ЗАПЕР?

• 264 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • София
това не е никак малък успех, щом си махнал грип и папиломи, и то без кой знае какви разправии, само с един прост уред:) rИначе относно Запера- след като прочетох книгата на д-р Кларк смятам, че нищо в книгата не е измислица и действително могат да се лекуват доста болести по нейния метод.  Аз лично с биорезонансен уред махнах гъбички.

# 211
Напротив, малък успех е, защото рекламата е че лекува рак. Досега не съм чул за успех при рак.

# 212
  • София
Аз също не съм чула. Може би никой още не е опитвал с този уред да лекува такова заболяване, не знам. Ако действително ракът се причинява от паразит, както твърди д-р Кларк, то няма логика уредът да действа само срещу едни паразити, а не и срещу други.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 08:38 от stelaartois

# 213
Поне на 5 души с рак си давах запера - без резултат.

# 214
  • София
доколкото си спомням от книгата на Х. Кларк, честотите на запера проникват само по периферията на тъканите, а не и в съдържимото, затова се ползват и билки, за да има ефект!

# 215
30 000 Хц не се усещат при 10 волта, и проникват достатъчно  2000 хц проникват и тресат здраво
още по-ниските -още повече.  С понижаването на честотите трябва да се намалява и тока. Под 500 хц направо не бих си го пускал. Организмът става твърде чувствителен.

# 216
Здравейте март месец си купих апаратчето партнер което е широко коментирано тук във форума но сега поради спешна нужда от пари ми се налага да го продам изгодно.ако някой има интерес моля да се свърже с мен на лично съобщение

# 217
Питам всички,които знаете повече за Биорезонансната Терапия и за уредите,които ефикасно я прилагат и  които доказано [i]действат [/i].
Прочетох много във всякакви форуми,намерих статии и много рекламни материали,както и фирми,предлагащи всякакви запери.

Като начало от този посочен сайт http://zdravealternativi.alle.bg виждам,че има хора,закупили този уред.

Съществува и обикновен запер на Хулда Кларк.

Този запер е с пс райф.
http://zdravi-bg.com/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D0%B7%D0%B0 … 1%80%D0%B0%D0%BD/

Попаднах на запер тангра и тангра 2 на фирма "Nora research"(фирмата предлага и обикновен запер)

Има едни машинки наречени микрон,които са изчерпани и излиза някаква нова модификация, наречена "смарт"
http://biorezonans.weebly.com/10591056104510441048-10471040-1041 … mart#.U9ZaHUDngwo

Та запери много.Решила съм че ще си купя такъв за нуждите на моето семейство(разбира се трябва да се съобразя с възрастта на децата ми при закупуване на такъв уред малката е на 1г.8м. баткото е на 4г. )
За това моля кажете ми кой уред е най-добър с повече програми(за да покрие повече патогени) и по-добре ли е ако има пс райф?Какви честоти трябва да има?Изобщо всякаква информация синтезирана и обобщена ще ми бъде от полза
Моля копирайте някакви линкове към инфото което давате...

# 218
Забравих да спомена за апарата партнер който не работи контактно(няма електроди които да държиш)
http://biorezonans.weebly.com/10591056104510441048-10471040-1041 … /partner#comments
Апаратите ПАРТНЕР работят на безконтактен принцип, като носителя на честотата е електромагнитно поле, а не електрически ток.
Въпросът ми е кое е по-доброто средство за лечение- електромагнитното поле или ел.ток от запера?

# 219
Честно казано, мяма ефект от тези машинки. Рекламата им е впечатляваща, но уви действителността не е такава. Не си давайте парите на вятъра- лично мнение. Naughty
Сребърната вода е нещо друго и си заслужава човек да си купи апарат за сребърна вода, вместо тази глупост. Сега очаквам да се нахвърлят някои в/у мен, но това е самата истина, казвам го без умисъл и изгода. Избора е ваш.

