Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • сред маслини и портокалов цвят
момичета, благодаря за доверието. получих име и парола за албума, но не знам къде е албумът  Embarassed . Може ли някой да ми каже, моля.

snimka.bg Grinning

# 286
Днес май само аз пиша тук. Laughing

Момичета, благодаря за пожеланията за РД на брат ми! Д а ви се връщат!

Добре дошла, tess_of_durbervilles    bouquet Дано ти хареса при нас!

Хадил, благодаря за съветите. Най-вероятно ще пробвам нещо, макар че сега му пробиват кучешките зъби на Карумче и затова е толкова неспокоен.

Хелуа, да си жива и здрава! Много щастие и късмет ти желая!

НСЕ, добре си се завърнала! Дано успя да заредиш батериите! Laughing

Деси, приятно чистене! Mr. Green

Беба, Каруми е Карам. Дълго се чудихме за име. Искахме да е кратко, да звучи приемливо навсякъде, да се връзва с името на баща му и фамилията и да има р в него. Първоначално искахме и да започва с а, но се оказа че няма голям избор. Накрая разменихме 2 букви в името на мъжа ми и стана Карам.За значението, може да се каже че е производно на "щедрост"

За тези, които се интересуват-няма да пътувам в петък, а на 29.09. Имаше само 2 места, автобуса беше претъпкан и преценихме че за Каруми няма да е добре, а и на нас няма да ни е удобно. Другата седмица нито една фирма няма да пътува,  затова чак на 29-ти.
Та ще ме изтраете още малко.
Добрата новина е, че майка ми се съгласи да дойде в Сирия. Сигурно няма да успее да се организира и да пътува с нас, но ще дойде през октомври.

Чао засега, че Каруми пощуря, ще събори къщата.

# 287
Да се отчета-нашето боядисване няда свърши поне още 3 дни  Sunglasses ,така че чистенето се отлага,но пък яко мирише  Mr. Green
Добре че е беседката денем сме там.

Тес-добре дошла  Hug  bouquet

ясмин ще изтървете празника .

# 288
  • In a surreal moment!
какво става-дадохте ли паролата на Хадил и Астарта  newsm78 newsm78 newsm78

Кого питаш?
Виждаш коя дата сме , знаеш ми професията и заетостта точно в този момент - бъди малко по-толерантна , защото с това подхвърлено изречение адски ме обиждаш!

# 289
Споко бе хора ,вече в която и тема да попитам нещо и напрежението скача  Crossing Arms .Въпросът ми беше съвсем обикновен-момичетата са нови ,не са наясно с процедурата за това и попитах.Ако си чела назад и Панда  попита какво става ,че не може да влезе в албума.

# 290

ясмин ще изтървете празника .

Вярно е и малко ме хвана яд. Но от друга страна ще си спестя лудницата. По празници в деня на свекърите се събират всичките 8 братя и сестри със семействата си. Само дечурлигата са 14 бройки. Mr. Green
Пък на мен като пристигна ми е нужен период на аклиматизация, така да се каже. Mr. Green

# 291
  • In a surreal moment!
Деси - проблема си е в теб, не в хората и в темите...подразниме , това , че питането ти няма адресат ...и ми звучи като заяждане....постовете чета по диагонал , да не изпусна нещо супер важно...как да е

# 292
Вили -за 1000ден път се радвам , че вече не се занимавам с албума.Не съм искала да се заяждам ,но щом така си го разбрала  Peace
Само не разбрах с какво съм те обидила  Thinking ,има една поговорка ,но ще си я запазя за себе си.

# 293
Момичета, моля ви, стиснете си ръцете и загърбете спора Hug. Ужасно ми е кофти, че ставам повод за проблеми Sad

# 294
Момичета, моля ви, стиснете си ръцете и загърбете спора Hug. Ужасно ми е кофти, че ставам повод за проблеми Sad
Мила проблемът не си ти  Hug ,просто албумът е чувствителна тема тук   Laughing

# 295
момичета - много сте хубави, ама децата ви са по-хубави от вас поне хиляда пъти - имате страхотни дечица - и малките и големите. Да са ви живи и здрави да ви радват и да ги радвате. Не се косете за албума ! Никой не е умрял, така че да приемем, че чувствителната тема не е дотам изострена. Всички сте готини, така че спокойно.  Heart Eyes

# 296
ясмин а и останалите гледащи арабските канали ,сигурно сте видяли една реклама на Кока Кола-с едно бебе-много ми прилича на сина на Тарик мом ,не можах да намеря клипа ,но намерих снимка на бебето

# 297
наистина прилича на снимките в албума - много сладко дете.  Heart Eyes

# 298
наистина прилича на снимките в албума - много сладко дете.  Heart Eyes

хадил а клипчето можеш ли да намериш някъде ,че тук youtube не се отваря  newsm78 .
И само не го приемай като заяждане-ако може да си направиш твой албум. Praynig

# 299
аааа заяждане си е  Joy стига де, Дон Койоте - само да си изровя някои снимки и докрая на седмицата ще гледам да пусна няколко. а за клипчето ще потърся, но по-лесно е, ако ми опишеш какво става в рекламата, за да мога да потърся по описание, че рекламите на кока кола са доста.

Общи условия

Активация на акаунт