.Цял месец сте изкарали на морето-завиждам виЗа бънджитата-ще чуеш всякакви мнения.Най-големите светила в ортопедията и те си протеворичат.Аз да за сега мисля да се въздържа
alximika ,тортата е супер
(ох, много съм проста.....
). Ето го: http://vbox7.com/play:8df66150
А Зари ми обра точките! И тя и Криско на Червеношийка събудиха в мен благородна завист,а и малко притеснение..
Дълги години любов и мъдрост ви желая!
Срещите с теб и малкия сладур ми бяха много приятни и....другото лято ви чакаме пак!!!

Дора и Йойо
Ивето и Стани
м@м@ и Тошето
Пепи и Ачо
Тони и Криско
Деси и Йоан
аз и Мая
тортата на Мая вчера
и подаръка който Мая купи на баща си 

А за Зари ти си знаеш, много е сладка ще я изпапкам, ама сега му мисли как ще има да я дебнеш
А дистанционното просто е дооформило хубавата торта!
Още една прекрасна мама е изгубена за БГ каузата...Много щастие ви желая на новата земя! 
Сега спи каталясал и доволен, а мама шета из сектичката.
А Зари направо ми взе акъла!
)
Предлагам сделка - аз ще гладя, ти ще готвиш, какво ще кажеш? 

Педиатърката ми каза, че и от слънце се отключвало много лесно, а аз на срещата бая го поопекох
Той според мен, не чувстваше никакъв дискомфорт, само аз изтерясах.....Сега само го разглеждам и на всяко петънце или пъпчица пак съм в джаза, а Венци само ми се подиграва...
Трябва ли да я въвеждам или не? И е млечна, а той досега само безмлечна оризова е ял, ама пък бая банани е омаал

А и според мен е по-добре млечна каша с АМ, отколкото с обезмаслено сухо мляко (банановата на Хумана е такава).