# 220
  • Ловеч
Може и да има ефект, но е минимален или временен. За сребърната вода подкрепям juli_ett

# 221
Честно казано, мяма ефект от тези машинки. Рекламата им е впечатляваща, но уви действителността не е такава.
Ползвам най-обикновен запер и като имам предвид самата аз колко съм постоянна, съм доволна от ефекта. Вярно е, не страдам от сериозни заболявания. Например миналото лято ходих на басейн и след това получих известен дискомфорт - не разбрах каква е инфекцията, защото не стигнах до доктор - оправих се със запера. Така че не бих твърдяла, че няма ефект.
А с машина от друг клас - Биком - се отървах от сенната хрема....

# 222
  • София и Морето от време на време
Моят опит от почти 5г насам сочи, че са доста ефективни, ако се подбере правилно програмата, с която да се прави терапия.

Имала съм ситуации, когато не съм уцелвала веднага какъв е проблема и ефекта е бил понякога минимален, а няколко пъти и не е имало. След това, при правилен подбор ефекта е настъпвал доста бързо и понякога дори в рамките на минути след началото на терапията.

Последен такъв пример - миналата година малкият ми син на 1 май скочи с дрехите в морето.  ooooh! На 3-ти около обяд се оплака, че го боли ухо. Почнах да пускам програми за болка в ухото, възпаление, евстахеит и т.н., за да стопирам проблема. Капах и сребърна вода в ухото ... За около 2ч ефекта беше супер слаб, (а предни пъти точно по този начин е минавало за около час) детето продължаваше да се оплаква, че го боли и не намалява болката, но и не се усилваше. Знам си детето, което като бебе през месец правеше отити и това, че не се засилва болката означава, че има някакъв минимален ефект, но не е правилен подбора на програми.

Зачудих се какво да правя и взех че пуснах програми за отит и за около 15 мин се успокои, каза, че намалява болката и заспа. (Това е дете на 8г тогава, тоест има преценката за силата на болката и може адекватно да даде информация). Беше добре около 24ч, без никакви болки, след което пак се оплака, че започва да го боли малко. Пуснах си му програмите за отит, болката спря, но предвид идващите празници и отдалечеността ни в момента от лекари го заведохме в близкия окръжен град на УНГ, за да видим какво е състоянието му. Ушите бяха възпълени, но болки нямаше. Съпругът ми е паникьор и то доста голям, та кандиса на докторите, които доста се постараха да ни наплашат, да му даваме антибиотик (Само малко скандал имахме и се наложи над мнението ми ... Прецених, че след като 7г не е пил АБ мога да прежаля да пие, вместо да продължавам скандала и така.) Факт е обаче, че детето болки нямаше още от преди прегледа, повече и не го заболя ухо, ама си пи 10 дни антибиотика ... заради акъла на баща си.

Подобна ситуация имах със себе си зимата на 2013г - изведнъж направих някаква силна алергична реакция на нещо - не знам и до ден днешен какво, а и не ме интересува де. Отне ми около 5-6 седмици, докато си намеря набора от програми, който ме стабилизираха до степен да нямам никакви симптоми. От средата на март някъде до края на април беше яко пробване ...
В тези седмици през около 3-4 дни сменявах програми и се получаваше следното: ефект малък, още на първия ден, облекчаване на симптомите и "забиване" на едно ниво за 3-4 дни, смяна на програми, пак малък ефект и пак забиване ... Доста изнервящо беше, защото очите ми бяха много зле за около 10-12 дни - все едно пясък имах сипан вътре. Имах и много силно отделяне не секрети в белите дробове и кашлях доста. Носа ми течеше като река. Кихах и ме сърбеше гърлото, но тези двата симптома бяха по-поносими.

След като намерих набора програми за моето състояние на принципа проба-грешка и го ползвах 12 седмици (на 6-тата вече си бях супер, ама ей така за по-стабилен ефект направих 12) вече съм си както преди това. От началото на май до края на юли бяха тези 12 седмици. Обаче ефекта беше за буквално 24 часа рязко подобряване спрямо до тогавашното състояние и след това вече бавно. За 24ч спрях да кашлям, носа почти спря да тече, както и очите изведнъж от много зачервени и дразнещи започнах да ги чувствам като все едно много съм плакала, леко ме сърбяха около 4-5 дни и после бавно отшумя като симптом.

