Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 321
  • 463
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
имам едно въпрос някой има ли представа  кога Гюлсюн ще хване Юзге? Това момиче просто прекалява.....

# 91
Здравейте,
имам едно въпрос някой има ли представа  кога Гюлсюн ще хване Юзге? Това момиче просто прекалява.....
  ББ: В следващите серии ще разбере,за съжаление със закъснение. Пише си го на сайта на БТВ.

# 92
Мацки, имам един въпрос от предишната тема, там е с ББ и аз ще пиша така та въпросът ми е следния ББ: Как аджеба ще си помисли, че са спали заедно, като тя е инвалид или аз не съм в час нещо  newsm78 #Crazy newsm78

ББ Нихан прохожда, в тези серии вече си припка като газелка...
ББ: Добре де,ако е инвалид не може ли да прави секс?

# 93
Мацки, имам един въпрос от предишната тема, там е с ББ и аз ще пиша така та въпросът ми е следния ББ: Как аджеба ще си помисли, че са спали заедно, като тя е инвалид или аз не съм в час нещо  newsm78 #Crazy newsm78

ББ Нихан прохожда, в тези серии вече си припка като газелка...
ББ: Добре де,ако е инвалид не може ли да прави секс?
То всичко до сега случило се и за в бъдеще покрай тая Нихан е абсурдно. тези сценаристи хич не са мислили много много като са писали сценария. Незнам как дете на 1г.6м. ще пита къде е баща му. и т.н. След такава катастрофа, трудно ще оживее човек, че и бебе да има
Ще си ковем нервите толкова серии за да стигнем до щастлив край.

# 94
абе каква година и половина, кви пет лева, това дете е най-малко на 2и 6. Всеки, който има деца може да види това.

# 95
абе каква година и половина, кви пет лева, това дете е най-малко на 2и 6. Всеки, който има деца може да види това.

Peace

Майката на Къванч живее в Албания, но и тя е от смесен брак, не си спомням точно, но един от родителите й е от белгийски или датски произход. Искам да ви кажа обаче, че много турци са светли, тези, които ние знаем като по-тъмни са казълбаши, не точно турци. Те дават арабската смеска и затова много от тях са черни, но не всички.

Освен това и баща му е светъл със сиви очи

# 96
Аз вече не се тормозя,защото знам smile3521:След всяка кавга идва страхотно сдобряване,после за малко са добре,после им омръзва да са добре,Инджито си търси под вола теле да се скара с Мехмед,  argueпосле следва раздяла smile3513,защото тя знае,че ще последва страхотното сдобряване luvbed,подаръците,жестовете newsm51 newsm20 и т.н чак до края на филма......

# 97
  • Пловдив
По-напред в темата пишеше, мисля албанка беше, но не съм сигурна...

Като гледах на снимка майка му и баща му, по-скоро бащата не мяса на турчин- светъл мъж, да не кажа рус. А майката е по-тъмничка и Къванч й е одрал ситните черти на лицето- извивката на веждите, устните.

# 98
Ох, вие каква я изкарахте Инджи? Това, че момичето е по-инато, нищо не означава. А Мехмет на моменти е лигльо. Той не е перфектен и вината не е само в нея. Тя Инджи толкова добричка, тука все едно е някоя не знам  Mr. Green

# 99
Абе квито и да са му родителите и квато и кръстоска да е Къванч, накрая резултата е повече от добър.  Mr. Green  Heart Eyes

# 100

Peace

Майката на Къванч живее в Албания, но и тя е от смесен брак, не си спомням точно, но един от родителите й е от белгийски или датски произход. Искам да ви кажа обаче, че много турци са светли, тези, които ние знаем като по-тъмни са казълбаши, не точно турци. Те дават арабската смеска и затова много от тях са черни, но не всички.

Освен това и баща му е светъл със сиви очи

Абсолютно вярно ! "Истинските " турци са светли , дори рижи и със светли очи ! Но и те , както и ние , с годините и кръстоските на генетичен материал , вече не се знае на кого приличаме ! Wink

# 101
Добричка ?
Инджи не само не е добричка, ми и е тъпичка.
Нихан по поведение до момента изглежда много по-зряла и интелигентна от нея.  Единствените, дето не водят кухи диалози в тоя филм са дядото, мъжа на Бахар и от време на време Шереф каже по нещо умно и Пънар де Simple Smile Шереф много ме кефи харесвам я !

# 102
Епизод 52 от блога ми стана интересен доста  Whistling Whistling http://selvetniyazieva.blogspot.com/

# 103
Здравейте, и аз реших да се включа по темата - за първи път, въпреки, че ви чета редовно.  За анкетата - гласувах за Мехмет и Инджи, защото такава обич се заслужава да се преживее, пък дори и със страдание.  Прочетох, че упорството на Инджи се възприема като краен инат , но аз съм на друго мнение : Спомнете си как влезе тя в тази къща - всички скриха от нея, че е нежелана от съпруга си и я вземат  като негова утеха, дълго живя с неговата НЕлюбов, трябваше да търпи кавалерските му изяви към всяка друга, но не и към нея, загуби бебе, за което й се повтаряше, че е нежелано.....всъщност появата на нихан за нея просто преля чашата. Права е да не вярва - при нея се е насъбрала болка и тъга още от началото.  Прочетох, че някои са впечатлени и " благородството" на Нихан! Да - добре постъпи, но не забравяте ли  нещо много важно.... Кога нихан звънна на Мехмед? Не го ли видя щастлив със жена му, не го ли проследи и наблюдава с жена му?...Е, цялото й поведение, макари внимателно и добродушно, не цели ли да се стигне точно до това? до раздяла със съпругата и връщането й в живота на Мехмет? Това е егоизъм. Благородно би било като видиш, че човека ,от когото сам си решил да избягаш, /и то с детето му!!!!/, е намерил щастието отново, и тогава да го "да пуснеш" да продължи живота си.Госпожица Нихан просто реши / и ще продължава/ да си го върне- отново когато тя пожела.
Стана дълго, но ще споделя и това - не ви ли прави впечатление как всеки от семейството и средата на Мехмет са просто практични егоисти.

# 104
Епизод 52 от блога ми стана интересен доста  Whistling Whistling http://selvetniyazieva.blogspot.com/

Да, да определено сериите другата седмица ще са доста интересни  Hug мерси за инфото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт