Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 332
  • 463
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Писна ми при всеки скандал тя да събира куфара и да се прави на много интересна.

Сега е по-лесно - вече има стабилна работа, друг мъж който да й търси жилище, да й помага да си купи кола...

# 121
ББ Инджи е забременяла, според мен когато бяха на вилата, но се разбира когато я отвлича Енгин и я преглеждат в болница. Мехмет тогава си мисли, че детето не е от него, но после нещата се оправят.
Благодаря зя отговора   bouquet , а това скоро ли ще стане

ББ Той не се съмнява в това, защото Пънар му казва. Само се притеснява дали Енгин не я е изнасилил.

Здравейте:)
Гледам,че сте писали за възрастта на детето,че не съответства.На мен ми излизат сметките.Да кажем,че филмът започва от месец януари 2004г./пишеше на надгробната плоча на Нихан/ и тя е в малък месец 2-3,август е родила същата година ,защо детето да не  на 1.6 месеца,годината е 2006 ,месец февруари,нормално./даваха годината и месеца на един телефон/

Защото споменават, че брака на Инджи и Мехмет е от две години, а него го женят една година след като Нихан изчезва. И да е родила през това време, трябва да е по-голямо.

Наистина не знам кой мъж би издържал на това да повтори поне 50 пъти,че обича жена си,че е бил доста объркан и се е чудил как да и каже,без да я нарани,да и пише писма,да му се стовари целия проблем на фирмата на главата и пак да има време и желание да мисли какви подаръци да и направи,пък и по поръчка,че няма цвета,който иска,да моли жената,която до вчера е смятал за най-голямата си любов да и каже,защото тя на него не му вярва и накрая пак да я моли до припадък-ееееееееееееее,хайде стига,голяяяяяяяяяма работа е Инджи-ами да беше я оставил да иде при Енгин,та да види що за мъже има,пък тогава нека се сърди сутрин на себе си,следобед на останалия свят.....

Точно така!

# 122
mimola, по време на катастрофата Нихан е бременна в 2 или 3 месец, което означава, че след 6 месеца е родила. Мехмед се жени за Инджи една година след смъртта на Нихан, т.е. когато детето е на 6 мес. Когато се срещат с Нихан в хотела са минали две години, откакто Инджи и Мехмет са семейство, или стават точно 2г. и 6 мес.

# 123
Чета, че пресмятяте възрастта на детето. Смятайте:На надгробната плоча на Нихан пишеше за смъртта й - май февруари, но със сегурност 2004 г.Тя е била със бременност от две седмици. Мехмет и Инджи ги женят зимата на 2005 и до появата на Нихан / зимата на 2007/ те са от две години женени.

# 124
mimola, по време на катастрофата Нихан е бременна в 2 или 3 месец, което означава, че след 6 месеца е родила. Мехмед се жени за Инджи една година след смъртта на Нихан, т.е. когато детето е на 6 мес. Когато се срещат с Нихан в хотела са минали две години, откакто Инджи и Мехмет са семейство, или стават точно 2г. и 6 мес.
  Peace

# 125
За това и Нихан не помята - защото на две седмици ембрионът е още не е маточната кухина. Всъщност през 2004 Нихан е била бременна и е родила в края на годината или в началото на 2005

# 126
ББ: Инджи е забременяла, според мен когато бяха на вилата, но се разбира когато я отвлича Енгин и я преглеждат в болница. Мехмет тогава си мисли, че детето не е от него, но после нещата се оправят.
Благодаря зя отговора   bouquet , а това скоро ли ще стане
Извинявам се, но не е точно така ББточно преди да заминат с енгин тя си прави изследвания-като пънар я придружава. на следващия ден пънар взема изследванията и и казва по телефона, но се разбират тя да не казва на семейството. когато се разбира, че евентуално е отвлечена от енгин след като не отговоря на обажданията, пънар казва пред всички че е бременна. тогава баба сафие припада и влиза в болницата.

# 127
pkaneva, при катастрофата няколко пъти споменаха, че Нихан е била в 2 или 3 месец не съм сигурна, но по-скоро в 3, че затова бебето е оживяло, защото е успяло да премине критичния 3 месец, когато плода се задържа стабилно в матката.

# 128
LFilipova, може и така да е, аз гледах арабския вариант, но езика не знам и общо взето ми се стори, че Инджи разбра за бременността си, когато я прегледаха след отвличането.

# 129
Върнете се в серията, когато Мехмет се среща с Нихан за пръв път в кафенето и после - когато Мехмет съобщава за нея и детето на дядо си  имайка си /в кабинета на дядото/ - там ще чуете, че  е била бременна от ДВЕ СЕДМИЦИ

# 130
Малеееее от сума ти време,само едно и също се обсъжда.Нихан била права,Инджи ли била или Мехмед  Rolling Eyes В крайна сметка всеки има вина.Няма начин само един да е виновния.За да се стигне до това положение всеки е "допринесъл" малко или много.А и в реалния живот всеки си има трески за дялане,в карйна сметка. PeaceКолкото до възраста на детето,верно сценаристите не са го изчислили правилно,ама какво да се прави.Та,мисалта ми е,че и да спорим и да не спорим,възраста на малкия пак такава ще си остане  Peace

# 131
По-напред в темата пишеше, мисля албанка беше, но не съм сигурна...

Като гледах на снимка майка му и баща му, по-скоро бащата не мяса на турчин- светъл мъж, да не кажа рус. А майката е по-тъмничка и Къванч й е одрал ситните черти на лицето- извивката на веждите, устните.

Интересно ... и аз съм чувала ,че турците са били бели и синеоки .. но уви са се поразбъркали  Wink
Би ли споделила тази снимка ... Ще съм благодарна ако дадете няколко фен сайта на русокоското  Heart Eyesда разгледам снимки , да прочета нещо по интересно  Grinning

# 132
  • Burgas
Запис

# 133
tristan77 не съм искала да обидя някого, просто да поясня.

# 134
pkaneva, дори и така да е разликата е 2 месеца, 2 и половина. Не е възможно да е на 1г. и 6 мес., това е проста математика.

Общи условия

Активация на акаунт