За вече 1г от тогава съм се събуждала 3 пъти сутрин със симптоми на алергия (очите, носа и кихане, но леко) и съм ползвала въпросния набор от програми за по 1 до 3 дни - първия път около 10 дни след като спрях, веднъж към 10-15 септември 2013 и после началото на февруари 2014г.

По същото време, когато алергията ме мъчеше имах проблеми и с коленете - там започнах края на май системна терапия и до края на август я правих и от тогава до сега - само моментни прояви на болка, при положение, че спортувам и основно коленете ми се натоварват. На практика за коленете от 11м не съм пускала програми.

Относно продължителността на ефекта - имам какво да кажа и там и то даже вече съм го казвала в предни постове, но сега просто не ми се пише повече. Ще кажа съвсем накратко:
За всеки проблем си има и ментални причини (дори и за паразитите, колкото и странно да звучи на пръв поглед). Ако не се работи и върху тях, то проблемите се връщат рано или късно. Факт е, че работейки и за алергията и за коленете ми и върху менталните причини засега нямам повече проблеми. Не че дразнителите са се махнали - не са! У дома са си все още.  Wink Промених обаче моята реакция и отношение към дразнителите и резултатите засега са налице. Смятам, че веднъж успяла няма да допусна да се върнат проблемите ми.

Няма да споря и да убеждавам никого в нищо. Всеки има право на собственото си мнение и възгледи.

Аз имам на първо място личния си опит и моите си усещания за състоянието ми, имам и наблюдения върху децата и съпруга ми, както и върху приятели и познати около мен.
Мнението ми е на база собствен практически опит, а не чул от този или онзи. Всичко това ми дава твърдата увереност в нещата, които споделям.

До тук от хората, които знам, че имат такива апаратчета само при един човек (от около 20, които споделят периодично) има повече неуспешни терапии, отколкото успешни. Което обаче пак показва, че нещо с подбора на програмите не се е получило.
Зимата имаше гаден грип, при който няколко човека си го изкараха с помощтта на апаратчето по-леко, отколкото хора без апарат. Но го изкараха ..., със симптоми, с лежане на легло, но по-леко - за примерно 3-4 дни вместо за 7-8 дни, което не е като да няма ефект.

Слава богу в нашето семейство разминахме зимата грипа, но малкия пак направи отит май месец и този път, въпреки опитите за настояване на мъжа ми не дадох антибиотик. Обаче от миналата година до сега съпругът ми също имаше поводи да ползва апаратчето (нещо, което преди за 4г е ползвал 3 пъти) и сам видя ефекта върху себе си и този път не беше толкова настоятелен.  Mr. Green

П.П.

За сребърната вода.
2009г, когато купихме първото ни уредче за сребърна вода правех за всички ни да пием 0,05мг/л питейна концентрация. Октомври малкия се разсополяви и реших с лечебни дози с по-висока концентрация сребърна вода да го лекувам. Около 4-5 дни ефект нямаше никакъв и накрая с хомеопатия се лекувахме. Това беше преди да купим първият си уред за БРТ.

Не казвам обаче, че сребърната вода е измама и няма ефект ... Просто по някаква причина при нас не се получи тогава. Хомеопатичката тогава ми каза да му давам хомеопатично лекарство сребро, защото картината му е на сребро. Това ме подсети да и кажа, че той пие сребърна вода, след което се оказа, че той всъщност доказва среброто като хомеопатично лекарство.  #Crazy
Най-стронното ми беше, че каза, че нищо няма да му дава в момента, а просто да спра да му давам сребърна вода и да видим какво ще стане за няколко дни. За 4 дни спряха и сополи и кошлица - направо ях като гръмната.

От тогава сребърна вода ползваме само за дезинфекция на рани, за жабуркане на устата, като капки за уши при болки, но не и за пиене.
В същото време доста хора ползват успешно сребърна вода при доста проблеми.

