Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 305
  • 463
  •   1
Отговори
# 300
  • Varna
Кофти новина за нас със този Сървайвър. Нагледах се там на кофти отношения между хората. Чак не ми се вярва, че може да сме толкова гадни.
А поне във тези Турски сериали дори и само филми да са -се радвам  на добро и възпитано отношение между хората.  Но какви ги дрънкам и аз. Това го виждам при комшиите когато и да ида там. А там мисля споменах, ходя всяка година поне по 2 пъти.
А от една страна чакам да видя как ще им падне рейтинга на Сървайвърите Wink
БЗ-че, Слънце, пак ми напълни Душата и се върнах отново там. И пак съм се нагиздила -направо съм във пълния си блясък. smile3503

# 301
Привет bz  Hug.Винаги с интерес чета постовете ти и благодаря, че задоволяваш любопитството ни.Темите за този филм са вече 14, така че някой неща се забравят и затова може би понякога се повтаряме, но "повторението е майка на знанието".С нетърпение чакам да дойде утре вечер.

# 302
Привет пак  Hug Wink :

Делте , бе сърце, Делте бе душо  Whistling Party -- милото ми то ...кичи са, кака, кичи са .... Mr. Green Flutter Hug

лилана - Ми то и аз се извиних на няколко пъти , за да не излезе,че го казвам с назидателен тон  ooooh! Blush. А от др. страна не на всеки му е приятно да ми чете нешатата по сто п.ти  Mr. Green Wink Hug . Радвам се,че съм била полезна  Wink Peace
 ...

# 303
Сайерин , права си ! В името на Господ , независимо от начина , по който го наричат, са извършени много злини , за съжаление . Но това е ,така , защото винаги се намират фанатици , които изкривяват и третират постулатите на дадена религия , според собственото "сбъркано "виждане. Иначе , познавам много български турци ( семейството на единия ми чичо живее в Крумовград , а на другия -в Силистра ) и съм се убедила , че са много добронамерени , честни и почтени хора ! Чичовците ми имаха работници- предимно турци и те казваха ,че по- честни и работливи хора от тях няма  , а помогнеш ли му по някакъв начин - ще ти е верен приятел до гроб и стократно ще ти се отплати за стореното ! Peace

# 304
# 305
Привет, момичета, аз четох, че само предварително са дали съгласието си писмено да участват заедно във филм/сериал? В момента и двамата имат други ангажименти

Именно!  Wink

Сайерин , права си ! В името на Господ , независимо от начина , по който го наричат, са извършени много злини , за съжаление . Но това е ,така , защото винаги се намират фанатици , които изкривяват и третират постулатите на дадена религия , според собственото "сбъркано "виждане. Иначе , познавам много български турци ( семейството на единия ми чичо живее в Крумовград , а на другия -в Силистра ) и съм се убедила , че са много добронамерени , честни и почтени хора ! Чичовците ми имаха работници- предимно турци и те казваха ,че по- честни и работливи хора от тях няма  , а помогнеш ли му по някакъв начин - ще ти е верен приятел до гроб и стократно ще ти се отплати за стореното ! Peace

Абсолютно поддържам казаното!  Hug

Това е супер!  Grinning  А можеш ли да преведеш?

# 306
Sayerin - тyй арабското , нe мога, мондееее где си Whistling Wink

А tr. е като стара версия лексикон hahaha Joy Mr. Green

Името

Зодия - скорпион

Руса  коса

Кога е роден

Адана

79кг

Кога за пръв път ти се "счупи сърцето"(broke your heart) : на 10 години; баща ми отиваше на работа, а аз поисках часовник , НО не ми купи

Страхове : самота и страх от високо

Нещо , с к/о привличаш horata=Kakvo харесваш в себе си: очите (и начина по който гледам)

Нещо , с к/о си неприятен за хората - няма такова нещо, ВСИЧКИ МЕ ОБИЧАТ  Whistling Mr. Green

Любима книга - St. King - "ТО"

Любим филм - Смело сърце

Любима песен - 2 pac "R u still down"

Най-голяма мечта - да представям/дефилирам световно извеcTни марки  hahaha Whistling

Посленият ти сън - кошмар, загубих майка си и баща си(т.е. ча са починали)

На кой казват , че приличаш : Брад Питт, но аз самият не се опреличавам на него

Какво те привлича в едно момиче - очите разбира се и краката  Crazy

Най-любимото ти място в света - моята Турция

Без какво не можеш - вода и любов  Heart Eyes

Hug Wink Peace

# 307
magika mm,по повод твоите думи за новия съвместен филм на нашите двама главни герои и аз чух това преди няколко часа от едни приятелки ,които обичат да четат светските клюки.не знам доколко може да се вярва на пресата,но върви тази "новина".Мн.благодаря на Sayerin за полезното инфо което попълва знанията ни за съседна Турция

# 308
magika mm,по повод твоите думи за новия съвместен филм на нашите двама главни герои и аз чух това преди няколко часа от едни приятелки ,които обичат да четат светските клюки.не знам доколко може да се вярва на пресата,но върви тази "новина".Мн.благодаря на Sayerin за полезното инфо което попълва знанията ни за съседна Турция
Явно е проект, както казват момичетата тук Grinning

# 309
опссс,пропуснах някого:
Bz,благодаря ,че споделяш познанията си с такива невежи като мен.

# 310
Разбрахте ли, че от 21 септември филмът ни ще го дават 3 пъти седмично и то само по един епизод от 21 до 22ч. #Cussing out, и то заради Сървайвър.Никога не съм го гледала тоя Сървайвар, изобщо не ми харесва. Sick

Олееее стига, верно ли ?!?! ooooh! УЖАССС - то ще се протакааа протака зимата ще стане егатиииииииии smile3511 smile3515 smile3511 smile3516 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 311
Малеееее много сте изписали.Браво и за добрата информация.С интерес прочетох всичко.Много ме е яд,че ще пускат само по една серия.Направооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out Тоя тъп Сървайвър,никога не съм го следяла и гледала с интерес.Айде да пишем до бтв,да не ни спират филма.И дано няма никакъв рейтинг тоя Сървайвър.Така е....квото искат си правят,пускат филми,спират,сменят час....изобщо  ooooh! Това да видиш какъв рейтинг имат сега покрай Перла и да тръгнеш да го губиш  ooooh!

# 312
Да, за Сървайвър всички сме ядосани! #Cussing out #2gunfire

bz,   bouquet Hug

# 313
Защо не направим подписка или не пратим писмо , какво е това отношение  Crossing Arms  В противен случай ,ще гледам НОВА телевизия  и т'ва е  Whistling

https://www.dijimecmua.com/dergiler/diva-dergi/s315/m/16.jpg

http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.magazinsortie.c … insortie.com/maga

Приятелката му тук   и  тук !   не ви ли мяза малко на Моника Белучи ?

Какво значи в превод фамилията му - знам че се чете името му - Къванч Татлъту , а татлъм е сладур та се замислих какво ли значи фамилията му  Thinking
 (или може би бъркам с мойте познания по турски  Joy )

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 21:13 от *All I need is LoVe*

# 314
Да, за Сървайвър всички сме ядосани! #Cussing out #2gunfire

bz,   bouquet Hug

Аааа,не всички Naughty Аз с интерес го следя Peace

Общи условия

Активация на акаунт