ползвам апаратите.. Само дето като четях
започнах да се замислям и за другите мнения различни от положителните.
Равносметката: Положителните мнения и "истинските" случки по форумите са в повечето случаи от заинтересовани лица.
Хората с диагностиката и процедурите в огромната си част са със средно образование и нямат никакво медицинско образование!
За апаратите ще си позволя да цитирам един член на форума "sam moga Новак":
"1. За 5 лв апарат  -  за 5 лв ефект
 2. За 500 лв апарат - ефект за 10 лв"
КЪм това само бих добавил - за 100лв. апарат - за 10лв. части, за 800лв. апарат за 80лв. части.
Няма да давам съвети - просто четете много, четете не само тук но и в техничарските форуми , четете в чуждите форуми,в медицинските публикации.
Според мен има някакво зрънце в биорезонанса, но за съжаление той не е изследван достатъчно.
Здравеопазването е бреме за всяка държава - красиво звучи да има само бърза помощ а всичко останало да се лекува с едно или 2 апаратчета.. Има много държави които биха инвестирали в това и много по евтино би им струвало да подарят по едно апаратче на семейство вместо да харчат милиарди за здравеопазване.. И тук не са виновни световните конспирации срещу човешкото здраве, за намаляване броя на населението и др. които ни цитират продавачите на апаратите -  просто апаратите не вършат работа..

# 239
Не си давайте парите на вятъра и не губете ценно време за лечение, особено ако проблема е сериозен е моя личен съвет. Имам тази глупост (от "най-ново поколение", със сертификат, гаранция и т.н) - пълен фалш! Дори за болно гърло не помага. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт