алергична нощна кашлица????!!!!

• 19 618
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Mediterraneo
След като десетина дни вярвах, че такава кашлица е алергична, реших да направя снимка на детето. Оказа се с пневмония...

# 16
извинявай,но при пневмонията има признаци .при нас вече 2 година се случва през лятото.аз лично боледувах от пневмония и знам какво чувствах  и че не съм дете и как ме свали от краката ми. а при децата да не говорим,пък си познавам детето си.моля те пиши в други форуми.пък и докторката ни не е от вчера!

# 17
  • София
Аз правех такава кашлица среднощна след две години алергични страдания. И тогава прочетох, че е крачка към астмата и отидох при класически хомеопат. След година лекуване се оправих - вече сигурно 6-7 години нямам подобен проблем. Силно препоръчвам консултация с добър класически хомеопат преди да е станало по-зле.
И аз знам, че хомеопатията дава отлични резултати и при същинска астма.

# 18
Дъщеря ми като беше на 4 г. също имаше този проблем, само че при нея кашлицата почваше 2 часа след като заспи.  И се почваше едно кашляне за около половин час, даже веднъж повърна докато се мъчеше да се изкашля. Бях убедена, че има някаква алергия и не повярвах на лекаря , който ме посъветва да намаля течностите след 19 часа и да и сложа по-висока възглавница.  На втората вечер след като намалихме течните храни и сменихме възглавницата спря да кашля.
това е рефлуксна кашлица,причинена от връщане на стомашни киселини в хранопровода.дъщеря ми има същия проблем,мислехме че задния ринит е причина ,но се оказа че като "екстра" имаме и рефлукс Confused

# 19
  • София
Махнете плюшените играчки, сложете легълцето ако е възможно в друга стая- без мокети, килими и прочие. Аз също съм чела че най-силен алерген са хлебарките. Детенцето е на възраст на която можете да направите тестовете за алергии.

# 20
Махнете плюшените играчки, сложете легълцето ако е възможно в друга стая- без мокети, килими и прочие. Аз също съм чела че най-силен алерген са хлебарките. Детенцето е на възраст на която можете да направите тестовете за алергии.

Naughty

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ СЛЕД 5 Г, СЕГА ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН КъМ ПО4ТИ ВСИ4КО..!

за хлебарките е вярно ! Peace  Tired

# 21
АКО имате рибки или водни костенурки ги дай за изв.време в друга къща,защото храната им е мощен дразнител/алерген/ за децата...+ ПТИЧКИ,КОТКИ ; Tired
 САМО КУЧЕ МОЖЕ ! Peace

за съжаление това не е съвсем вярно. Имахме котка , а след 2 години взехме и куче. Едната щерка почна много да боледува беше на 8 години. Джипито спомена , че може да е от кучето ама на мен хич не ми се вярваше. Само че теста показа - алергична към кучета - и нищо друго.

# 22
извинявай,но при пневмонията има признаци .при нас вече 2 година се случва през лятото.аз лично боледувах от пневмония и знам какво чувствах  и че не съм дете и как ме свали от краката ми. а при децата да не говорим,пък си познавам детето си.моля те пиши в други форуми.пък и докторката ни не е от вчера!
Е, това беше много грубо! Явно имаш съмнения за докторката ти, която уж не е от вчера, за да пуснеш темата!

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 12:50 от Захир

# 23
  • Mediterraneo
извинявай,но при пневмонията има признаци .при нас вече 2 година се случва през лятото.аз лично боледувах от пневмония и знам какво чувствах  и че не съм дете и как ме свали от краката ми. а при децата да не говорим,пък си познавам детето си.моля те пиши в други форуми.пък и докторката ни не е от вчера!

Извинявай, но всяка пневмония е толкова различна! В случая, за който говоря, дъщеря ми кашля десетина дни само нощно време, по 1-2 пристъпа от по десетина минути. През другото време нищичко.

И не ми казвай къде да пиша! Захир е много права- за какъв чеп тогава пускаш тази тема?!

# 24
И аз се учудих,защо и е тази тема?Детето е с алергична кашлица,ясно,заведи го на алерголог,пулмолог,за потвърждаване на диагнозатаи съответно лечение.По начина по който описваш нещата,детето ти получава асматични пристъпи

# 25
  • Sofia
не знам,но знам че е алергична кашлица

Откъде знаеш, че детето ти е с алергична кашлица? Води ли ги на алерголог. ако си го водила трябва да има някъкво адекватно лечение все пак. Не може така да се дави по 2 часа в нощта и да си стоиш. Аз бих те посъветвала да си заведеш детето на УНГ специалист да погледне какво е положението с третата сливица и на алерголог.

# 26
за тестване е малка.мокет нямаме,само ламинат и килими нямаме. доктора каза да давам кларитин или зиртик известно време.на хомеопатия не вярвам много много.не нужно да се сърдите,всеки пита нещо от което се интересува.
успех момичета! хлебарки нямаме също,след ремонт сме. освен това бяхме в чужбина където имаше мокет и не кашляше и беше прашно и имаха и куче,там нямахме проблеми. тия вечери като спим на отворен прозорец,престана да кашля.явно нещо от вънка пречи.иначе самата аз съм със сенна хрема от 20 години, и нещо не ми помага и обриви от какво ли не пролетта. това е положението за сега.

# 27
няма смисъл...

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 22:05 от tonev

# 28
успех момичета! хлебарки нямаме също,след ремонт сме. освен това бяхме в чужбина където имаше мокет и не кашляше и беше прашно и имаха и куче,там нямахме проблеми. тия вечери като спим на отворен прозорец,престана да кашля. newsm12.иначе самата аз съм със сенна хрема от 20 години, и нещо не ми помага и обриви от какво ли не пролетта. това е положението за сега.
Ако на отворен прозорец не кашля, по-скоро нещо вътре пречи.Ремонт??2- бои , миризми ???

Общи условия

Активация на акаунт