Честит първа годинка на първите ни "септемврийски" септемврийчета Йоана, Надя и Борис. Рстете здравички, засмени и много щастливи мили дечица.
Честити ходещи крачета на Данчо и Мaриус. Все напред и на хубави места да ги водят.
Моарейн
много добре знам какво ти е. Разбирам те напълно. Как заспива Дария сама или на гърдата? Питам защото откакто почнахме процедурата със заспиване на Яна сама забелязах, че се буди само 1 път през ноща. Тогава я вземам при нас и понякога си поцоква, поняког си продължава да си спи до сутринта. А иначе тези многобройни будения и незаспиването бяха повод за това. Но забелязвам доста напредък при нас.Но и заради това почети спиране на нащното кърмене си мисля, че скоро съвсем ще спрем с кърменето. През деня ако мрънк нещо и искам да и дам веднга си завърта главата. Вечерно време яде млечн каша и преди да легне и давах да си цокне. Но сега пак се върти и не иска. Та дефакто ни е останало кърменето през едното и събуждане през ноща и сутринта като се събуди. Като това сутрешното не знам точно колко може да се брой за кърмене
, защото като станем тя пак иска да яде.А аз нещо май не съм готова да спирам.
Ще видим как ще се развият нещата. Та в този ред на мисли, като и давам вечер млечна каша дали трябва да и давам и мляко от шише като я отбия? А ако спра кашата тогава задължително ли трябва АМ да давам?
Ирини дано събереш сили за предстоящия маратон от празници. Но това са супер неща. Дано само такива поводи да имаш.
Веч и вие по нашия път с розеолата. Явно им е период на бебетата
.
.
и Велислава и момата Вики.
) сме родени един за друг. На моменти (като изпадна в страсти и размисли) имам чувството, че Вселената ни е предопределила да сме заедно във всички възможни животи!
Направо не знам вече и аз какво да си мисля. Естествено, всички близки и познати си мислят, че се е получило така, понеже не съм му давала вода, докато го кърмих
Дари се събудила само ВЕДНЪЖ, търсила цицата, поплакала малко, гушнала се в баба и заспала спокойна. Сутринта се събудила с усмивка на уста (аз станах малко след нея), песни и радостни крясъци. Закуси си овесените ядки, нацока се стабилно и преди малко пак отнесе...
Много весел празник и незабравими мигове на малките сладури и техните семейства. 

Самата организация ми беше много спокойна, но аз от две седмици си купувам каквото се сетя и не бях оставила нищо за в последния момент, освен сандвичите.
Още не съм видяла снимките, но съм сигурна, че са добри. Поздрави ме за идеята да празнуваме на открито 

на Тино и Вики ! Бъдете послушни,разумни и много лъчезрни деца!