Отговори
# 90
  • Пловдив
bibi_iv ,добре дошли   bouquet.Цял месец сте изкарали на морето-завиждам ви

За бънджитата-ще чуеш всякакви мнения.Най-големите светила в ортопедията и те си протеворичат.Аз да за сега мисля да се въздържа

alximika ,тортата е супер

# 91
Някой може ли да ми каже защо са с толкова лошо качество?Не са ми такива на компа? newsm78ама след като минат през снимка.бг и стават такива,незнам какво да направя или по скоро какво бъркам #Cussing out

# 92
Алхимиче,страхотни снимки!Ама нещо кофти се виждат  Thinking Тортата на Мая е супер!И подаръка за тати също  WinkАз имам същата шапка чадърче.
И аз ползвам снимка.бг но нямам подобен проблем  newsm78 Я се пробвай и махни това в адреса им -special и виж как ще излязат.

# 93

Става!!!!!А това до тортата все едно спринцовка  Mr. Green

# 94
Мими, тортата е супер! Снимките също!  Peace

Успях да кача клипче!  newsm44 (ох, много съм проста.....  Blush ). Ето го: http://vbox7.com/play:8df66150

# 95
  • в гората
 А, Миме, тук има някаква конспирация май  Thinking, защо само снимката на Ачо не е размазана?Това да не е по идея на Мая  Crossing Arms?

# 96
  Мами,ПРИВЕТ! И ние се завърнахме и успях да ви попрочета.

Диде,много,много се радвам,че премина успешно и леко през тази процедура! Hug А Зари ми обра точките! И тя и Криско на Червеношийка събудиха в мен благородна завист,а и малко притеснение.. Embarassed Ралица не може дори да се обърне от корем по гръб...

мрм,браво!Наистина си оправна мацка! Ама то човек(и по-точно майка) в такава кризисна ситуация се мобилизира и е готов на чудеса от храброст.Представям си кошмара-5 часа в адската жега навън... ooooh!

Фокси,честита годишнина и от мен!  Heart Eyes Дълги години любов и мъдрост ви желая!

Коте,как е Венцо сега? Как изглежда този херпес на ръчичката,че аз никога не съм виждала,а даже и не предполагах,че може да се появи на такова място!

Яна,не можахме да се видим...Ама вината е моя.Не успях да координирам нещата и за 6 дни излязохме само веднъж от Катарино и отидохме до Разлог.Ралица е много "чепата" и като й дойде време за ядене трябва да сме в стаята,че в количката няма нахранване..(пропуснатите ползи на по-продължителното кърмене...).Като добавим и режима на Боян и не можах да измисля подходящ момент.Голямото диване не излизаше от басейна.Мъжът ми ме изненада със спа процедури всяка сутрин,та все бързах за някъде,а уж бях на почивка.Той ги гледа децата и сам,ама аз все се притеснявам...

Марая,късно видях,че си ме търсила и за съжаление не се видяхме преди да си заминеш.. SadСрещите с теб и малкия сладур ми бяха много приятни и....другото лято ви чакаме пак!!!

Карбо,ама до сълзи успя да ме разсмееш с повода си да заговориш Фоксуната!  Joy

# 97
  • в гората
айде малко раздвижване,пресни снимки от вчера Heart Eyes
Дора и Йойо
Ивето и Стани
м@м@ и Тошето
Пепи и Ачо
Тони и Криско
Деси и Йоан
аз и Мая
тортата на Мая вчера
и подаръка който Мая купи на баща си  hahaha
Така май е по-добре  Mr. Green ...

# 98
  • София
Диде, браво! Радвам се, че всичко е ок.
Алхимиче, тортата е страшна. Отсега почвам да мисля за следващата месечинка как да докарам мишка Simple Smile
А за Зари и Криско, Толо ми е взела думите от устата - точно се чудех как да попитам има ли други като нас, които въобще не застават на колене, а за изправяне не си и помислят.
Мацки, като давате безмлечна каша каква мазнина добавяте?