Така че нещата са доста относителни и едно и също нещо при различни хора има различен ефект и затова не трябва да се правят генерални изводи за нещата. Това се отнася за всечко в живота, не само за БРТ и сребърната вода, за които иде реч в момента.

Стана дългичко, ама ...

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 19:17 от TINA.K

# 223
Тина, преди всичко това е реклама, защото си дистрибутор!!! Познаваме се.
 Отделила си доста от времето си за целта.  Преди време и аз се зарибих заради тези приказки. Сега обаче имам едногодишен опит и се опитвам да предпазя хората от фатална грешка. Не си мисли, че искам да ти проваля бизнеса, не беше насочено към теб.

И между другото "едно и също нещо при различни хора има различен ефект" е вярно, но не и в този случай, тъй като въздействието би трябвало да е не  в/у човешкия организъм, а в/у причинителя на болестта. И ако програмата е правилно подбрана, както ти казваш, какво по-различно трябва да има в този човек, че да няма ефект при него?!
Сега ще ме обориш с хиляди обяснения и примери, но то това ти е работата..

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 11:58 от juli_ett

# 224
  • София и Морето от време на време
Бъркаш, Джулиет! И то доста.

Преди всичко съм доволен потребител. И всичко, което съм написала е моя личен опит, а не реклама. Разлика има и то сериозна. Защото имам уреди за БРТ от 5г и пиша и споделям във форума още от преди да направят тези уредчета и да започнат да ги продават в БГ. Не еднократно съм споменавала в предните си постове, че производителя ми е близък и така получих достъп до тези уреди.

Но първо съм доволен клиент, купувайки си уред, както всеки друг, ползвайки го и виждайки ефекта, след това споделих тук опита си и едва много след това, покрай питания във форума от хора как и те да имат такива апарати им съдействах да си купят и ако това може да се разглежда като дистрибутор - ОК - дистрибутор съм. Първия уред, за който съдействах да се купи е 2г и нещо, след като аз имам първия си уред и над 18м след като почнах да пиша тук и да споделям.

И дали ако не бях доволна щях след първия "големия" уред да си купя "Партнер" преди 2г и след това и втори миналото лято? Само защото някой, който ги продава ми е близък??? ....

А дистрибутора може понякога дори да не е пробвал нещата, които продава и пак да ги хвали и да ги продава, защото това му е работата. И го прави за пари, само и единствено заради парите в повечето случаи.

Далеч нямам никакво намерение да те оборвам за каквото и да било. Имаш си право на собственото си мнение, решения и т.н. и съответно да си носиш последствията от изборите, така както това важи за всеки един човек.

А, и още едно нещо, в което бъркаш: това не ми е работата! Имам си и бизнес и работа, които нямат нищо общо с тези уреди, а това е нещо, което споделям, защото съм видяла ползите, ползвайки го.

И между другото "едно и също нещо при различни хора има различен ефект" е вярно, но не и в този случай, тъй като въздействието би трябвало да е не  в/у човешкия организъм, а в/у причинителя на болестта. И ако програмата е правилно подбрана, както ти казваш, какво по-различно трябва да има в този човек, че да няма ефект при него?!

Не знам, в човека какво различно има, ама със сигурност има нещо, което е в причинителя и избора на програма не е точно нужното. Де да знаех какво е ... Както казах имам си неуспехи и при мен си понякога. Но с промяна на програми досега винаги съм успявала да си помогна на себе си и близките. Ама като нямам подръка метод, с който веднага да се знае кой точно е причинителя стрелям напосоки почти всеки път в началото, освен ако нямам някакво изследване, което да ме ориентира, но в повечето случаи нямам.

А ти сигурна ли си, че си подбрала правилно програмата, която ползваш? Ако искаш пиши ми на мейла. Дай да видим дали ще мога да направя нещо за да ти помогна, защото наистина много неща преборихме с това апаратче и явно нещо не е правилно, за да не се получава. Не мога да гарантирам, че ще успея, но мога да опитам.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 15:57 от TINA.K

Общи условия

Активация на акаунт