# 99
  • Пловдив
mrm ,на безмлечна се слага АМ.за мазнина не съм чувала  newsm78

# 100
Привет и от нас.
Ние днес се измъкнахме с татито и отидохме на Акваленд, кефФФФФФФ.цял ден мързелуване, парзалки.
Диде, много се радвам, че всичко е минало, знам колко си се притеснявала  Hug А за Зари ти си знаеш, много е сладка ще я изпапкам, ама сега му мисли как ще има да я дебнеш
Мими, не ям торти, но тази бих я опитала.Подаръка на тати е Супер  Laughing.
Биби, добре дошла, малко снимки да пуснеш.
Ние приспахме бебе и сега отивам да се гушкам с татито  luvbed Laughing.
Лека нощ. Hug

# 101
Миме,голям си кулинар,спор няма! А уж ти било за първи път,че даже и за рецепти питаш.... Whistling А дистанционното просто е дооформило хубавата торта!

Марте,тъкмо се чудих къде се изгуби,а ти купонясваш по парковете! Събрали сте погледите на минувачите!  Laughing Много сте готини с Дара!!!

Даримкаааа,Даримка... няма шега,няма измама.. Sad Още една прекрасна мама е изгубена за БГ каузата...Много щастие ви желая на новата земя!

# 102
  • Sofia
Привет от морето! Simple Smile
Пристигнахме благополучно, малкия пътешественик се държа страхотно! Гък не сме чули откъм реване, само приказваше и се хилеше през цялото време Simple Smile Сега спи каталясал и доволен, а мама шета из сектичката.

Диде, много много се радвам, че всичко мина! Браво на теб, ти си герой! Сега забравяш за това и си гледаш кефа! Hug Hug Hug А Зари направо ми взе акъла! Shocked Страхотна гимнастичка ще излезе от нея (слушай какво ти реди една бивша такава Wink )

Сватя, ама страшна торта си измайсторила! Много сръчна дойде нещо  Grinning Предлагам сделка - аз ще гладя, ти ще готвиш, какво ще кажеш? Party

Иве, гледам те на снимката и направо шапка ти свалям! Рече, отсече и се стопи! Браво на теб!!! Страхотно изглеждаш! Peace

Силве, ето как изглежда херпеса на ръката

Вече го няма, даже коричка няма, ама много се бях изкоркала Sad Педиатърката ми каза, че и от слънце се отключвало много лесно, а аз на срещата бая го поопекох  Rolling Eyes Важното е, че мина, дано няма рецидиви, че е много гадно Sad Той според мен, не чувстваше никакъв дискомфорт, само аз изтерясах.....Сега само го разглеждам и на всяко петънце или пъпчица пак съм в джаза, а Венци само ми се подиграва... Embarassed

Аз пък си забравих оризовата каша и сега съм взела една млечна бананова на Хумана, ама се чудя да му дам ли от нея  newsm78 Трябва ли да я въвеждам или не? И е млечна, а той досега само безмлечна оризова е ял, ама пък бая банани е омаал  Mr. Green

Лека нощ на всички и ще ви чета редовно, да знаете!  Hug Hug Hug

# 103
  • София
Диде браво,че всичко е минало добре.Много се радвам.
Искрено се радвах на малката Заринка.Колко е сладка и бързо напредва с лазенето.

Миме мнгоо хубава торта си спретнала.Браво.

Момичета някой давал ли е каша бананова на Милупа?-тя е с адаптирано мляко-демек млечна.Купих и се чудя кога ли да я дам да пробва Алекс.

Толо все да те питам.Хубаво ли е на Катарино.Я пусни някоя снимчица на малите зверчета.

Биби добре си се завърнала.  Hug

коте на мен ми изглежда като по-голяма пъпчица, но сигурно на живо е много кофти.

Днес му накупих доста пюренца на Алекс и започваме малко с месото.Досега е хапвал само малко пиле.Мисля да му дам после-пуешко,заек, евентуално по-натам телешко.
Кога мислите да слагате бебоците на гърне?И какво смятате да купите?

Хайде лека нощ от мен!
Нещо не съм прочела пак,но какво стана Атмосферче?Ще има ли бебе?

# 104
  • в гората
Момичета някой давал ли е каша бананова на Милупа?-тя е с адаптирано мляко-демек млечна.Купих и се чудя кога ли да я дам да пробва Алекс.

Аз давам такава каша, малкия умира за нея. PeaceА и според мен е по-добре млечна каша с АМ, отколкото с обезмаслено сухо мляко (банановата на Хумана е такава).

Общи условия

Активация на акаунт